Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשביל עצמאי לא צריך תעודה.

העבודה בעיניים זה שהקורס הזה יפתח לך דלתות, דבר שהוא לא נכון.

לקורס הזה אין שום ערך בעולם התעסוקה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תגובות 437
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב שאמרו לנו שתמצאו בזה עבודה מהר ובשנייה ויש לכם בשפע... לימדו מה שצריך ללמד ומפה והלאה זה כבר תלוי בנו, אבל ממשהו צריך להתחיל, אין ברירה.

עכשיו שלמדתי דברים יש לי סדר הרבה יותר בראש, בוא נקרא לזה ככה, וזה מה שחשוב.

פורסם
עזוב עבודה. אישה מצאת?

אם היית שומע את הסיפור, כנראה שלא היית מאמין, אבל לא רלוונטי.

יבגני , נו באמת, בד"כ אני אוהב אותך אבל הפעם זה לא מצחיק ולא ממש נכון...

בבקשה, תתרכזו בנושא של העבודה, אני מפחד לא למצוא ואז גם הקורס וגם הכסף ילכו לפח, וגם שלא נדבר שאני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח שלי כדי להפעיל מכונה וירטואלית כדי לתרגל דברים.

פורסם

אני לא מבין איזו תשובה אתה מחפש, כבר אמרו לך הכל.

שלח קורות חיים לכל חור וכל פינה ביקום, ולך למי שרק יסכים לקחת אותך בתנאים שהם לא עבדות מוחלטת.

"אין מציאות לחסרי ניסיון"- גם לבעלי ניסיון ענף מאוד בקושי יש מציאות בתחום הזה. זה באופן כללי דרעק של תחום, והבהירו לך את זה בשרשור שאותו פתחת לפני שהלכת לקורס הזה.

פורסם (נערך)

בשוק בכלל, ובמקצוע הזה בפרט, תלמד לגדל ביצים ומרפקים, או שתלך לישון רעב.

"תנו לי להיכנס לאיזה מקום", למי אתה מדבר?, למה אתה בכלל חושב שמגיע לך "מקום"?, מי חייב לך משהו?

אפילו את הבסיס של הבסיס היית צריך קורס ע"מ ללמוד, יש מספיק אנשים עם יותר ראש ומוטיבציה שלומדים לבד, רק שתבין איפה אתה ממוקם על הגרף, ומי האנשים שמתחרים אתך על אותן המשרות.

עשה קורס של חודש ורוצה לנהל את מיקרוסופט, פאקינג סנואופלייקס...

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מה אמרו המדריכים בקורס - לאיזה חברות לפנות, ומה היקף המשרה.

אם הם לא כיוונו אותכם - תאם פגישה עם אחראי הקורס היתייעץ איתם לאן לפנות.. ואיך.

ובמקביל - מחפשים בכל הצעות העבודה המתפרסמות, בפורום :wink: ושואלים אנשים.

הכניסה הראשונה היא הקשה - אבל משם מתחילים להכיר, צוברים ניסיון וכך מתקדמים.

עצה שלי - אין נביא בעירו - בפורום יהיו כאלה, אשר לאור ההכרות מהדיונים הקודמים, יגיבו כילדים.

וחבל, כי אתה כן מראה רצון להתקדם ורצינות.

במקום להנות ולהכיר, בחור צעיר עם רוח שובבות וראש פתוח.. המתייעץ ושואל אחרים - וזה יתרון.

לכן אולי עדיף, להיכנס למקומות חדשים, וללא הכרות מוקדמת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה אמרו המדריכים בקורס - לאיזה חברות לפנות, ומה היקף המשרה.

אם הם לא כיוונו אותכם - תאם פגישה עם אחראי הקורס היתייעץ איתם לאן לפנות.. ואיך.

ובמקביל - מחפשים בכל הצעות העבודה המתפרסמות, בפורום :wink: ושואלים אנשים.

הכניסה הראשונה היא הקשה - אבל משם מתחילים להכיר, צוברים ניסיון וכך מתקדמים.

עצה שלי - אין נביא בעירו - בפורום יהיו כאלה, אשר לאור ההכרות מהדיונים הקודמים, יגיבו כילדים.

וחבל, כי אתה כן מראה רצון להתקדם ורצינות.

במקום להנות ולהכיר, בחור צעיר עם רוח שובבות וראש פתוח.. המתייעץ ושואל אחרים - וזה יתרון.

לכן אולי עדיף, להיכנס למקומות חדשים, וללא הכרות מוקדמת.

אייל.

אין עליך, חבר. אבל לצערי, סאי הוא לא היחיד ששמעתי תגובות כאלה ממנו לגבי עבודה בתחום הזה, לכן אני לא מתרגש... כמו ששמעתי בדיוק תגובות הפוכות גם מאנשי מקצוע בתחום זה, שאתה חייב להתחיל מהבסיס ועשית בשכל.

פורסם

אני מציע לך לפנות לחברות כמו מל"מ ונס ומטריקס. יש להם הרבה משרות למתחילים. השכר קרוב לשכר מינימום, אבל צוברים נסיון, ויש אפשרות להתקדם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...