Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני נוהג כבר כמעט 11 שנה ברכב הראשון והיחיד שהיה בבעלותי - יונדאי גטס 2007.

תכלס - מאד מאד מרוצה ממנו חוץ מצריכת הדלק.

לא עשה לי כמעט אף בעיה כל השנים האלה אבל לאחרונה הוא מתחיל להראות סימני זקנה שכוללים רעשים מהמנוע גם לאחר החלפת כל מיני גומיות ואטמים, נזילות שמן וכו', ובלי קשר הוא חבוט מאד והגיע הזמן להחליפו.

מכיוון שאין לי שמץ במכוניות החלטתי להתייעץ כאן כדי שתעזרו ותמליצו לי איזה רכב כדאי לי לרכוש. הנה מספר נקודות להכוונה:

• תקציב גמיש יחסית - עד אזור ה80K-90K.
  • ממש לא חייב רכב חדש - אין לי בעיה עם יד 2.
  • הרכב ישמש אותי בעבודתי בתחום המזון ומכיוון שכך אני מעביר בתוך האוטו קרטונים למינהם וציוד נוסף.
  • נוסע הרבה בתוך העיר (תל אביב).
  • מעדיף רכב לא גדול משיקולי חניה.

המון תודה לכל המיעצים!

אחלה שבוע.

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא כל כך הבנתי מה גודל הרכב שצריך להיות ומה כמות הציוד שלך.

אם הגודל של גטס פחות או יותר מספיק ואתה מעוניין ברכב חסכוני יותר אבל אמין מאוד, תחפש לך הונדה ג'אז בת שנתיים.

יותר מרווחת בפנים ובגאז' גדול יותר מאשר בגטס, ניתן לקפל את המושבים בכל מיני צורות. חסכונית מאוד והגיר הרציף מתאים מאוד לנסיעות עירוניות. נוחה לחניות בת"א.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאזדה 2 חדשה ב0 ק"מ גם יכולה להתאים.

נמכרת ב90K.

לא מבין איך רכב עם אחד מתאי המטען הכי קטנים בקטגוריה ואחד הרכבים הנוקשים בקטגוריה יתאים לו? המאזדה 2 אם נהיה עדינים לא מצטיינת במה שהבחור פו צריך...

קיה ריו או אחותה יונדאי i20 יהיו אופציה טובה מכיוון שהן מאוד רכות ונוחות לנסיעה בתוך העיר וגם מכיוון שיש להן תא מטען גדול מאוד החסרון שהן לא חסכוניות ומעט גדולות יותר משאר הסופרמיני למיניהן.

הונדה גאז גם אופציה מצויינת תשקול אולי גם היברידית אם אתה מרבה לנסוע בתוך העיר ההיתרונות של המערכת ההיברידית יבואו לידי ביטוי בצורת חיסכון רב בדלק.

פורסם

אין הונדה ג'אז היברידית בדגם האחרון של הונדה, הוא לא נמכר כאן.

ההפרש בצריכת דלק בין דגם בנזין לדגם היברידי קטן מאוד.

גם לא הייתי קונה ג'אז היברידית צורה קודמת כי :

1. האחריות על מערכת היברידית תסתיים בקרוב.

2. גם דגם בנזין חסכוני כמעט באותה המידה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

gkiler, הנסיעה הנוקשה של מאזדה 2 היא נחלת העבר, הדגם הנוכחי מציע נוחות נסיעה טובה, תא נוסעים נעים, אבזור בטיחות (בדגם דינמיק ומעלה) וגם ביצועים לא רעים בחס למתחרות האטמוספריות.

הונדה ג'אז באמת בחירה טובה, חדשה מ-0 ק"מ או משומשת. רצוי לרכוש את רמת הגימור שהגיעו עם אבזור בטיחות מקורי.

פורסם
gkiler, הנסיעה הנוקשה של מאזדה 2 היא נחלת העבר, הדגם הנוכחי מציע נוחות נסיעה טובה, תא נוסעים נעים, אבזור בטיחות (בדגם דינמיק ומעלה) וגם ביצועים לא רעים בחס למתחרות האטמוספריות.

הונדה ג'אז באמת בחירה טובה, חדשה מ-0 ק"מ או משומשת. רצוי לרכוש את רמת הגימור שהגיעו עם אבזור בטיחות מקורי.

להיות כנה לא נסעתי במאזדה 2 החדשה אבל אני מסתמך על מידע ממבחני רכב.

בגדול בכול מבחן השוואתי מאזדה 2 הפסידה בסעיף הנוחות לכול המתחרות שלה.

אולי היא מציאה שיפור בהשוואה למאזדה 2 הקודמת אך נכון לכרגע היא הסופרמיני הכי פחות נוחה בקטגוריה.

פורסם

מצטרף לדעת מייק על המאזדה 2 החדשה (מנסיון של מספר נסיעות).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אני מסתמך על נסיעת מבחן, ביחס לספר מיני אחרות מהמזרח כמו טויטה יאריס למשל מאזדה 2 מציעה איכות נסיעה (נוחות ובידוד רעשים) טובה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

הבלאנו מרגישה מאוד מיושנת, איכות החומרים בתא הנוסעים נמוכה מאוד, בידוד הרעשים לוקה בחסר, הביצועים לא מתעלים והכי מאכזב - היא מגיעה ללא מערכות בטיחות.

• תוכן חדש...