Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי המלצות על עמירה/רטרו-קאר רק שהם בחולון. קצת בעייתי מבחינתי מה גם שצריך להשאיר את הרכב.

אשמח להמלצות עבור רפד באזור רג/תא עדיף מנסיון (ועוד יותר עדיף לנסיון עם רכבי VAG).

אם למישהו יש המלצה או דיס המלצה אפשר גם בפרטי

תודה

עריכה אחרונה על ידי yarongti
פורסם

מניסיון אישי - מרוצה מהעבודה שביצע בפיג'ו 206.

רפד הרכב - אורי גורדזי

כתובת: גרשון 5 תל אביב

נייד: 057-5566333

טלפון: 03-5621051 / 03-5624722.

פורסם

המלצה על עוד מקום? פשוט מחפש בד אפור זהה למה שיש לי מכיוון שהבד של הסאן רוף תקין אז לא אחליף אותו וכדאי שהגג והסאן רוף יהיו בעלי צבעים זהים :wink:

פורסם
אני חושב שבכל מקרה צריך להשאיר את הרכב (לפחות לילה אחד).

צודק ובגלל זה צריך מקום יחסית קרוב(ת"א, ר"ג, גבעתיים)

פורסם

אני החלפתי בחולון ריפוד גג בבורה לפני שנתיים, לא היה צריך להשאיר את האוטו, פרקו את הגג וחזרתי אחרי יומיים להרכיב אותו מרופד מחדש. הגג יצא מצוין, המחיר היה סביר, ריפודן מחדש של קורות A שכלל בעצם את מתיחת הריפוד הקיים והדבקתו מחדש, היה מוצלח הרבה פחות לצערי.

פורסם
אני החלפתי בחולון ריפוד גג בבורה לפני שנתיים, לא היה צריך להשאיר את האוטו, פרקו את הגג וחזרתי אחרי יומיים להרכיב אותו מרופד מחדש. הגג יצא מצוין, המחיר היה סביר, ריפודן מחדש של קורות A שכלל בעצם את מתיחת הריפוד הקיים והדבקתו מחדש, היה מוצלח הרבה פחות לצערי.

תאמת רעיון טוב, ככה לא אצטרך להשאיר את הרכב.

מה המחיר הסביר? (רטרו-קאר/עמירה/גרשוני)

פורסם

משתמשים בבד חדש.

סביב ה1,000 זה כבר בצד היקר של התמחור, העבודה צריכה לעלות סביב ה750, במקומות הזולים סביב ה550.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

החלפתי ריפוד גג בגולף דור6 ללא סאן-רוף אצל איגור מרטרו-קאר בחולון.

גם לי נאמר שכנראה אצטרך להשאיר את הרכב ללילה אחד ולכן קבענו מראש שאגיע בבוקר בשעת הפתיחה, על מנת שאיגור יתחיל את העבודה על הרכב מוקדם ככל הניתן, כדי שאוכל לאסוף את הרכב בסוף היום וכך היה.

ייתכן שבמקרה שלך בגלל הסאן-רוף התהליך ארוך יותר. בכל מקרה שווה לבדוק איתו.

הוא עשה עבודה מאוד טובה.

פורסם

עשיתי בזמנו ב"עמירה". הגעתי בבוקר ויצאתי משם בסוף היום. העבודה טובה ושילמתי סביב ה-700 ש"ח אם אני זוכר נכון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אגב,

גם אצלי בפולו מתחילה לה הבעיה של גג נופל.

זה מתחיל מהאזור הקדמי בחיבור עם החלון, מישהו יודע איך ניתן לעשות טיפול מונע ?

Polo 2012

• תוכן חדש...