Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מגלגל בקצרה את מעללי עד כה בחיפוש רכב.

היינו נעולים על הc3 החדשה.

היינו בלובינסקי לפני כשלושה חודשים לאחר שהתקשרתי להתעניין בטרייד אין מחירון שהם מפרסמים בצורה אגרסיבית. לאחר שהובטח לי מול המוקד שהרכב שלי זכאי לקבל מחירון, הגענו לסוכנות בשורק על מנת לבצע נסיעת מבחן.

לקצר את הדברים, קיבלנו הצעה מבזה של 30% ממחירון הרכב.

מכרנו את הרכב, והגענו ללובנסקי השבוע לקבל הצעת מחיר עבור הרכב בגרסת השיין פק.

קיבלנו הצעה של 101 שח על הכביש. פתאום ריפוד הקולרדו (שהוא על פי מפרט ומחירון שמפורסמים אצלם באתר) חלק מרמת הגימור, נדרש תוספת של 1000 שח. מעבר לכך, הנחה של 2000 שח על "עסקת מזומן". לא היו מוכנים לרדת גרוש פחות. לא עניין אותם שהם מצהירים באתר על מחירים שונים.

אקיצר, אחרי שנכוויתי פעמים מול לובינסקי,לא מעוניין במוצרים שלהם.

לענייננו,

מחפש סופר מיני מרווחת, אשר מתאימה למשפחה קטנה.

אנו 4 נפשות (זוג הורים, ילד בן 6 ותינוקת). צריך בגאז סביר לטיולון ועוד תיק או שנים.

חסכוני, רצוי כמה שיותר בטיחותי (ללא מוביליי ודומיו) ואמין. המטרה להחזיק את הרכב בין 5-7 שנים.

לפחות בתקופה הקרובה ישמש כרכב עיקרי.

יש עניין לרכוש חדש עקב השקט היחסי שזה מעניק, אך לא שולל יד 2 מהשנה שנתיים אחרונות.

התקציב הינו 100 אש"ח, אך אפשר לעלות בכמה גרושים עבור תמורה טובה.

הסתכלנו גם על סיאט איביזה וארונה (שיש לה תמורה טובה עקב אבזור ומרווח) אך הדיבורים על תיבת ההילוכים קצת מפחידה אותי.

רנו קפצור יד שניה, מזדה 2, קיה ריו,יאריס גם עלו על הפרק.

מה דעתכם? אני לא רוצה להתפזר.

תודה.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאתם פוסלים את הסיטרואן מציע לגשת לסוכנות אחרת.

האיביזה מצוינת ומרווחת יותר מאשר הסיטרואן, לדעתי הגיר גם מהיר יותר ונעים, אך יש רק שנתיים אחריות לעומת 5 בסיטרואן, אם אתם נוסעים לרוב בפקקים זה מקצר את חיי המצמדים, קשה להגיד שהגיר נפתר מכול הבעיות אבל הלקוחות מצביעים ברגליים והאיביזה היא בין הנמכרות שיש.

מזדה 2 פחות. רווחת מאחור אבל אמינה, אם יד 2 בהחלט הייתי הולך על הדגן המאובזר pure white עם מסלון משולב עור ושפע איבזור.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה ריו מרווחת ונוחה אך מסתפקת רק במובילאיי והביצועים שלה פושרים.

טויוטה יאריס נחשבת לאמינה ומגיעה עם התרעה על סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית אבל לא מרווחת ולא נוחה ומאובזרת בקמצנות.

רנו קפצור מגיע עם אותו גיר כמו בקליאו, לא ממש מרווח מבפנים , והדגם טרום מתיחת הפנים נחשב לקשיח מבחינת נוחות נסיעה.

פורסם

אני הייתי חושב בכלל בכיוון אחר - תחשוב קדימה על אפשרות שיצטרף למשפחה ילד שלישי בטווח הזמן הזה.

למה סופר מיני למשפחה ועוד בתקציב שניתן לרכוש בו משפחתית חדשה (למשל מיצובישי לנסר ספורטבק ב 0 ק"מ ) ?

אופציות נוספות - מאזדה 3 /הונדה סיוויק שנתון 2014 ובחלק אולי אפילו 2015 ייכנס.

כל האופציות הללו ישאירו אתכם (אולי חוץ מהמיצובישי עם עודף נאה בארנק ועדיין רכב שאם תוחזק כראוי ישרת אתכם שנים רבות)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הונדה ג'אז היא בדיוק סופר מיני מרווחת ובטוחה (בגרסאות היותר מאובזרות שלה), אבל קצת חלשה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני הייתי חושב בכלל בכיוון אחר - תחשוב קדימה על אפשרות שיצטרף למשפחה ילד שלישי בטווח הזמן הזה.

למה סופר מיני למשפחה ועוד בתקציב שניתן לרכוש בו משפחתית חדשה (למשל מיצובישי לנסר ספורטבק ב 0 ק"מ ) ?

כל האופציות הללו ישאירו אתכם (אולי חוץ מהמיצובישי עם עודף נאה בארנק ועדיין רכב שאם תוחזק כראוי ישרת אתכם שנים רבות)

הייתי בטוח שהתגובה נכתבה לפני שנה.

לעניין השאלה.

לא הייתי פוסל רכב שאני מעוניין בו רק בגלל תחושה כזו.

ספר את כל הסיפור בנושא הטרייד אין. לא חושב שממחיר מחירון הגיעו איתך ל-30 אחוז פחות, אלא אם היתה בדיקה לא מחמיאה במיוחד (או שנגמר המבצע).

נושא הקולורדו מופיע כאופציה במפרט שבאתר.

בקיצור, אם הרכב מצא חן בעינכם, נמצא מתאים לצרכים - הייתי מתעקש על הנחה קטנה נוספת וקונה את אשר אהבתי ולא מתפשר על רכב אחר.

הסי3 היא היום הסופרמיני הטובה ביותר לדעתי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קרה לי משהו דומה עם לובינסקי ופירטתי עליו בשרשור שפתחתי בזמנו (לפני כשבועיים אם אני זוכר נכון).

בקצרה: הגעתי לעשות טרייד אין על ה208 שלי בתמורה לC3. הובטח לי מחירון (בשיחה בע"פ עם הנציג + בטלפון).

כשהגענו לשבת ולדון בפרטי העסקה פתאום נאמר לי שיש הפחתה של 7000 ש"ח (מתוך מחירון של 46000) כי הרכב שלי "חדש מידי" (ינואר 2016).

מאותה סיבה בדיוק החלטתי לא לקנות יותר מהיבואן לובינסקי. באמת חבל שזה היחס, מאוד אהבתי את הרכב שלי.

אבל כשאין לך גב מהיבואן, אתה לא תרצה לקנות ממנו רכב חדש בפעם השנייה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני נוהג בהונדה ג'אז 2016 ברמת גימור קומפורט ולדעתי היא תענה על הדרישות.

מבחינת ציון בטיחות היא קיבלה 5* במבחן הריסוק. יש שלל מערכות בטיחות כולל התראה על סטייה מנתיב, זיהוי תמרורים, התראת התנגשות ובלימה אוטונומית במהירות עירונית.

מבחינת מרחב הג'אז מתהדרת בתא מטען של 360 ליטר, כמעט הכי גדול בקטגוריה. המירווח הפנימי כמעט כמו של משפחתית ותנוחת הישיבה גבוהה.

יש גם את מושבי הקסם (magic seats ) שהם פשוט תענוג.

צריכת הדלק אצלי נעה סביב 1:16 בממוצע כשרוב הנסיעות בעיר או בפקקים.

מחוץ לעיר אפשר בקלות להגיע ל 1:25.

החסרונות הם מסך מולטימדיה לא מספיק איכותי לטעמי ופלסטיקה זולה (אם כי נאה).

המנוע לא עצל אבל השילוב של גיר רציף ומנוע earth dreams מכוייל לחסכון ואם רוצים תחושה של כח צריך לשלב למצב ספורט ו/או ללחוץ עם רגל כבדה על הגז. אז התחושה משתפרת אבל הרעש מהמנוע בטורים גבוהים נעים פחות לאוזן.

הרכב בן שנתיים ועד כה לא חוויתי תקלות .טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה.

סה"כ כחבילה לדעתי עשיתי בחירה טובה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

האיביזה מצוינת ומרווחת יותר מאשר הסיטרואן, לדעתי הגיר גם מהיר יותר ונעים, אך יש רק שנתיים אחריות לעומת 5 בסיטרואן,

בימינו אלו אין שום בעיה לקבל שנת אחריות שלישית בסיאט, אפילו ללא עלות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גאז מאובזרת עונה על הדרישות ואפשר לקנות אחת בת כמה חודשים עבור 90 וקצת אלף שח.

פורסם
לפני שאתם פוסלים את הסיטרואן מציע לגשת לסוכנות אחרת.

האיביזה מצוינת ומרווחת יותר מאשר הסיטרואן, לדעתי הגיר גם מהיר יותר ונעים, אך יש רק שנתיים אחריות לעומת 5 בסיטרואן, אם אתם נוסעים לרוב בפקקים זה מקצר את חיי המצמדים, קשה להגיד שהגיר נפתר מכול הבעיות אבל הלקוחות מצביעים ברגליים והאיביזה היא בין הנמכרות שיש.

מזדה 2 פחות. רווחת מאחור אבל אמינה, אם יד 2 בהחלט הייתי הולך על הדגן המאובזר pure white עם מסלון משולב עור ושפע איבזור.

היי,

אכן חשבתי לגשת לסוכנות נוספת, אך מרגיש לי כאשר חברה אינה עומדת בתנאי הפרסום שלה במספר אירועים שונים, היא אינה תעמוד באותם תנאים שאזדקק להם, כגון 5 שנות אחריות מלאה שהם מציעים.

רוב הנסיעות שלנו הן במרכז בשעות העומס ולכן הגיר של VAG קצת מרתיע אותי, אך אמרת נכון, הקהל מצביע ברגלים. מצד שני, אנחנו לא השוק הכי חכם שיש :)

קיה ריו מרווחת ונוחה אך מסתפקת רק במובילאיי והביצועים שלה פושרים.

טויוטה יאריס נחשבת לאמינה ומגיעה עם התרעה על סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית אבל לא מרווחת ולא נוחה ומאובזרת בקמצנות.

רנו קפצור מגיע עם אותו גיר כמו בקליאו, לא ממש מרווח מבפנים , והדגם טרום מתיחת הפנים נחשב לקשיח מבחינת נוחות נסיעה.

הקיו ריו, בגלל הדברים שציינת באמת פחות מושכת, היאריס כנ"ל.

חידשת לי בנוגע לקפצור, אם אין לו שום יתרון עקב גובהו, אז באמת העסקה פחות מושכת.

משפחתית בסגנון הזה אינו מושך עקב שאנחנו מחפשים רכב קטן ככול הניתן.

אנו מעריכים שגם אם יצטרך ילד חדש לממשפחה בפרק זמן זה, הילדים הגדולים יהיו מספיק גדולים כך שנוכל להסתדר עם הרכב הנ"ל.

הרכבים הנ"ל גם לא חסכוניים בדלק, אם כבר אז חשבתי על ה308 ב0 קמ.

הייתי בטוח שהתגובה נכתבה לפני שנה.

לעניין השאלה.

לא הייתי פוסל רכב שאני מעוניין בו רק בגלל תחושה כזו.

ספר את כל הסיפור בנושא הטרייד אין. לא חושב שממחיר מחירון הגיעו איתך ל-30 אחוז פחות, אלא אם היתה בדיקה לא מחמיאה במיוחד (או שנגמר המבצע).

נושא הקולורדו מופיע כאופציה במפרט שבאתר.

בקיצור, אם הרכב מצא חן בעינכם, נמצא מתאים לצרכים - הייתי מתעקש על הנחה קטנה נוספת וקונה את אשר אהבתי ולא מתפשר על רכב אחר.

הסי3 היא היום הסופרמיני הטובה ביותר לדעתי.

עוד לפני שהגעתי לפגישה, דיברתי עם המוקד ושאלתי בקשר לרכב שלי. אני מכיר את השוק שלו ואת רמת הסחירות ובכמה הוא נמכר מתחת למחירון. במהלך השיחה נתתי למוקדנית את כל הפרטים של הרכב, היא נתנה לי להמתין מספר דקות על הקו וחזרה ומסרה שהרכב יקבל מחירון.

רק בגלל זה קבעתי פגישה (אומנם היה לי ברור שלא אקבל מחירון אבל כן ציפיתי לקבל 75% מערך המחירון, הרכב נסחר קצת מעל). לאחר נסיעת המבחן, ביקשתי הצעת מחיר הכוללת את טרייד אין על הרכב. עוד לפני בדיקה מכאנית של הרכב קיבלתי הצעה של 20 אש"ח כאשר המחירון היה 57 אש"ח.

בעניין הקולרדו, הוא לא מופיע כאופציה - הוא מופיע כחלק מרמת גימור שיין פק במפרט הנמצא באתר - ללא תוספת תשלום!!!

פורסם

יונדאי I30 עולה החל מ129,900 אלף שקל.

אם התכוונת ליונדאי I20 אין שום סיבה רציונלית לבחור בה במחיר הנוכחי ובגרסה הנוכחית שלה.

פורסם
יונדאי I30 עולה החל מ129,900 אלף שקל.

אם התכוונת ליונדאי I20 אין שום סיבה רציונלית לבחור בה במחיר הנוכחי ובגרסה הנוכחית שלה.

לא. התכוונתי ל-I30 בגלל שהוא רשם את זה

יש עניין לרכוש חדש עקב השקט היחסי שזה מעניק, אך לא שולל יד 2 מהשנה שנתיים אחרונות.

אז הוא בטוח ימצא ב-100 אלף שקל מתאימה אבל יצטרך לבדוק אם התקינו מערכת מובילאיי או לא. (בהתאם לדרישות שלו)

Peugeot 208 turbo 2015

• תוכן חדש...