Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי המבואה, אם מישהו משאיר את הדלת פתוחה, כל מי שעומד בחוץ רואה ישר לסלון שלך. בדירה זה פחות קריטי אבל בבית קרקע יותר.

חוץ מזה, במקרה והמדינה תיפול והשוטרים של המשטר החדש יפרצו לבית, יהיה להם קשה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את המפתח 112 (כניסה לפרוזדור) הייתי עושה 140 גם כן.

ותנסה לעשות משהו לבטל את הפינה בחדר השמאלי תחתון. כמו שספריאל אמר, כנראה יהיה סופר מסובך להכניס לשם מיטה או מזרן.

איפה הקיר הדף שלך?

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם

לסובב 90 מעלות ולהעביר לפינה שמאל עליונה בחדר.

למה נשמש החדרון הזה?

אני לא כזה מוטרד מחפצים גדולים, גם ככה מגיעים מפורקים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה ניתן לעשות עם הכניסה לחדר השמאלי תחתון?

אני לא אדריכל, אלב הייתי עושה את הדלת שלו בקו הדלת של החדר כביסה.

כלומר הדלת תהיה באותו קו של השירוקלחת מעל.

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם
אי אפשר...

החדרון הזה משמש לפיר איוורור למקלחות

דיברתי על החדרון בכניסה לחדר הפינתי השמאלי. גודל 1.65 על 2.45.

למה הוא משמש? כי אולי את המיקום או צורה שלו אפשר לשנות.

פורסם
לסובב 90 מעלות ולהעביר לפינה שמאל עליונה בחדר.

למה נשמש החדרון הזה?

אני לא כזה מוטרד מחפצים גדולים, גם ככה מגיעים מפורקים.

או שלא. יש מיטות המגיעות מורכבות (לפחות חלקית), לארונות יש לוחות באורך 2.20 מ' ואף יותר, לפעמים רוצים איזו ספריה משולבת בפינת עבודה, כל אל עלולים להיות בעייתיים אם המעברים אינם רחבים מספיק. וכמובן שיש רהיטים המגיעים מהדירה הקודמת ואינם ניתנים לפירוק והרכבה. בדיוק כמו חניה, שגם לה יש תקנים ברורים המבוססים על מידות ורדיוסי הסיבוב כלי הרכב המיועדים לחנות בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דיברתי על החדרון בכניסה לחדר הפינתי השמאלי. גודל 1.65 על 2.45.

למה הוא משמש? כי אולי את המיקום או צורה שלו אפשר לשנות.

להבנתי זו המרפסת כביסה שלהם.

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם
או שלא. יש מיטות המגיעות מורכבות (לפחות חלקית), לארונות יש לוחות באורך 2.20 מ' ואף יותר, לפעמים רוצים איזו ספריה משולבת בפינת עבודה, כל אל עלולים להיות בעייתיים אם המעברים אינם רחבים מספיק. וכמובן שיש רהיטים המגיעים מהדירה הקודמת ואינם ניתנים לפירוק והרכבה. בדיוק כמו חניה, שגם לה יש תקנים ברורים המבוססים על מידות ורדיוסי הסיבוב כלי הרכב המיועדים לחנות בה.

זה לא נכון, לא באופן גורף. כל מה שהזמנו עד היום לבית (מיטות נוער, ספרייה למחשב, ארון 6 דלתות בגובה 2.4 מטר),

בא מפורק לגמרי והורכב בתוך החדר הרלוונטי. מאחר ואתה לא מעביר ארונות ענקיים בשביל הכיף, הייתי פחות מתעכב על זה.

פורסם

ניסיוני שונה, וחוץ מזה, לא פעם אתה רוצה להעביר רהיטים בין חדרים. לא עניין יום יומי, אבל רוצים להעביר רהיטים.בין הילדים או להחליף חדרים, ואז מעברים צריך מהווים מכשול. לא צריך מסלולי המראה, אבל בהחלט להקפיד על עמידה בתקנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...