Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס privilege 2016 כדאי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שבדקת... אבל לחץ אוויר בגלגלים?

2. בחודשים האחרונים עלתה צריכת הדלק, ועוד לא הצלחתי לברר מה העניין שם. עדיין הוא צורך הרבה פחות מהרכב הקודם שלי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)
שוקל גם כזו, במקרה הכי גרוע כמה נפלתי מבחינת כסף אם הלך מוח או כל הגיר?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

חשבתי שהייתה לכם אחת? (אולי אני מתבלבל עם מישהו אחר.)

מחשב גיר סביב 3K כולל עבודה, בהנחה שלא מוסיפים לך כל מיני חמוצים להתהליך.

מצמדים לא יצא לי (עדיין) להחליף, לפי מיטב זכרוני יקר מאוד, כנראה (גם) בגלל שזו עבודה מורכבת עם כלים יקרים מאוד.

עד היום נתקלתי פה בפורום ובמקומות אחרים שתיים או שלוש עדויות אנקדוטליות בנוגע להחלפת גיר שלם.

התסריט של רכישת רכב בן שנתיים-שלוש ונסיעת קילומטרז' גבוה במשך 5-6 שנים ומעלה עד שהוא שווה פרוטות, מתאים מאוד לרכב הזה. גם אם תצטרך להחליף מחשב או מצמדים פעם אחת בחיי הרכב, זה לא קטסטרופה.

כמובן אם אתה לא מפחד מדוושה שלישית, מה טוב, נפתחת בפניך האופציה הידנית (לא נפוצה אך קיימת).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

העניין שלי הוא שאני נוסע 40 אלף בשנה, לפעמים מתחלף עם אבא שלי באוטו והוא מתנגד נחרצות לידני בטענה שכואבת לו הברך.

חשבתי הרכב הבא שלי, עוד פחות משנה לקנות פלואנס דיזל אבל מפחד מאוד מעניין הגיר. לכן אוסף דעות ועדויות.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בינוני מינוס.

הכהייה של חלונות צד ושמשה אחוריים שיפרו את המצב לרמת "סביר".

היה לי 3 שנים כרכב עבודה (דיזל. הוחזר עם כ160000 קמ). אוטו אמין וסביר בהחלט למעט עניין המזגן שפשוט עושה רק 75% מהעבודה וזה ממש מפריע.

בנסיעות ארוכות בימים שאינם ימי רצה מבחינת טמפ סביבה יהיה בסדר. בימי הקצה הרכב לא מתקרר מספיק ובנסיעות קצרות כנל גל בימי אוגוסט סטנדרטיים. כיום יש לי אוקטביה שטובה בתחום במזגן ב2 רמות מהפלואנס.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אני מאד מאד נהנה מהמזגן של הרכב הזה. יש לו תכונה אחת שאני מאד אוהב. אתה לא ״מפעיל מזגן״ או ״מפעיל חימום״. אתה אומר לרכב מה הטמפרטורה שאתה רוצה (בנפרד ימין ושמאל), והוא כבר מתארגן על עצמו ודואג שהרכב יהיה לשביעות רצונך.

והוא גם עומד בזה באופן מושלם. חזרתי לפני שבוע ימים מטיול משפחתי לאילת. אני מתכוון טיולים בטבע, בסוף אוגוסט, באילת. 4 ימים עם 40-45 מעלות צלסיוס בחוץ, וברכב - אחרי 2-3 דקות - הכל סבבה. אנחנו לעולם לא מכוונים אותו לטמפ. נמוכות, כי זה דבילי, ומציק בסופו של דבר. מבקשים 19 או 19.5 - ואחרי זמן קצר, זה מה שיש.

מכל הרכבים שהיו לי עד היום (פג׳ו 205, סיטרואן C4, סוזוקי סוויפט, יונדאי אתוס) יש לו את המזגן הנעים והטוב ביותר.

פורסם

בדקתי :(

ומדובר על סטטיסטיקה לאורך קילומטרז׳ וזמן ארוך. תחפש שירשור ספציפי שעשיתי לעניין הזה. זו חידה אמיתית, ואני צריך מקצוען אמיתי שיענה לי על זה. רוב המוסכניקים/מכונאים צוחקים עלי, כי הרכב עדיין עושה 16 ק״מ לליטר בממוצע - אבל הוא עשה 20-21 באופן קבוע לאורך 50000 ק״מ! ויותר משנה וחצי (מאה תדלוקים לפחות). אני מקווה שמישהו שמבין יענה לי שם.

• תוכן חדש...