Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה סיוויק 2007 . דגם ES

(הרכב נקנה לפני 9 חודשים ועבר טיפול גדול הכולל שמן פילטר שמן פלאגים ופילטר אוויר.)

הרכב נסע 198 אלף קילומטר .

וממוצע הדלק היה 7.2 ותדלוק של מיכל מלא היה מספיק ל 500 קילומטרים.

ב 3 חודשים האחרונים שמתי לב שצריכת הדלק עלתה לי משמעותי ל 8.8 והרכב בתדלוק מלא מספיק ל 400 קילומטרים.

חשוב לציין שאופי הנסיעה הוא שילב של בין עירוני ועירוני בנסיעה רגועה ולא היה שינוי מהבחינה הזאת.

הרכב לא מעשן . ולא שמתי לב למשהו חריג.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הכוונה שלך ל7.2 ל100 כלומר 1 ל14.

ו8.8 ל100 כלומר 1 ל11.5

האם אתה מסתכל רק על מחשב הדרך או שאתה מבצע בדיקה וחישוב ידני כל תדלוק?

פורסם

כן כמובן ל 100 ...

עם חישוב ידני אפילו הצריכה הייתה יותר גבוה משל המחשב דרך.

מה שהכי קריטי זה שהרכב נוסע בכל תדלוק 100 קילומטר פחות כלומר במקום 500 .

400 .

מה הדבר הראשון שאני צריך לבדוק? כי מבחינה מכנית על פניו הכל תקין לחלוטין .

פורסם

תמשיך לבדוק בצורה ידנית בלבד.

יש טנקים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות. אם תראה שיש חוסר אחידות בינייהם אז תגש לבדוק את התקלה

פורסם

האם השתנה אופי הנסיעות? אולי יותר שימוש במזגן? (למרות שזה רלוונטי רק לחודש האחרון, יותר מאשר לדצמבר או ינואר) אולי רכב עמוס יותר מבחינת נוסעים ו/או מטען? האם מילאת לחץ אוויר כפי שנדרש בזמן הזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איך אני יכול לבדוק האם הגיע זמנו של המסנן דלק?

ולגבי אופי הנסיעות אותו דבר בדיוק מזגן כבוי רוב הזמן והרכב עם נהג יחיד ולחץ אוויר תקין

• תוכן חדש...