Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו פה מכיר. יש לי טרקטורון שאין לי מקום לאחסן אותו, עד לא מזמן היה לי פתרון, אבל עכשיו הוא כבר לא רלוונטי, צריך למצוא חלופה.

מחפש מקום שיאפשר לי לשים אותו במבנה סגור ונעול, מוגן מגשם/שמש. לא חייב אמצעי אבטחה/אחזקה/ביטוח וכו'.

חייב שתהיה לי גישה עצמאית, להכנס ולצאת כרצוני בכל יום ושעה בשבוע, עם הרכב עד המחסן.

איזור חדרה עד חיפה או קצת צפונה.

מבחינתי גם מחסן במשק פרטי של מישהו שרוצה להרוויח כמה שקלים בחודש זה מצויין.

אם יש מקום ייעודי שגם נותן שירותי תחזוקה (טיפול, הטענת מצבר, התנעה מדי פעם וכו'), זה מעולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קשה לי להאמין שיש מקום כזה, רק לסבר את האוזן אני משכיר מחסן בגודל שאתה צריך במושב בכ1000 ש"ח לחודש וזה המחירים פה באיזור, אני יותר צפוני מחיפה (איזור יותר זול). היית משלם את הסכום הזה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא, זה באמת יקר מדי, חשבתי על סדר גודל של כמה מאות בודדות לכל היותר (בלי תחזוקה).

לא ברור לי למה לא מרימים משהו כזה, מי שיציע שירות כזה למסה של כמה עשרות כלים, במחסן אחד גדול, יוכל להציע מחיר הגיוני לדעתי, ויש לזה דרישה גדולה, הרבה אנשים שרוצים לקנות טרקטורון או RZR ודומיו נמנעים רק בגלל בעיית אחסנה.

יאללה, סטרטאפ מישהו?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אבל אז להרבה אנשים יש גישה למחסן אחד עם הרבה כלים בפנים? אני לא הייתי משאיר את הרייזר שלי שם, זה לא רכב, ובדקה אפשר לפרק ארגז, תיק מפות, תא כפפות, דברים שלא דורשים כלים בכלל, שלא נדבר על ציוד שמשאירים בפנים. מה תעשה אחרי טיול עם רייזר מלא בוץ? זה מתייבש ונופל ברצפה של המחסן וצריך כל הזמן לנקות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כן, זה פתיר, במקרה כזה לכל כלי תהיה נעילה עם עיגון רציני, אפשר להחליט שכל גישה לכלי תהיה רק עם ליווי של בעל המקום, או גישה עצמאית ולהסתמך על מצלמות אבטחה כדי לוודא שאף אחד לא נוגע בכלי שלא שייך לו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

פתיר וקל. אתר מכולות. אתה שוכר מכולה או חצי מכולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וואלה, יכול להתאים..

זה משהו שמאפשר גישה בנסיעה עד המכולה עם הרכב?

סדר גודל של עלות חודשית?

מכיר משהו ספציפי באיזור הרלוונטי ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• אחראי פורום
פורסם

כמה פעמים חשבתי על הקמת אתר אחסון פרטי, כמו כאלה שרואים בארה"ב :?

דווקא במושבים זה קלאסי, המון סככות עומדות מיותמות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה הבעיה עם זה? עד היום השתמשתי במחסן בלי חשמל וצנרת, לא קריטי.

אחרי בירור - יש לי אפשרות להציב מכולה שלי בשטח חקלאי. ביררתי עלות - 7500 שח למכולה של 6 מטר כולל הובלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מצבר אני מפרק וטוען בבית, שטיפה אני עושה כשהוא על העגלה. תאורה יש מהרכב, מהטרקטורון או פנס ראש, לא בעיה. ברור שיותר נוח שיש הכל אבל זה לא קריטי באמת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

התכוונתי לעגלה סגורה עם רמפה שתוכל להכניס בה את הטרקטורון.

אם יש לך עלות בשטח חקלאי עגלה אולי עדיפה כי גם תוכל להחנות אותה לייד הבית או באזור ייעודי ולשלם רק על ביטוח וטסט.

• תוכן חדש...