Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף לקנות קורולה 2004 gli יד 3 (עברה במשפחה) שעשתה 77000 או 2006 sun שעשתה 55000 יד2, שני הדגמים נמכרים ב20,000 ושניהם 110 כ"ס ושניהם כ3 אלף מעל המחירון של יד 2 אז מה עדיף? :roll:

(יש לציין שהsun 2006 היתה בבעלות חברת השכרה כחצי שנה ביד ראשונה ועשתה שם 5000 קילומטר)

פורסם

הייתי מעידף את הgli. הם מאותו דור הסאן הוא פחות מאובזר (אשכרה חלון מכני) ותנסה להוריד את הבנאדם, 3 אלף מעל מחירון יד 2 לא שווה את זה.. בסהכ קורולה.

פורסם

לפי דעתי חד משמעית ה 2006. עניין ההשכרה במקרה הנדיר שלך זניח, 5000 ק"מ של קריעה זה לא כזה נורא, אנשים לוקחים היום רכבים מליסינג עם 150 אלף והם מאושרים. רכבים גמורים העיקר שנתון גבוהה. בסדר נו שיהיה.

חד משמעית ה 2006.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אתה צריך רכב משפחתי? הקורולה 2004 ידועה כדגם בעייתי ולכן הייתי מעדיף מבין ה2 את ה2006.

כן, גם המכונאי רכב שאני עובד איתו המליץ לי חד משמעית ללכת על הsun 2006, בגלל שבשנות 2003/2004 הקורולה יוצרה בטורקיה ויש בשנתונים האלו יותר בעיות

פורסם (נערך)

המכונאי שלך טועה, אין קשר בין התקלה למדינת הייצור אלא לכשל תכנוני שהיה במנוע באותם שנים - הייתה לי קורולה runx 2003 שמיוצרת בבריטניה ולא טוריקה וחוויתי את כל הבעיות.

אחר כך גם ירשתי קורולה 2007 sun שהגיעה ל190 אלף ללא הבעיות הנ״ל(היו בעיות אחרות אבל זה בלאי סביר).

בכל מקרה, בתקציב שלך אפשר למצוא קוריאנית צעירה יותר סטייל פורטה - כמי שהיה לו את הקורולה אין בה שום דבר ששווה לרכוש מכונית כ״כ ישנה רק בגלל לוגו מנצנץ של טויוטה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מהנסיון שלי(2003/7) וממה שאני שומע מאלו שיש/היה להם: הקורולות האלה זה כמו הטלפונים של נוקיה של פעם, בנויים כמו בלוק ולא מתקלקלים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...