Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "יוקרה" עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפואר.

מפנק.

נעים.

נוח.

יפה.

לא יותר מדי שתיין (אמריקאיות למינהן).

שנתון לא עקרוני.

כוח לא עקרוני, לא צריך מכונית מהירה מאוד (קאפה טורבו) אבל שיגיב נורמלי.

עדיפות לאירופאי.

התקציב הוא עד 60K עם עדיפות להשאיר כמה שיותר עודף.

יש הצעות ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לנצ'יה קאפה 3.0.

אופל אומגה.

סאאב 9-5.

וולוו T5.

קח עצה ממני ותוריד את הסאב והוולוו מהרשימה, בכלליות תתרחק ממכוניות מוגדשות בסדר גודל הזה כי רק הטורבו יכול להגיע לכ-10% מהשווי של הרכב ...

ממליץ בחום על האומגה, למי שלא אכפת מבעיות אמינות והירידת ערך לא מזיזה לו אז האומגה היא התמורה הכי טובה לשקל בקטגוריית היוקרה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
PEUGEOT 605 3.0

אחלה אוטו....

מצטרף בחום..... אוטו ברמה מדהימה במחיר של טויוטה פשוטה... מ מ ש שווה..! :wink:
פורסם

ב.מ.וו סדרה 7 שנת 93-94. (או סדרה 5 משנתון קצת יותר חדש).

לאבא של חבר שלי יש 728 שנת 93 אם אני זוכר נכון. הרכב עבר 250000 ק"מ בערך ונוסע פי אלף יותר טוב מכל מכונית חדשה שעולה פחות מ-300K. מחושמל, מפואר, מרווח, מנוע נהדר, שקט, נוח בצורה בלתי רגילה. עלויות אחזקה לא נמוכות אבל למה אתה מצפה ברכב כזה...

הוא שווה כ"כ מעט (סביבות ה-50-60) שפשוט לא שווה למכור אותו כי צריך לשלם כמעט פי 10 בשביל לקבל משהו מקביל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעייה היחידה במכוניות הללו היא המחיר של הביטוח.

עם הדלק אין בעייה, גם לא עם החלפים.

אבל 10K ש"ח בשנה זה המון כסף לביטוח.

דניאל.

פורסם
קח עצה ממני ותוריד את הסאב והוולוו מהרשימה, בכלליות תתרחק ממכוניות מוגדשות בסדר גודל הזה כי רק הטורבו יכול להגיע לכ-10% מהשווי של הרכב ...

ממליץ בחום על האומגה, למי שלא אכפת מבעיות אמינות והירידת ערך לא מזיזה לו אז האומגה היא התמורה הכי טובה לשקל בקטגוריית היוקרה.

העצה שלך ממש לא נכונה, במכוניות כאלה המגדש זה הדבר האחרון שצריך לדאוג לו, כל אחד ששומע טורבו ישר נבהל, המחירים של הטורבו ממש לא בשמיים משומש של וולוו עולה בסביבות 1500 - במצב מעולה. באופל אומגה למשל אם הסנרוף לא ייפתח (מה שסביר להניח יקרה) זה יעלה הרבה יותר.

בכלל אלה לא אימפרזה טורבו שכל שנה טורבו נשחז, אלה מכוניות עמידות מאוד.

פורסם
אם תמצא - אלפא 156 98-99 2.0 ידנית.

98 אם תצליח לקנות במחירון (הן נמכרות מעל) תשאיר לך הרבה עודף.

לא חזקה מדי, יפיפיה, מפנקת, נוחה וכו'...

יובל.

יכולה להיות בחירה לא רעה בכלל. דווקא היא הייתה הפיבוריטית לפני ההיא...:roll:

אני אחשוב על זה ברגע שהגב שלי יפסיק לכאוב כשאני מזיז את הגבות. :wink:

אהבתי גם את ההצעה של רוני, הב.מ.וו מענין איזה מחיר של ביטוח אפשר להגיע עם הספינה הזאת.

605, אומגה ושות' לא מעניינות אותי כל כך מפאת גועל.

דניאל.

- בכל מקרה יהיה לי רישיון שוב אולי בעוד כמה שנים. בנתיים אני נוסע במרצדסים :) -

פורסם
העצה שלך ממש לא נכונה, במכוניות כאלה המגדש זה הדבר האחרון שצריך לדאוג לו, כל אחד ששומע טורבו ישר נבהל, המחירים של הטורבו ממש לא בשמיים משומש של וולוו עולה בסביבות 1500 - במצב מעולה. באופל אומגה למשל אם הסנרוף לא ייפתח (מה שסביר להניח יקרה) זה יעלה הרבה יותר.

בכלל אלה לא אימפרזה טורבו שכל שנה טורבו נשחז, אלה מכוניות עמידות מאוד.

במקרה של וולוו אתה צודק, באמת הטורבו שלהם הכי זולים וזמינים בשוק, אבל סתם תרים טלפון למוסך מרכזי של UMI ותשאל כמה יעלה להחליף טורבו בסאאב 9-5 שלך. אני ממליץ לך לשבת כי הסכום יהיה לפחות 5 ספרות !!!

דניאל, נסעת באומגה מעל שנת 2000 ברמת גימור אלגנס? כי ברמת אבזור הזו היא מאובזרת בדיוק כמו מרצדס/BMW מאותם שנים. לאומגה יש יתרון גם בביטוח, הוא זול בצורה מחרידה (סתם דוגמא, הביטוח של הונדה אקורד יותר יקר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז איפה המינוסים ?

בירידת ערך ? היא כבר ספגה מעל ומעבר.

מעל שנת 2000 ?! אני מדבר על 60K גג.

באיכות החומרים ?

בכיעור ?!

דניאל.

• תוכן חדש...