Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה ברכישת רכב בתקציב 140+-,.

כמובן שעדיף בפחות אם יהיה רכב שיענה על הדרישות. לא חשוב חדש או יד 2 רק לא מיני/סופר מיני

לפי סדר יורד.

1. אמינות, טיפולים זולים.

2. חסכוני בדלק, חושב בכיוון של היברידי

3. ביצועים, נוחות נסיעה.

4 אבזור.

כל השאר פחות חשוב, תודה מראש

פורסם

טויוטה פריוס- מוניטין אמינות מוכח ועונה על רוב הדרישות שלך.

קצת פחות אמינות , לפחות כרגע הן היונדאי איוניק והקיה נירו, שמאובזרות יותר מהפריוס, והאיוניק לא מצטיינת באיכות נסיעה.

פורסם

יואב - אני מתקשה להבין מאיפה שאבת את העובדות שהנירו/איוניק פחות אמינות מהפריוס. הן פחות ותיקות אך ככל שידוע לי אין בעיות מיוחדות איתן, בטח לא כאלה שיכולות להגדירן כ"פחות אמינות".

הנירו/איוניק גם עדיפות מבחינת חסכון בדלק אם פרופיל הנסיעה הוא בעיקר בינעירוני. הנירו נחשבת נוחה יותר מהאיוניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מהעובדה שהפריוס זה דגם ותיק , ובנתיים אפשר לראות בפורום ומחוצה לו תקלות שונות בשני הדגמים של הנירו והאיוניק , ואפילו מבחן רכב אחד בחול שהבוחנים נאלצו להחליף רכב מבחן תוך כדי המבחן לאחר שניסיונות תיקון לא צלחו.

ימים יגידו אם מדובר בחבלי לידה או משהו כרוני אבל כרגע לדעתי הפריוס מניה בטוחה יותר לעומתן.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
מהעובדה שהפריוס זה דגם ותיק , ובנתיים אפשר לראות בפורום ומחוצה לו תקלות שונות בשני הדגמים של הנירו והאיוניק , ואפילו מבחן רכב אחד בחול שהבוחנים נאלצו להחליף רכב מבחן תוך כדי המבחן לאחר שניסיונות תיקון לא צלחו.

ימים יגידו אם מדובר בחבלי לידה או משהו כרוני אבל כרגע לדעתי הפריוס מניה בטוחה יותר לעומתן.

התייחסותך לתקלות כוללנית מדי, ואתה פוסל את הדגמים הללו על בסיס לא ברור. אני לא בטוח שתמצא גם לא 10 התייחסויות לתקלות מהותיות בנירו/איוניק ו"מבחן אחד בחול" שיתכן שנעשה בכלל על גירסת טרום ייצור איננו ראיה לכלום.

מאז השקתן של הנירו/איוניק בסוף 2016/תחילת 2017 נמכרו כ-20000 יחידות מהצמד, והמכירות רק ממשיכות לנסוק - כנראה שזה אומר משהו.

אגב החודש, עקפו הצמד את מכירותיה בארץ של הטויוטה פריוס על כל גירסאותיה מאז 2004. ( כלומר מה שהפריוס "עשתה" ב-14 שנה, הנירו/איוניק מכרו בשנה וחצי(!) )

לגבי הסונטה יש לה מערכת הברידית דומה לנירו/איוניק והיא בהחלט גם מומלצת כמו גם אחותה הקיה אופטימה. אם שתיהן אפשר לרכוש ב-0 ק"מ במחיר קרוב ל-140K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה כאן שרשור על תיקון של פריוס כלשהיא שנגמר בהחלפת גיר+מנוע קומפלט בגלל תקלת גנרטור גיר -בסביבות 1/4 ממחיר הרכב כחדש- אז לומר שהפריוס תהיה אמינה יותר מהקיה-יונדאי זה קצת מוגזם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זו רשימה מעניינת, זה נראה שהחלטת על היברידי, שם יש לך את האיוניק, הנירו והפריוס. ברמת מחיר הפריוס יורד, הוא עולה משמעותי יותר. לגבי אמינות, טיפולים, נוחות ואבזור, הייתי הולך על הנירו, מגיע עם ציוד בטיחות מקורי רב יותר, והוא יותר נוח בשל המרכב הגבוה היותר. קיה ידועה באמינות הארץ, רק תראה את הכמויות שהן נמכרות וההצלחה שלהם בשוק היד 2. טיפולים בקיה גם זולים יותר ובטח תוכל לקבל את הטיפולים הגדולים במסגרת הרכישה.

פורסם

הפריוס לא יקרה משמעותית, לאחרונה נוספה גרסה חדשה שנמכרת ב-140 אלף ש"ח תמורת וויתור על מספרי פרטי אבזור שוליים יחסית, מדובר במחיר זהה לדגם המאובזר של האיוניק.

לדעתי הבעיה של הפריוס היא עיצוב שקשה מאוד לבלוע אותו אבל אני מאמין שבאותה מידה יש אנשים שחושבים שהיא נראית טוב.

אם הרכישה היא לטווח ארוך אז סונטה או אופטימה מ-0 ק"מ יעניקו איכות חיים גבוהה יותר ותמורה טובה יותר למחיר.

• תוכן חדש...