Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס privilege 2016 כדאי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולכם חברה ,

יש רנו פלואנס privilege מודל 2016 פרטית עם ק"מ 90k ، עדיין באחריות החברה , האם כדי לרכוש אותה או לא ?

האם יש בעיות גיר , מנוע, או בעיות אחרות , בדגם הזה בשנה הזאת ?

*** לא מתכוון למכור את הרכב בשנים הקרבות

*** אני מתכוון להחזיק את הרכב ליותר מ 5 שניים .

***ובשנה סוגר יותר מ 30k ק"מ .

מה דעתכם חברה , ובמיוחד ממי שהחזיק הרכב ,

תודה לעוזרים .

הרכב היה בשם חברה אבל היה נהג יחיד ברכב וגם יחיד בביטוח ,

יד 00

פורסם

כשתרצה למכור בתנאי הנסיעה שלך הרכב יוכל להגיע למגרש מכוניות ב 70% פחות ממחירון או להימכר כברזל.

לא חושב,שאדם פרטי יקנה רכב עם 240,000 ק"מ לפחות (אם תמכור רק אחרי 5 שנים) זו כבר תהיה מלכודת ובכלל לא בטוח שהרכב יזדקן יפה .

כל הנאמר אם אכן מדובר במנוע בנזין,כי מנוע דיזל יכול להחזיק אם הרכב טופל בקפידה גם פי 2 יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בנזין / דיזל?

דיזל

כשתרצה למכור בתנאי הנסיעה שלך הרכב יוכל להגיע למגרש מכוניות ב 70% פחות ממחירון או להימכר כברזל.

לא חושב,שאדם פרטי יקנה רכב עם 240,000 ק"מ לפחות (אם תמכור רק אחרי 5 שנים) זו כבר תהיה מלכודת ובכלל לא בטוח שהרכב יזדקן יפה .

כל הנאמר אם אכן מדובר במנוע בנזין,כי מנוע דיזל יכול להחזיק אם הרכב טופל בקפידה גם פי 2 יותר.

כל הרכבים אותו דבר - יש לי כרגע סיאט קורדובה 2004, בזמנו עלתה יותר מ130 אלף ש"ח.כ

שקניתי אותו ב2013 עלה 15 אלף ש"ח, עכשיו המחיר אולי 8 או 9 אלף.

לא מעניין אותי מחיר המכירה - אחרי חמש שש שנים יקרו הרבה דברים.

,

פורסם

החלק הרגיש בדיזל הוא תיבת ההילוכים.

יש כאלה שהיו צריכים להחליף מוח ויש כאלה שעשו מעל 200 אלף ק"מ רק עם החלפת קלאצ'ים כתוצאה מבלאי ולא מתקלה.

מישהו שעבד איתי עשה 200 אלף על פלואנס דיזל בלי תקלה, אבא שלי עשה 107 אלף ק"מ על מגאן סטיישן דיזל בלי אף תקלה.

לעלויות חפש את הפוסט של סיסטם X על המגאן סטיישן דיזל שהייתה לו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נסיון אישי - קניתי רכב כנ״ל (פלואנס דיזל פריבילג׳ SR 2014) מאופרייט-ליס - רכב עם 30 אלף ק״מ שהיה לו נהג יחיד (גם בביטוח)

1. אני וכל המשפחה מרוצים מאד מאד מהרכב - הנוחות, הגודל, הנסיעה, היציבות, וצריכת הדלק המצויינת שהיתה לו מאז שקנינו.

2. בחודשים האחרונים עלתה צריכת הדלק, ועוד לא הצלחתי לברר מה העניין שם. עדיין הוא צורך הרבה פחות מהרכב הקודם שלי...

3. זה קצת.... לנסוע במונית! רכב חזק, נוח, איכותי, אבל כמעט ההפך מ״ספורטיבי״. גם תיבת ההילוכים המשוגעת שלו - שמחליטה בעצמה פחות או יותר מה עושים ומתי...

מקווה שעזרתי.

פורסם

מנסיון שלי עושה עבודה טובה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה אוטו אבל גיר מעצבן. היתה לי פל6אנס 2 ליטר בנזין ואני עכשיו עם מגאן אסטייט כרכב גישור. הגיר פשוט הססן, קריזיונר ולפעמים מחליט לא לשלב לכמה חלקיקי שניה או לבחור הילוך לא הגיוני ואז להתחרט.

לא מדובר בתקלה כי נתקלתי בזה גם ברכב אחר אבל אני גם מאוד רגיש לשטיקים האלה ויכול להיות שלך זה בכלל לא יפריע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחלה אוטו אבל גיר מעצבן. היתה לי פל6אנס 2 ליטר בנזין ואני עכשיו עם מגאן אסטייט כרכב גישור. הגיר פשוט הססן, קריזיונר ולפעמים מחליט לא לשלב לכמה חלקיקי שניה או לבחור הילוך לא הגיוני ואז להתחרט.

לא מדובר בתקלה כי נתקלתי בזה גם ברכב אחר אבל אני גם מאוד רגיש לשטיקים האלה ויכול להיות שלך זה בכלל לא יפריע.

האסטייט שלך עכשיו היא דיזל או בנזין?

לאשתי היתה מגאן סטיישן דיזל 14 במשך שנתיים וחצי ללא תקלות שהוחלפה לאחר כבוד לפני חצי שנה לגרנד סניק דיזל מאותו השנתון ובנתיים חמסה חמסה שום בצל ושום טענה/ תקלה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דיזל. בת שנה עם 20,000 קילומטר.

אין טענות על אמינות או תקלות אלא רק על התנהגות הגיר. הפלואנס היתה עם גיר רציף של הקשקאי שמאוד אהבתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי את הרכב מודל 2013 נכון לעכשיו עם כ120000 (רכשתי אותו עם 10)רכב טוב חיסכוני ומרווח.

כמובן שמדובר על הדיזל.

Sent from my COL-L29 using Tapatalk

m3forever

פורסם

נכון מאוד. זה בכלל לא גיר אוטומטי במובן הפשוט של המילה (שים לב שבכל הספרות הטכנית הגירים האלה תמיד מכונים automated או semi-automatic). זה פשוט גיר ידני ששולט בו רובוט שעושה מה שהוא רוצה, ואתה בעקיפין שולט בו באמצעות דוושת התאוצה והבלם. בתיאוריה זה גיר לומד ומסתגל, בפועל אתה זה שלומד אותו, וצריך להיות כל הזמן צעד לפניו כדי לגרום לו לעשות מה שאתה רוצה.

מה שכן, מחוץ לעיר הוא עובד נהדר, כולל בתוואי הררי קשה יחסית, מעלה ומוריד הילוכים לבד כמו נינג'ה.

חזיר דיזל

פורסם

שוקל גם כזו, במקרה הכי גרוע כמה נפלתי מבחינת כסף אם הלך מוח או כל הגיר?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...