Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חלק מהמורשים לא נותנים היסטוריית רכב עם תאריכים כשהרכב לא היה בבעלותך.

מה שהיא שלחה בוואטסאפ על פניו לא נראה מטריד, אבל כל מה שהיא אומרת לך כך בעירבון מוגבל.

כל ריג'קט שמוצאים בבדיקה, אתה מתקשר למורשה ובודק עלות תיקון( להזכירך הרכב יחסית חדש), כך תדע על מה וכמה תוכל להוריד במשא ומתן.( במידה והעסק יתקדם)

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מעיכות בסף ובמשקוף וגם הבדלי צבע? לא אוהב באוטו בן שנה. כדאי לבדוק טוב טוב מה זה המעיכות האלה והבדלי הצבע, גם אם זה רשום במשמעות שולית. לא בטוח שזה כל כך שולי וחסר חשיבות. אוטו בן שנה צריך להיות חדשששששששששש

רק בדיקה מטעמך ואם יש חשש שהמוכר/ת סוחר רכב, אז רצוי במקום ממש מרוחק שאין לו/לה קשרים שם.

תתחיל בבדיקת הסטורית הרכב במוסך יבואן מורשה. תבדוק בעלים 00 ותבדוק תעודת זהות שלה שתואמת לרישום בבעלות על הרכב.

אחר כך בדיקה שהרכב לא משועבד לא ממושכן וכיוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בכל מקרה וכל מצב קח את האוטו לבדיקה. גם אם תמצא בעיות- תחליט אם זה משהו שאתה יכול לחיות איתו או לא. תיקוני צבע זה שטויות, תאונה- קצת פחות. נראה שהאוטו הזה הוא כמו עוד 30,000 i20 בכבישים, אל תתרגש. אם לא זה אז יש עוד כמה

פורסם
אהלן חברים,

......

הבחורה שלחה לי את הבדיקה שעשתה בעצמה ואני רואה שכתוב שהרכב לאחר תאונה, ושאין אחריות?

......

אבל היא אומרת שזה לא נכון והרכב לא עבר תאונה, אין שום הבדלי צבע, והאוטו עדיין באחריות של 3 שנים.

.....

רשום במפורש בטופס שיש תיקונים, אז איך המוכרת אומרת שלא היה ולא נברא?

אני הייתי תוהה, במה היא עוד לא מדייקת.

... יש עוד דגים (רכבים) בים.

מעיכות בסף ובמשקוף וגם הבדלי צבע? לא אוהב באוטו בן שנה. כדאי לבדוק טוב טוב מה זה המעיכות האלה והבדלי הצבע, גם אם זה רשום במשמעות שולית. לא בטוח שזה כל כך שולי וחסר חשיבות. אוטו בן שנה צריך להיות חדשששששששששש

רק בדיקה מטעמך ואם יש חשש שהמוכר/ת סוחר רכב, אז רצוי במקום ממש מרוחק שאין לו/לה קשרים שם.

תתחיל בבדיקת הסטורית הרכב במוסך יבואן מורשה. תבדוק בעלים 00 ותבדוק תעודת זהות שלה שתואמת לרישום בבעלות על הרכב.

אחר כך בדיקה שהרכב לא משועבד לא ממושכן וכיוב.

גם רכב בן שנה יכול לעבור תאונה קלה (או קשה). אם התאונה קלה, למה לא להינות מהפחתת אחוזים של ירידת ערך (פלוס עוד קצת)?

עכשיו נשאלת השאלה למה עשו תיקוני צבע כאלה (לא טובים).

אני מכרתי רכב שעבר תאונה קלה, הייתה פגיעה בסף (כאן גם במשקוף) והיו כמובן תיקוני צבע, אך הם היו מושלמים, מי שמסתכל על הרכב אם הוא לא בעל מקצוע מהתחום לא ייראה שום הבדל גוון גם לא הקל ביותר.

ושוב נשאלת שאלה, למה ברכב חדש עשו עבודה חפארית?

ו... יש עוד דגים (רכבים) בים.

פורסם
בכל מקרה וכל מצב קח את האוטו לבדיקה. גם אם תמצא בעיות- תחליט אם זה משהו שאתה יכול לחיות איתו או לא. תיקוני צבע זה שטויות, תאונה- קצת פחות. נראה שהאוטו הזה הוא כמו עוד 30,000 i20 בכבישים, אל תתרגש. אם לא זה אז יש עוד כמה

לפי מה שהבנתי הבדיקה נעשתה בכלמוביל כשהיא רצתה לעשות טריידאין, אבל כן.. יש פה כמה דברים שלא מסתדרים לי או כי אני לא מבין יותר מדי או כי היא פשוט לא מבינה.

היא אמרה שהרכב לא עבר שום תיקונים ושום כלום ואין שום הבדלי צבע ואוכל לראות בעצמי, נראה על מה מדובר באמת ונתקדם משם.

אני כבר לא יודע אם עדיף לרכוש רכב מאלבר או סוכנות אחרת או להמשיך לחפש פרטי (המכירים שאני רואה שאנשים פרטיים מוכרים זולים בהרבה).

שוב תודה רבה

פורסם

פיג'ו 208 חדשה מליסינג 0 קילומטר עולה בערך כמו היונדאי המדוברת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לי יש ריח של צחנה שהגיעה מנתניה, הסוחרת הנ"ל ומכון הבדיקה ודני שהוא מעט יותר דרומי ממני הריח אותה גם כן.

רכב בן שנה- שנה וחצי . בדיקה מוזמנת ? (מכוני הבדיקה בנתניה כמעט כולם חוץ מאחד של שמעון בסמוט (מכון האחים) משתפים פעולה עם הסוחרים של נתניה, מעיכות במשקוף במשמעות נמוכה ?

אני מבין שאין יותר סימני /אזהרה אדומים או שאין כאן תמרור עצור שאומרים להתרחק מהרכב.

לדעתי האישית,הרכב יתברר במכון אחר (מבדק בהרצליה למשל) כרכב שעבר תאונה רצינית לפחות במשמעות הסחירותית, לא שווה התעסקות כלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פיג'ו 208 חדשה מליסינג 0 קילומטר עולה בערך כמו היונדאי המדוברת.

תכלס, רכב חדש, בלי דאגות, אחריות מלאה, הרבה יותר חזק מהיונדאי, מנוע וגיר מודרניים ולא שילוב עתיק, מאוד סביר להניח גם שהפג'ו תהיה חסכונית יותר ונוחה יותר לנהיגה. (וככל הנראה אף מהנה יותר)

ואם זה מהמשלוח של 2018, לפי מה שנאמר כאן בפורום, יש גם בלימה אוטונומית שאין ביונדאי.

החסרון העתידי היחיד שאולי הוא לרעת הפג'ו הוא נושא הסחירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...