Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

תומר בוקר טוב,

אנחנו מצטערים על התחושות עימן יצאת מהסוכנות שלנו.

מבקשים שתשלח בהודעה פרטית את מספר הטלפון על מנת שנוכל לשוחח עימך ולקבל את מלוא הפרטים.

שבוע טוב,

צוות לובינסקי

פורסם
האם רכבים מקונצרן vag ראויים לבוא לידי חשבון?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

מבחינת איכויות הנסיעה כן,אני לא הייתי רוכש רכב VAG בגלל שהגירים עדיין עושים בעיות,ההתנהגות שלהם בפקקים ונסיעה איטית מעצבנת,היבואן זוועה.

פורסם

אומנם כיוון מחשבה מעט שונה,אך אימפרזה 2.0 5 דל' נסחרת עכשיו ב112.000 ש"ח ומציעה חבילה כוללת גדולה בהרבה ו5 שנות אחריות מפגוש לפגוש(תוסיף לזה את המוניטין של סובארו).

כן הרכב יצרוך יותר דלק מסופר מיני ממוצעת אך לראות עיניי העניין שווה בדיקה אל מול התמורה העודפת במחיר.

http://campaign.subaru.co.il/impreza4X4?utm_source=google&gclid=Cj0KCQjwgMnYBRDRARIsANC2dflg9jynUqNzo5OvvWZafChsUKIWQgbk7AajEUTtTL95-9PZEqujIzcaAjO-EALw_wcB

פורסם

אני במצב דומה עם לובינסקי.מתחיל לפזול לכיוון האיביזה שמקבלת את הציונים הגבוהים ביותר,במקרה שלי ידני.כמובן שבתקציב וקטגוריה גבוהים יותר האימפרזה מנצחת.יהיה עצוב אם ללובינסקי לא יהיה היצע.

פורסם

חייב לציין דבר,שמאוד מציק לי ,שזאת לא פעם ראשונה שאני שומע על הפרסום המטעה של לובינסקי ונראה,שרק במקרים מסוימים בגלל,שישנה נציגות של היבואן בפורום אולי מוצאים דרך כזאת או אחרת לעזור.

מה קורה עם השוק הרחב ? שם לרוב בן אדם,שיקבל הצעה "מעליבה" כמו שפותח השרשור ציין,יעזוב את האולם וכנראה יספר לקרוביו על המקרה.

לא מבין איך יבואן יכול להתנהל ככה,חבל,יש היצע רכבים יפה,הייתה תקופה בה גם התמחור היה יותר "קורץ" ונראה,ששוב היבואן בוחר ללכת אחורה.

פורסם

מדהים שבלובינסקי מתנהגים בצורה כזו בנושא הטריידאין.

המכוניות של פג'ו- סיטרואן מצויינות, מעוצבות לטעמי באופן הכי עדכני כיום (ברמות המחיר "העממי"), מהנות לנהיגה ואפילו אמינות, אבל השוק בישראל פשוט זוכר את הסיפורים של אבא שלו שאומר לו ש"פג'ו/ צרפתי זה לא אמין".

זה מוביל למצב אמיתי או מדומה שאין לרכב הזה שוק וזה משפיע על המכירות.

הדרך לטפל בזה היא דרך מחלקת הטרייד ודווקא שם לובינסקי מפשלים פעם אחרי פעם.

בכלל יש לי הרגשה שדווקא בטיפול אחרי המכירה והאחריות הם בסדר אבל בכל מה שקשור למכירה עצמה, הם על הפנים בצורה שלא מעוררת אמינות ורצון להשאיר שם כסף.

פורסם

גם אני ממליץ לקפוץ קטגוריה עם 2 ילדים.לנו יש אחת חמודה ואני יכול להגיד שהרכב כבר צפוף לנו(איביזה 2015) במיוחד כשנוסעים לטייל. יש סיד סטיישן ב0 קמ שתתן המון מרחב, אמינות צפויה ומחיר של 100k. אני חושב שבמצבכם רכב משפחתי הרבה יותר הגיוני מסופר מיני.במתיחה של קצת יותר מ10 אחוז אפשר גם להכניס מאזדה 3 גם כן 0 קמ.

פורסם

לא רוצים? לא צריך.

אני לא רודף אחרי אף אחד שייקח את הכסף השלי.

להלן מספר אופציות טובות שחלקן כבר הוצעו לך בחלקן, כולן מ-0 ק"מ:

1. הונדה גאז'. גרסה מאובזרת עולה 97 ב-0 ק"מ.

2. מזדה 2.

3. קיה סיד בנזין סטיישן 0 ק"מ - תעלה 100 אלף ותיתן לך אמינות והמון מקום.

4. רנו קליאו סטיישן דיזל - 92 אלף.

5. קיה פורטה כ-99.

6. ניסן סנטרה כ-97.

אם בא לך לחסוך:

אופל קורסה תעלה כ-76 אלף. פיאט טיפו כ-80 אלף.

יש גם אופציות מבית לובינסקי ב-0 ק"מ- אתה לא וכש מהם ומקבל הנחות יפות. אבל! השירות דרכם.

2008/308/קקטוס אוטומטי - כולן מתחת ל-100 אלף. הקקטוס 85.

פורסם

לטעמי האיביזה עדיפה על ה-C3 ולו רק בשל אותן רעידות שחלק מחברי הפורום חוו (לרבות אני) וחלק לא, ומקרים בהם הרעידות הללו הולכות ומתגברות עם חלוף השנים. יבואן שמתייחס כך ללקוח פוטנציאלי עלול גם לפתור אותו בהמשך בתשובה ש"ככה זה" ולכן האחריות הארוכה לא באמת רלוונטית, אלא ככל וישנה תקלה חד משמעית או משביתה. צ'מפיון גם לא מדהימים, אבל אחרי 7 שנים עם פולו ושנה אחרונה עם גולף, לא חושב שהשירות שלהם גרוע ברמה שפוסלת רכישת רכב מהם.

האימפרזה באמת אופציה מעניינת אך תא המטען שלה קטן (בהשוואה לקומפקטית אך לא לסופר מיני). ראיתי לפני מספר שבועות שיבואן אופל מוכר אסטרות אנג'וי פלוס אפס ק"מ ב-105. זו יכולה להיות אופציה מצוינת, עם יחידת הנעה מודרנית, גיר פלנטרי ומערכות בטיחות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אז לאחר שקראתי את כל התגובות שלכם, חשבנו וחשבנו, וניסינו למקסם את הרווח הניתן מהרכב.

בדקתי שוב על ה308 0 ק"מ שפורסמה בפורום בעבר. מסתבר שנשאר עוד מלאי.

הלכנו לראות....התלהבנו, הפגמים בצבע לא נוראים ובטח לא דיל ברייקר (נכון שלא הייתי מצפה לקבל אותם ברכב חדש, אבל הם לא שונים מרכב שנמצא מספר שנים על הכביש). עבור העלות של הרכב (+פוליש ווקס וציפוי ננו או איזהשהו תהליך אחר על מנת לשמור על הצבע ושלא יחמיר) זה הרגיש לנו שמאוד השתלם.

נכון להיום.... שמנו מקדמה ויש לי עוד איזה יום יומיים להחליט סופית.

פורסם

עשיתם בחירה מעולה,יצא לי לראות באחד המגרשים את הרכב המדובר ובהחלט אין שם משהו קריטי.

אם אפשר לשאול,היכן בוצעה הרכישה?

פורסם

זו אחת הסיבות שאני לא קונה צרפתיות, יש יותר מידי בעיות משלב המכירה וגם הרכבים עצמם. רעיון נוסף שאתה יכול לבחון זה הקיה סול, הוא מגיע מאוד מאובזר כולל אביזרי בטיחות, גבוה יחסית לאחרים ויש לו בגז גדול ומרווח פנימי מעולה.

פורסם
תומר בוקר טוב,

אנחנו מצטערים על התחושות עימן יצאת מהסוכנות שלנו.

מבקשים שתשלח בהודעה פרטית את מספר הטלפון על מנת שנוכל לשוחח עימך ולקבל את מלוא הפרטים.

שבוע טוב,

צוות לובינסקי

חייב לציין דבר,שמאוד מציק לי ,שזאת לא פעם ראשונה שאני שומע על הפרסום המטעה של לובינסקי ונראה,שרק במקרים מסוימים בגלל,שישנה נציגות של היבואן בפורום אולי מוצאים דרך כזאת או אחרת לעזור.

מה קורה עם השוק הרחב ? שם לרוב בן אדם,שיקבל הצעה "מעליבה" כמו שפותח השרשור ציין,יעזוב את האולם וכנראה יספר לקרוביו על המקרה.

לא מבין איך יבואן יכול להתנהל ככה,חבל,יש היצע רכבים יפה,הייתה תקופה בה גם התמחור היה יותר "קורץ" ונראה,ששוב היבואן בוחר ללכת אחורה.

אל תדאג,

השארתי מספר טלפון לחזרה..... ובזה זה נגמר

גם אני ממליץ לקפוץ קטגוריה עם 2 ילדים.לנו יש אחת חמודה ואני יכול להגיד שהרכב כבר צפוף לנו(איביזה 2015) במיוחד כשנוסעים לטייל. יש סיד סטיישן ב0 קמ שתתן המון מרחב, אמינות צפויה ומחיר של 100k. אני חושב שבמצבכם רכב משפחתי הרבה יותר הגיוני מסופר מיני.במתיחה של קצת יותר מ10 אחוז אפשר גם להכניס מאזדה 3 גם כן 0 קמ.

לא רוצים? לא צריך.

אני לא רודף אחרי אף אחד שייקח את הכסף השלי.

להלן מספר אופציות טובות שחלקן כבר הוצעו לך בחלקן, כולן מ-0 ק"מ:

1. הונדה גאז'. גרסה מאובזרת עולה 97 ב-0 ק"מ.

2. מזדה 2.

3. קיה סיד בנזין סטיישן 0 ק"מ - תעלה 100 אלף ותיתן לך אמינות והמון מקום.

4. רנו קליאו סטיישן דיזל - 92 אלף.

5. קיה פורטה כ-99.

6. ניסן סנטרה כ-97.

אם בא לך לחסוך:

אופל קורסה תעלה כ-76 אלף. פיאט טיפו כ-80 אלף.

יש גם אופציות מבית לובינסקי ב-0 ק"מ- אתה לא וכש מהם ומקבל הנחות יפות. אבל! השירות דרכם.

2008/308/קקטוס אוטומטי - כולן מתחת ל-100 אלף. הקקטוס 85.

לקחתי את עצתכם, וכן קפצנו לרמת המשפחתיות.

לבסוף רכשנו 308 0 ק"מ פרימיום (אלו עם הפגמים הקלים בצבע).

אני אמור לקבל את הרכב בסופ"ש הקרוב.

לבסוף אני חושב שעשיתי עסקה לא רעה שכן שילמתי פחות ממה שתקצבתי וקיבלתי רכב בגדרה גבוהה יותר אם כי לוקה במערכות הבטיחות לעומת הC3.

יום טוב

תומר

• תוכן חדש...