Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שעלה סרטון, אפשר להתייחס לתוכן.

קודם כל, שאפו. באמת. שאפו על ההתמדה, על ההליכה עד הסוף ואשכרה הבאת מוצר מוגמר שמכיל את כל המידע שרצית.

אני יודע שכבר מאוחר מדי לתת הערות על התוכן, כי כולו כבר נערך ופורסם, אבל האינטרנט סובל הכל, אז למה לא...

אם שילמת 100K, או אפילו קרוב לזה, על ההפקה של הסרטונים האלה, עקצו לך ת'צורה ברמה שאני אפילו לא יכול לתאר. סורי. הצילום והעריכה הם ברמה של שיעור ראשון בכיתה י' 4 - תקשורת.

החיתוכים מעצבנים, העריכה חובבנית, הסאונד נורא, הצילום נראה כאילו נעשה עם נוקיה N73, הכתוביות גם למטה וגם בצד גדולות וגסות.

ומי, דה פאק, הרשה לך לעלות לבמה עם רקע שחור, כשאתה לובש חולצה שחורה?!

עם איכות כזו של וידאו וסאונד, אני בכלל לא בטוח שלא היה עדיף לעשות "חצובה וגמרנו" (כמובן עם חיבור מיקרופון) ופשוט לערוך את החומר שיוצא מזה. כי גם בפועל צילמו מחצובה, פשוט מיותר מאחת, והקטע הכי מצחיק הוא שזה נראה שהן היו במרחק של 4 ס"מ אחת מהשניה.

יחד עם זאת - התוכן אמור להיות מעניין ומשמעותי (למרות שאתה חווווווופפפפפפררררררררר!!!!!!! על דברים לא קשורים וחוזר על עצמך מלא פעמים), אז אני בטוח שיש לו ערך למרות הצילום. אז בסופו של דבר, עשית טוב.

יאללה, פעם הבאה אני בטוח שתוציא משהו הרבה יותר מהוקצע.

****כל מה שנכתב כאן הוא ביקורת מקצועית ובונה על מקצועיות התוכן. היא לא הייטינג והמטרה היחידה שלה היא לגרום לכך שאנשים אחרים שיחליטו בעתיד לעשות מעשה דומה, ידעו ממה להימנע****

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עבודת עריכה מהגרועות, והמרחק בין המצלמות מצחיק, בחיים לא ראיתי דבר כזה. למען הסר ספק, יש לי ניסיון בתחום. העוקץ מהעוקץ פטור? צחוק בצד, אין תחליף להתחלות קטנות עם "חצובה אחת וסע", הרצון לצאת בגדול על הניסיון הראשון הוא הימור שמעטים זוכים בו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים, או שהתרגלתי להרצאות של הודים או שההרצאה כלומר השואו עצמו + צילום + עריכה + סאונד ובכל אופן בשורה התחתונה = ממש טוב.

רק החולצה, החולצה! אם לא היתה לי ניגודיות טובה במסך זה נראה כמו זוג עיניים ושיניים על רקע מערה חשוכה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא יודע מה אתם רוצים, או שהתרגלתי להרצאות של הודים או שההרצאה כלומר השואו עצמו

כנראה שבאמת התרגלת להודים.

דווקא לאור עצמו, בהתחשב בהסתגרות המובנת כשיש מולך מצלמה וזה שהוא חלה באבולה באותו זמן, אין לי ולו טענה אחת. הוא בסדר גמור. חופר למוות כרגיל, אבל בסדר גמור :wink:

פורסם

"העולם מלא באנשים שהיו יכולים לעשות עבודה טובה יותר אבל היו בדיוק עסוקים בלכתוב משהו בקארספורום" --ווינסרהם צ'רצ'קולן

כ:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור ידידי

אני לא מבין בחיתוכים לא מבין בזוייות צילום לא מבין בשחור על שחור, (מבין טוב מאוד בחצובה של מקלע כבד) אבל לא בחצובה של מצלמה.

ממש לא, לכן כל אלה שביקרו אותך על זה כבודם במקומם מונח. נקודה.

מהחלק הפתיח נראה שאתה הולך לגעת בדיוק אבל בדיוק בכל הנקודות הנדרשות מהבחינה המקצועית לצורך רכישת דירה וקבלת משכנתא מושכלת.

ואת זה אני מרשה לעצמי לאמר כמי שהיה בהרצאה שלך, היה לו חלק כלשהו , בשיפור החומר להרצאות הפרונטאליות , ומבין דבר או שניים או שלוש בתחום הזה של משכנתאות.

מי שמפריעות לו זוויות הצילום הקפיצה של המצלמה ועוד ועוד , שישמע את ההרצאה ויקרא את הכתוביות, אם ברצונו ללמוד משהו כדי להגיע להחלטות טובות יותר בכל הקשור לרכישת דירה ולקיחת משכנתא, שהן מההחלטות הגדולות ביותר מבחינה כלכלית שעומדות בפני משפחה.

וזה בדיוק אבל בדיוק יעשו מי שישמעו את ההרצאה.

שאפו.

עצה ידידותית לסיום, מקווה שתדע ליישם אותה.

מה שנעשה נעשה, לכן אין כאן מועד ב' לתקן.

לכן אין לך לא צורך ולא נכון אנרגטית להגיב.

במקום זה תתחיל לכתוב על הנעשה בעולם הרכב שם, מן הגלות האפלולית בה אתה נמצא:-D.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אור, ה4 דקות שראיתי היו מצויינות. באמת.

אל תקשיב לטרולים שמשום מה החליטו שאתה מונע ממגלומניות(מגלומניות? באמת? פשוט טימטום לטעון זאת), אני חושב שיצא לך אחלה.

מקווה שההרצאה שלך תכה גלים אחרי שתשחרר את כולה לאוויר, מעטים האנשים שעושים כה הרבה עבור כה מועט, ועוד נתקלים בכזו עויינות.

ההרצאה עצמה, לי באופן אישי לא תעזור(כבר קניתי בלי משכנתא), אך אין לי ספק שלאחרים שניצבים בפני לקיחת משכנתא, כן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
רק זאת אומר

היום הצגתי פרק אחד בלבד של ההרצאה לקבוצת זוגות צעירים עם הון עצמי שיכול לקנות להם אחלה פיאט פונטו, אבל עומדים בפני חתימה על חוזה במסגרת מחיר למשתכן עם הלוואה של 1M ש"ח [לפי התקנות שמאפשרות 10% הון בכפוף לתנאים]

חלקם הנכבד הבין את המשמעויות הכלכליות של כמה עולה להם הכסף באמת [הצגת את זה באופן הכי בהיר שיש. זה לא עולה לך 3000 ש"ח בחודש, זה עולה לך 800,000 ש"ח בריביות], ואני לא יודע מה הם יחליטו בסוף - אבל לפחות יש להם כלים נכונים לקבל החלטות נבונות.

אתה את שלך עשית, ובגדול!

זה או זה או להמתין לנפילת מחירים ששד יודע מתי תבוא אם בכלל. אין מה לעשות, מחיר למשתכן זה בדיוק למי שיש הון עצמי זעום כמו לזוגות שהצגת להם. ברור שהלוואה של מיליון זה אסון, אבל באמת שמיצינו כבר את החיים בשכירות.. אני רק מצטער שלא נרשמנו לסדרה א, כי כבר היינו זוכים כנראה. סכום הריבית המטורף שמנפח את המשכנתא זה המחיר שצריך לשלם כדי להיפטר מבעלי הדירות החמדנים, אין יותר מדי מה לעשות בנידון.

בינתיים ממשיכים לחיות בשכירות, וזה מתסכל.

לעניין ההרצאה. כרגע פורסם לקהל הרחב כאן רק ה-intro, אז אי אפשר להתייחס לתוכן כל כך. לי פחות הפריעו הקפיצות בתמונה (אם כי לחלק רק הקשבתי בלי לראות), מה שממש מזעזע זה הסאונד, ברמה של מציק. יש סוג של זמזומים כל הזמן וזה משגע. חבל, כי הקול של אור דווקא מתאים להרצאות, אולי תחליף מקצוע, נראה שאתה טוב בזה. :wink: לא יודע עד כמה ה-input שלי רלוונטי, אני בין אלה שאור חסם אותם. :roll:

פורסם

ובחזרה לנושא הדיון (שלא ח"ח יתפתח פה שוב שרשור נדל"ן עצבני).

ראיתי את כל הפרקים ברצף, הנושא (המשעמם בפני עצמו) מוצג בצורה מאוד זורמת, לא היה לי שום צורך לעצור לנוח, או לחזור על פרק מסויים כדי להבין על מה מדובר. מצד שני, את רוב הדברים אני מכיר ברמה כזו או אחרת אז יכול להיות שהחוויה האישית שלי לא מייצגת מישהו שמעולם לא שמע על שפיצר.

בסה"כ, הנושא מוצג בצורה זורמת, ברורה, מובנת ואפילו מעניינת, עד כמה שניתן. באמת שאפו ענק.

אני לא מבין כלום בעניין הטכני, אבל גם להדיוטות כמוני החיתוכים בשני הקטעים הראשונים די מעצבנים. הבשורות הטובות הן שזה מאוד משתפר בפרקים הבאים. כל השאר נראה לי די שולי, ובאמת לא ממש שמים לב אם אתה לא מבין בתחום או קורא את התגובות פה. זה בטח לא מפריע בשום צורה להעברת המסר.

התוכן אמור להיות מעניין ומשמעותי (למרות שאתה חווווווופפפפפפררררררררר!!!!!!! על דברים לא קשורים וחוזר על עצמך מלא פעמים), אז אני בטוח שיש לו ערך למרות הצילום. אז בסופו של דבר, עשית טוב.

אין לי שמץ של מושג על איזו חפירה אתה מדבר. באמת. שום נושא לא נטחן פה עד דק, אפשר אפילו להגיד שהיה ניתן להרחיב על הרבה נושאים, אני מניח שמגבלות הזמן והקשב הכתיבו את רמת הירידה לפרטים. לגבי חזרות, זה די א-ב של מצגות - הקהל זוכר בערך 10% מהתוכן שהועבר. אם יש מסר חשוב, חייבים לחזור עליו בצורות שונות כמה פעמים. זה נלמד בכל קורס בסיסי של הצגה בפני קהל.

אין תחליף להתחלות קטנות עם "חצובה אחת וסע", הרצון לצאת בגדול על הניסיון הראשון הוא הימור שמעטים זוכים בו.

להבנתי זה בדיוק היה הרעיון פה - במקום לעשות הכל לבד, כשאין לך ניסיון, לקחת מישהו שיודע מה הוא עשה וכבר עשה את זה בעבר. אם זה פחות הצליח (וזה ממש לא רע לדעתי, גם אם בוודאי לא ברמה של סרט הוליוודי עתיר תקציב) זה תלוי ברמת המקצועיות של צוות ההפקה, לא של המציג.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין לי שמץ של מושג על איזו חפירה אתה מדבר. באמת. שום נושא לא נטחן פה עד דק, אפשר אפילו להגיד שהיה ניתן להרחיב על הרבה נושאים, אני מניח שמגבלות הזמן והקשב הכתיבו את רמת הירידה לפרטים. לגבי חזרות, זה די א-ב של מצגות - הקהל זוכר בערך 10% מהתוכן שהועבר. אם יש מסר חשוב, חייבים לחזור עליו בצורות שונות כמה פעמים. זה נלמד בכל קורס בסיסי של הצגה בפני קהל.

חזרות זה אכן א-ב של העברת מסר, אבל לא חזרות על זה שהמציג לא סוכן משכנתא (כתוב בדיסקליימר בהתחלה, נאמר בדיסקליימר, ונאמר בחלק של ה"מי אני"). חפירות על "מי אני". לא חושב שאת מישהו מעניין שאור הוא בוגר טכניון במגמת הנדסת חשמל ושיש לו שני חתולים.

היו שם עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע (אם זה ממש חשוב, אני יכול לראות את הסרטון שוב), אבל לפחות מהפרק הראשון מתקבלת תחושה של הרבה יותר מדי תשומת לב לתפל. יכול מאוד להיות שזה רק בפרק הראשון כדי ליצור היכרות טובה, לחמם את הקהל או משהו כזה ואחר כך זה קורה פחות. אבל זאת התחושה שלי ממה שלונקק פה לשרשור.

פורסם
חזרות זה אכן א-ב של העברת מסר, אבל לא חזרות על זה שהמציג לא סוכן משכנתא (כתוב בדיסקליימר בהתחלה, נאמר בדיסקליימר, ונאמר בחלק של ה"מי אני"). חפירות על "מי אני". לא חושב שאת מישהו מעניין שאור הוא בוגר טכניון במגמת הנדסת חשמל ושיש לו שני חתולים. חולק על הנקודה הזו. הצגה עצמית היא די בסיסית. זה גם מאפשר התחיל ממשהו נוח וזורם. א' ב' של הדרכה. מאפשר לדובר להיכנס לשוונג ולא מאלץ את הצופים לשמוע על תמהילים 35 שניות מתחילת ההרצאה הראשונה. כניסה אטית כזו חשובה להבנה. לא מתחילים בספרינט.

גם חזרתיות היא אחת הדרכים להדגיש מסר חשוב. אם בהרצאה הראשונה חשוב לאור להדגיש שהוא לא יועץ משכנתאות כנראה שיש לכך סיבות. אתה כמובן יכול לחלוק עליהן, אבל אני חושב שזו דווקא הבהרה טובה. ישראלים חשדנים מאוד ועל כן ההבהרה שהתוכן לא שיווקי חשובה בעיניי.

היו שם עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע (אם זה ממש חשוב, אני יכול לראות את הסרטון שוב), אבל לפחות מהפרק הראשון מתקבלת תחושה של הרבה יותר מדי תשומת לב לתפל. יכול מאוד להיות שזה רק בפרק הראשון כדי ליצור היכרות טובה, לחמם את הקהל או משהו כזה ואחר כך זה קורה פחות. אבל זאת התחושה שלי ממה שלונקק פה לשרשור.

.....

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש למכירה משקפיים ורודות לכל מי שזקוק

מדובר בהרצאה על חומר יבש שמדבר סהרה הוא נווה ירוק לידו

אני אהבתי את התמונה עם שני החתולים דווקא.

ולגבי הדיסקליימר.

כאשר 98% מהמועבר אלינו הוא פרסומת למוצר / שירות , ועוד 1% הוא פרסומת סמויה למוצר / שירות , נחוץ להבהיר הבהר היטב שהמרצה נטול אינטרס עסקי.

כמובן חוץ מיצר המגלומניה הטהור שלו.:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם בהרצאה הראשונה חשוב לאור להדגיש שהוא לא יועץ משכנתאות כנראה שיש לכך סיבות. אתה כמובן יכול לחלוק עליהן, אבל אני חושב שזו דווקא הבהרה טובה. ישראלים חשדנים מאוד ועל כן ההבהרה שהתוכן לא שיווקי חשובה בעיניי.

You don't say? (:

תשמע ספייר, מילא אם היית מפספס את השרשור הקודם, מילא אם לא היית לוקח בו חלק פעיל בעצמך (מה היתה הטענה שלך, שאני מונע מהרס-עצמי / מבצע סאבוטאג׳ מכוון או משהו בסגנון, לא?), מילא אם היית מפספס חלק מהתגובות בשרשור הזה ממש... אז נניח היה אפשר לומר שהתהייה שלך נאיבית או משהו. נניח.

אבל זה לא המצב, ולכן התהייה הזו בפורום הזה היא בעיקר אירונית...

מה גם שזה, כמובן, מלכוד 22: הרי אם לא הייתי מדגיש מי אני ומהי ההשכלה הפורמלית שלי (ובפרט: מה היא לא...) אז היתה עולה הטענה שאני מטעה אנשים, או מתיימר להיות משהו שאני לא. מעדיף לתת אקסטרה מידע ושפלוני יסנן את מה שמשעמם אותו, ע״פ לתת פחות ולהטעות בשוגג צופה נורמטיבי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תשמע ספייר, מילא אם היית מפספס את השרשור הקודם, מילא אם לא היית לוקח בו חלק פעיל בעצמך (מה היתה הטענה שלך, שאני מונע מהרס-עצמי / מבצע סאבוטאג׳ מכוון או משהו בסגנון, לא?), מילא אם היית מפספס חלק מהתגובות בשרשור הזה ממש... אז נניח היה אפשר לומר שהתהייה שלך נאיבית או משהו. נניח.

אבל זה לא המצב, ולכן התהייה הזו בפורום הזה היא בעיקר אירונית...

מה גם שזה, כמובן, מלכוד 22: הרי אם לא הייתי מדגיש מי אני ומהי ההשכלה הפורמלית שלי (ובפרט: מה היא לא...) אז היתה עולה הטענה שאני מטעה אנשים, או מתיימר להיות משהו שאני לא. מעדיף לתת אקסטרה מידע ושפלוני יסנן את מה שמשעמם אותו, ע״פ לתת פחות ולהטעות בשוגג צופה נורמטיבי.

את החלק הראשון לא הבנתי בכלל. כאילו, מה אתה בא להגיד? כי באמת שלא הבנתי את הרמיזות ואת ה-beating around the bush... איזו תהיה? איזו נאיביות? איזה הרס עצמי? אני עושה הפרדה מוחלטת בין המניעים שהובילו לגיוס הכספים לבין המוצר המוגמר. המניעים כרגע לא רלוונטיים ולא מעניינים, דיברתי על תוכן הסרטון שהעלו לכאן נטו מהבחינה המקצועית של צילום/עריכה ומהבחינה של התוכן שמוצג בחלק הראשון. קצת מרגיש לי כאילו אתה מחפש להיעלב או להתעצבן על דברים שלא אמרתי או שאמרתי אי שם בהיסטוריה בקונטקסט אחר לחלוטין.

לגבי המלכוד, אני מסכים. זה אכן טריקי - להציג את עצמך ולהבהיר שאתה לא סוכן/יועץ משכנתאות מבלי לחזור על זה מלא. לא יודע, יכול להיות שזה רק אני שמעדיף להגיע לעיקר כמה שיותר מהר. אין לי איזו עצה לשפר את זה, מה גם שזה כבר לא רלוונטי.

• תוכן חדש...