Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש יונדאי i20 שממש משכה את עיניי, 16 אלף קילומטר, יד ראשונה פרטית, 2017 ב73,000 ש"ח

הבחורה שלחה לי את הבדיקה שעשתה בעצמה ואני רואה שכתוב שהרכב לאחר תאונה, ושאין אחריות?

אבל היא אומרת שזה לא נכון והרכב לא עבר תאונה, אין שום הבדלי צבע, והאוטו עדיין באחריות של 3 שנים.

לא כ"כ מצליח להבין ואמור להיפגש איתה מחר לראות את הרכב ולעשות בדיקה בעצמי, צירפתי את הבדיקה ממש אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים.

https://imgur.com/a/vak5aoC

תודה רבה רבה

פורסם

בס"ד

קח את הרכב למכון מטעמך, אף פעם על תסמוך על בדיקות של המוכר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תודה רבה על התגובה,

כן, אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה בעצמי אך לפי הבדיקה שצירפתי אתה מסיק שהרכב כן עבר תאונה ושאין אחריות כמו שכתוב?

כי היא בדיוק אומרת לי ההפך ואין שום הבדלי צבע, שום תאונה ושום כלום ועדיין באחריות וזה מה שאני לא מצליח להבין פה כ"כ...

פורסם

קיצקוצי חניה. שום דבר רציני.

על סמך הבדיקה הזו בלבד(!) אני לא רואה מניעה להתקדם עם הרכב הזה. כמובן לא לקנות, אלא להתחיל את כל התהליך (שעבוד,תביעות,טיפולים וכו').

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תודה רבה על התגובה,

כן, אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה בעצמי אך לפי הבדיקה שצירפתי אתה מסיק שהרכב כן עבר תאונה ושאין אחריות כמו שכתוב?

כי היא בדיוק אומרת לי ההפך ואין שום הבדלי צבע, שום תאונה ושום כלום ועדיין באחריות וזה מה שאני לא מצליח להבין פה כ"כ...

אז כן שווה לקחת אותו לבדיקה? ולפי הבדיקה הם כותבים שאין יותר אחריות והיא אומרת שכן, פה אני מבולבול קצת ואשמח אם תוכל להבהיר את המצב

תודה!

פורסם
הם כותבים שאין יותר אחריות והיא אומרת שכן, פה אני מבולבול קצת ואשמח אם תוכל להבהיר את המצב

תודה!

אתה מדבר על ה"אין אחריות על תיבת הילוכים רציף..."?

כי אם כן זה לא קשור לאחריות על הרכב, אלא אחריות של מכון הבדיקה. מכון הבדיקה בעצם אומר "אם יש לך תיבת הילוכים רציפה וכתבתי שהיא אחלה בחלה ומחר היא התפגרה, זבש'ך". לא בהכרח בניסוח הזה, אבל משהו בקווים הכלליים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איפה ראית שאין אחריות?

אחריות למה?

האמת שאין לי מושג איך הגעתי לזה.. חבר שלי הסיק מהטופס הזה שאין לה ספר טיפולים רשום ולכן אין אחריות, שאלתי אותה ואמרה שברור שאין כי הטיפול הראשון היה רק לפני שבועיים.

מודה לכולם על העזרה, מחר אני אפגש איתה ואקח אותו לבדיקה רק רוצה לסכם :

1.הרכב לא עבר תאונה אפילו עם מה שכתבו על הצבע וזה?

2.יש לרכב אחריות יצרן?

3.יש עוד משהו מלבד הבדיקה שאני צריך לברר/לשאול אותה?

4. האם 73 אלף שקל לרכב הזה משתלם? (עבר טסט לפני איזה שבוע לעוד שנה)

כמעט סגרתי באלבר 2016 40 אלף קילומטר 2016 ליסינג ב69 אלף, יד ראשונה.

הרכב הזה שמצאתי מבעלות פרטית הרבה יותר משתלם פשוט רוצה לדעת שאין עוקץ אחרי כל השנים האלה שחסכתי לרכב חחח

שוב פעם תודה רבה רבה

פורסם
האמת שאין לי מושג איך הגעתי לזה.. חבר שלי הסיק מהטופס הזה שאין לה ספר טיפולים רשום ולכן אין אחריות, שאלתי אותה ואמרה שברור שאין כי הטיפול הראשון היה רק לפני שבועיים.

מודה לכולם על העזרה, מחר אני אפגש איתה ואקח אותו לבדיקה רק רוצה לסכם :

1.הרכב לא עבר תאונה אפילו עם מה שכתבו על הצבע וזה?

2.יש לרכב אחריות יצרן?

3.יש עוד משהו מלבד הבדיקה שאני צריך לברר/לשאול אותה?

4. האם 73 אלף שקל לרכב הזה משתלם? (עבר טסט לפני איזה שבוע לעוד שנה)

כמעט סגרתי באלבר 2016 40 אלף קילומטר 2016 ליסינג ב69 אלף, יד ראשונה.

הרכב הזה שמצאתי מבעלות פרטית הרבה יותר משתלם פשוט רוצה לדעת שאין עוקץ אחרי כל השנים האלה שחסכתי לרכב חחח

שוב פעם תודה רבה רבה

היא כתבה לי בוואטצאפ ככה :

"הרכב עבר טיפול ראשון אתמול, שולם הרישיון רכב וטסט לשנה מאתמול"

כנראה התבלבלה כשכתבה טסט?

פורסם

בס"ד

אתה הולך" להשכיב" עשרות אלפי שקלים שחסכת בזעת אפך, ורוצה לחסוך על בדיקה של 500 ₪?

אל תסמוך על מילה שלה ולא על זריקות ההרגעה שהחבר'ה פה כתבו.

תלך למוסך ששם הרכב טופל ותבדוק היסטוריית טיפולים( גם אם קיימת שם שורה אחת), במידה ומוצא חן בעיניך תתקדם הלאה, בדיקה, שיעבוד וכו'.

שיהיה בהצלחה.

פורסם (נערך)
היא כתבה לי בוואטצאפ ככה :

"הרכב עבר טיפול ראשון אתמול, שולם הרישיון רכב וטסט לשנה מאתמול"

כנראה התבלבלה כשכתבה טסט?

היי רותם, כמובן שאלך לבדיקה פשוט רציתי שינתחו לי את הבדיקה שהיא שלחה לי בוואטצאפ בשביל לדעת אם יש טעם בכלל לראות את הרכב.

ולגבי מה שאמרת ללכת למוסך שטיפל ברכב, זה בלי שום קשר לבדיקה שאעשה?

עריכה אחרונה על ידי danielx111
פורסם (נערך)

כשהיא רשמה טסט כנראה שהיא התכוונה לרישיון אגרה, אותו משלמים בלי קשר אם הרכב עובר טסט(בדיקה במכון רישוי) או לא. רכבים חדשים פטורים(שלוש שנים) מלעבור טסט באופן מעשי אבל לא מתשלום אגרה.

תלך לראות את הרכב , תעשה עליו נסיעת מבחן , שוחח עם המוכרת, שאל מה הסיבה למכירה , אני מניח שהיא קיבלה רכב חברה.

אחרי שקיבלת קצת תחושה לגבי הרכב והמוכרת , במידה והכל נראה לגיטמי קח את הרכב למכון בדיקה מטעמך.

כל דבר שעבר על הרכב(טיפולים או תיקונים כלשהם) אמורים להופיע במוסך המורשה , אתה יכול לגשת עם המוכרת ולבקש היסטוריה מלאה שלהם לגבי הרכב.

המחיר סביר , הבדיקה נראית טובה , מעבר לזה אין כל כך מה להוסיף.

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
פורסם
היי רותם, כמובן שאלך לבדיקה פשוט רציתי שינתחו לי את הבדיקה שהיא שלחה לי בוואטצאפ בשביל לדעת אם יש טעם בכלל לראות את הרכב.

ולגבי מה שאמרת ללכת למוסך שטיפל ברכב, זה בלי שום קשר לבדיקה שאעשה?

תודה רבה בוריס! אז זה מה שאעשה.

אצטרך ללכת למוסך המורשה הספציפי שבו הרכב טופל?

פורסם

בס"ד

חלק מהמורשים לא נותנים היסטוריית רכב עם תאריכים כשהרכב לא היה בבעלותך.

מה שהיא שלחה בוואטסאפ על פניו לא נראה מטריד, אבל כל מה שהיא אומרת לך כך בעירבון מוגבל.

כל ריג'קט שמוצאים בבדיקה, אתה מתקשר למורשה ובודק עלות תיקון( להזכירך הרכב יחסית חדש), כך תדע על מה וכמה תוכל להוריד במשא ומתן.( במידה והעסק יתקדם)

• תוכן חדש...