Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לרכוש רכב מסוג מאזדה 2 שנת 2015 דגם דינאמיק, החלטתי ללכת על רכב מסוג זה מכיוון שהבנתי שהרכב אמין וגם מפני שעיצוב הרכב מושך אותי. בלי קשר לתוצאות הבדיקה אשמח לקבל עוד דעות על הרכב (יתרונות/חסרונות).

בבדיקה שנעשתה לרכב הכל תקין חוץ מצמיגים שזה כמובן פחות חשו אבל טור מלא בפירוטים של מרכב ושלדה. הסעיף שהכי מרתיע אותי למרות שמופיע במשמעות נמוכה הוא - סימני פגיעה קצות שלדה. מצ"ב צילום דו"ח

IMG_20180628_134423.jpg

מה בעצם זה אומר? הרי זה מופיע במשמעות נמוכה? אני מניח שהרכב עבר תאונה אבל אם יש לי הזדמנות לעסקה טובה על הרכב האם כדאי לי ללכת עליו?

כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

פורסם

קצה שלדה - ירידת ערך של כ 6% מהביטוח, בפועל הרכב נמכר סביב 35% מתחת למחירון, במקרה הטוב.

מניסיון ושלא יעבדו עלייך.

ופה במקרה שלך יש דברים שמדליקים נורות אדומות, פרוג'קטורים ומה לא, רק כדי שתברח כמה שיותר מהר!!! הרכב קיבל פצצה!.

פורסם

היי קודם כל תודה על התגובה המהירה! אני באמת בור בדברים האלה, אני רק רוצה להבין, מדובר על רכב ממגרש מחברה מוכרת, נותנים אחריות שנה לרכב. אני מבין שיש פה ירידות ערך משמעותיות ועל זה אפשר להתמקח אבל מה כל כך נורא פה? אני לא מנסה לשכנע את עצמי כי יש עוד רכבים אני פשוט רוצה להבין. תודה

פורסם

1. הרכב כבר לא יהיה בטיחותי כ"כ רמת בטיחות שהוא יצא מהמפעל.

2. יהיה לך קשה מאוד, על כמעט בלתי אפשרי למכור אותו.

3. הבדיקות שלהם בד"כ נקיות, אם בבדיקה שלהם רשמו את מה שרשמו, תהיה בטוח שהמכונית עברה תאונה הרבה יותר קשה.

יש כ"כ הרבה רכבים בשוק, חפש רכב בלי עבר תאונתי.

סוחר זה סוחר, חשדהו וחשדהו בריבוע.

תבקש מראש רכב בלי תאונות בכלל, גם אם הוא יהיה לכאורה יקר יותר, או שתחפש מאנשים פרטיים וכמובן על בדיקה מטעמך לא מוותרים בשום מצב.

פורסם

אתן טיפ קטן וטרי מעכשיו,

כשהגעתי לסוכנות רכב מוכרת כזאת שנותנת שנה אחריות, כדי לרכוש שני רכבים, שלושת הרכבים הראשונים שהוצגו לי, היו מלווים בטופסי בדיקה, עם כל מיני פגיעות מרכב עם משמעות "נמוכה" ו"שולית". הרהרתי לעצמי שהגיוני שאלו הרכבים הראשונים שהחברה תשמח להפטר מעונשם. אז הצבתי להם מספר תנאים עם סימן קריאה :

* אני מבקש להציג לי רק רכבים נקיים לחלוטין מכל תאונה, גם לא "קלה".

* רכב שלא הוחלפו בו חלקי מרכב\מנוע מכל סיבה שהיא ושלא במסגרת 'ריקול' רשמי.

* היסטוריית טיפולים.

* ק"מ נמוך ויד ראשונה.

* אם בדיקה שאבצע מטעמי, תגלה מידע משמעותי שלא הופיע בטופס הבדיקה שלכם (תאונה), העסקה תבוטל לשני הרכבים ובכלל.

אל תשכח אף פעם, אתה בסוכנות רכב, לא מול אדם פרטי !

הם דאגו לרפד ולבטח את עצמם ויש להם הרבה 'אותיות קטנות' שדואגות בעיקר לשלומם, בעיקר אם יצטרכו להתנהל מולך במישור המשפטי. אין שום סיבה שלא תציב תנאים משלך, שיעזרו לך להפיק את המקסימום מהכסף שלך ולהתמודד מולם כשצריך (חו"ח מלח מים). יש להם אלפי רכבים וראשונים להפטר מהם, יהיו 'לימונים' ושאר מחמצות אז תעמוד על שלך. באדיבות, בסבלנות, באורך רוח ובתקיפות שלא משתמעת לשתי פנים. לא ממש מעניין אותם כמה הזעת בשביל הכסף שלך, הם רוצים למכור והרבה אז תדאג לעצמך. אתה יכול להתפשר על כל אחד מהנ"ל כדי לקבל אי אלו הנחות ולפי שיקול דעתך, זה לא מה שאני חיפשתי.

פורסם

לא נראה לי שהפגיעות במרכב חמורות עד כדי כך שיש להן השפעה על בטיחותו של הרכב, אך ללא ספק מדובר על פגיעות שיש להן השפע מהותית על סחירותו של הרכב, ולכן היות שמדובר בדגם נפוץ, לא הייתי רוכש אותו, אל מחפש רכב אחר. (ולא משנה כמה הנחה תקבל, בשוק בו יש עודף היצע גדול, סחירות נמוכה עלולה לגרום לכך שלא ימצאו קונים לרכב בכלל, או שימצאו קונים במחיר נמוך מאד.)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יותר מידי לרכב בן 3, קצות שילדה זה בעיקר משמעות מסחרית, כך שאם אין פה מחיר אטרקטיבי הייתי מתקדם הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על התגובות והתשובות המפורטות. מחר אני חוזר לשם ואבקש לראות רכבים נוספים עם נתונים מקדימים יותר טובים (הבנתי ממכם שכדאי מאוד להזמין בדיקה עצמאית ולא לסמוך על הבדיקות שלהם).

דרך אגב, במזדה 2 בדגם ובשנתון המדובר, איזה גיר יש ברכב (רובוטי, רגיל..)? אמין ?

פורסם

אוטומטי רגיל בלי בעיות מיוחדות.

למה אתה מתעקש לקנות רכבים ממגרשי ליסינג? לרוב הרכבים שמה לא כ"כ שמורים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לצערי אני מנפגעי גיר הdsg המושמץ. כרגע האוטו במימון ואני לא מעוניין להמשיך עם רכב שהיה במוסך פעמיים בשלושה חודשים בגלל גיר דפוק. זאת כרגע האופציה הטובה ביותר שנותרה לי (החלפה).

פורסם

כולם מתעסקים פה בפגיעות מרכב, ואף אחד לא מתייחס לזה שפותח השרשור רוצה לקנות מאזדה 2?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כולם מתעסקים פה בפגיעות מרכב, ואף אחד לא מתייחס לזה שפותח השרשור רוצה לקנות מאזדה 2?

עדיין לא ביצעתי שום עסקה. מה אתה אומר על מאזדה 2?

• תוכן חדש...