Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני גר כיום ברמת גן , במקור מהדרום.

פעם אחת בשבוע אני נוסע דרומה להורים ורוב הזמני כנראה אסע באזור גוש דן.

אני צריך את עזרתכם בהמלצה ברכישת רכש בסביבות 30 - 40 אלף שח מסוג סופר מיני/מיני.

מחפש בין 2013- והלאה, מכונית שתהיה אמינה ללא תקלות,צריכת דלק סבירה,בטיחותית.

לגבי המושבים האחוריים , פחות אכפת לי , כי רק אני וחברה שלי ניסע לרוב ברכב.

ראיתי כמה דגמים כמו יונדאי I20 או סיאט איביזה, מזדה 2 , טויוטה יאריס , קיה פיקנטו .

הייתי רוצה לדעת אם יש לכם דגמים שהייתם ממליצים לי לרכוש ?

צריך את עזרתכם !

תודה,

ירון.

פורסם

ידני לא אופציה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שנכנס בתקציב, מתיחת הפנים האחרונה נכנסבה בשנה שעברה ולא תכנס בתקציב, אין הבדל במנוע ובגיר ככל הידוע לי, הרכב עם שוק טוב ואמינות מעולה.

פורסם
מה שנכנס בתקציב, מתיחת הפנים האחרונה נכנסבה בשנה שעברה ולא תכנס בתקציב, אין הבדל במנוע ובגיר ככל הידוע לי, הרכב עם שוק טוב ואמינות מעולה.

ומה לגבי סיאט איביזה ? ראיתי ב- yad2 ביקורת גבוהה יותר מ-קיה פיקנטו ..

יש מה להתייחס לזה ?

פורסם

הייתי בודק פיגו 208, נוחה מאוד, בטיחות טובה, ומנוע מספק ביצועים בסדר גיור לנהג הממוצע.

האיביזה זריזה יותר מגירסת ה 1.6 של הפיגו אשר בשנת 2015 קיסלה מתיחת פנים וקיבלה מנוע טורבו 1.2.

אבל לאיביזה יש נקודת חולשה בדמות המצמדים בעיקר אם אתה נוסע בפקקים או עירוני לרוב.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לתוואי הנסיעה שלך לא כדאי תוצרת ואג, אומנם יש שם מנועי טורבו אבל למה אתב צריך כוח מרמזור לרמזור? אתה צריך אמינות ומחיר זול עם שוק חזק.

• תוכן חדש...