Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים ממה שעלה נראה אחלה תוצר. לגמרי אפנה לשם אנשים שחושבים לקנות דירה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כשצריך לפרגן מפרגן - חיפשתי ידע טכני זריז וההרצאה הרביעית של אור [שעלתה לפני כמה ימים למען האמת] עשתה את העבודה מצוין, בלא הרבה זמן. הכוונה לאור עצמו והחומר שהוא מעביר.

איכות הצילום והסאונד היתה לא משהו בכלל בלשון המעטה :|

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מרתק (בעיני) לראות כמה רעש ובלאגן נוצר בשרשור המקורי: כשהזמנתי אנשים להגיע אלי הביתה / לאחת ההרצאות, וכשנקמיצ׳י העלה את נושא ההדסטארט וכל השיטסטורם שנוצר לאחר מכן - לעומת דממת האלחוט ברגע שהדבר הזה אשכרה הופק ושוחרר לכולם בדיוק כפי שהובטח מלכתחילה.

עבורי כל ההתנהלות הזו היתה שיעור מאלף, ובלי טיפה של ציניות: לימדה אותי המון על הטבע האנושי וההקצנה שנוצרת כשמוסיפים רמות אבסטרקציה בין אדם לאדם...

כיום אני יכול להעיד בתור מי ש״יושב״ על הנתונים: החשיפה של הוידאו יחסית לכמות ההשקעה שנדרשה עבור הייצור שלו - קטנה מאוד. בערוץ היוטיוב צברתי 10k צפיות על *כל* הפרקים יחד (+ שאר התכנים), קרי כמה מאות בסה״כ להרצאה המלאה. לצורך ההשוואה: הרצאה במרכז הארץ בד״כ היתה מכילה ~300 אנשים ודרשה השקעה קטנה בשני סדרי גודל.

וזה עבור הרצאה שנבנתה והופקה אד-הוק בשביל שיהיה קל לצפות בבית, אמנם לא הפקת המאה ויש די והותר פאקים לצערי (בעיקר ״בזכות״ איש הסאונד שידע לגבות סכום לא מבוטל אבל הצליח איכשהו לפקשש הקלטה של 3(!) ערוצים נפרדים(!!!!) בשביל הקלטה+גיבוי+גיבוי לגיבוי כושילירברבאק) - אבל רחוק מסלפי של 3 שעות כמו שכמה הציעו לי לעשות בעבר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בערוץ היוטיוב צברתי 10k צפיות על *כל* הפרקים יחד (+ שאר התכנים), קרי כמה מאות בסה״כ להרצאה המלאה.

וזה בתקופה של שבועיים? לא רע בכלל, במיוחד כשלוקחים בחשבון שמדובר בנושא כבד יחסית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יש איזה קורס אינטרנטי בנושא מקצועי שמעניין אותי וקניתי לפני כחודשיים

עד היום ראיתי 5% מתוכו, כאשר היה יום עיון בנושא הלכתי כמו גדול.

כשזה משהו שאתה צריך/רוצה ללכת אליו, אתה הולך

כשיש את זה זמין, אז זה יהיה תמיד זמין, אתה אומר לעצמך "נראה מחר" וכו'..

פורסם

לא... בתקופה של 4 חודשים בערך, זה כולל את כל מי שקיבל גישה מוקדמת.

בשבועיים האחרונים (הולך לבדוק ...):

אוקיי בזכותך למדתי משהו חדש - חיפשתי כיצד לנרמל את הנתונים לתקופת זמן ואז שמתי לב שהנתונים כבר כעת מנורמלים ל28 ימים (פספסתי את זה, חשבתי שהנתונים שאני רואה הם lifetime) -

אז מאז שחרור ההרצאה, יש 500-700 צפיות לפרק, כאשר הרוב המוחלט יום לאחר שהשחרור, ומשם דעיכה אקספוננציאלית יומית (חצי ביום השני, חצי מהחצי ביום השלישי, ואז זה כבר זניח).

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואוריו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אוקיי, אז עברו שנים רבות, אבל היום היתה לי שיחה כ״כ משעשעת שאני מרגיש צורך לשתף ואין לי ממש איפה כי בסושיאל שלי יהיה עדכון בצורה מסודרת/אסטרטגית יותר אם/כש יגיע הזמן הנכון -

אז השבוע קיבלתי הודעה מבחור בשם אורי (השם שלי הוא אור י.), שמסתבר שהיה אצלי בבית להרצאה פרטית כשרק התחלתי עם המיזם אי שם ב~2014, המחשבה על אדם זר שמגיע אלי הביתה ואני מפרגן לו 3 שעות מהזמן שלי - קורעת. 

שיש לו שני ילדים בגילאים 4 ו-2 (גם לי), שלמד בטכניון והיה מתכנת אבל בפועל יש לו תשוקה לפיננסים, המתנדב בזמנו הפרטי במיזם פעמונים (מיזם שעוסק בייעוץ כלכלי למשפחות), וגר בסביבת עמק יזרעאל (גרתי ברמת ישי).

כמו כן הוא בצבע חום.

... הא כן, הוא גם נולד יום אחרי.

כאילו - wtflol

בכ״א הוא רוצה להתניע מחדש את המיזם, כחלק מעסק שהוא מרים לייעוץ ותכנון פיננסי. 

שחזרתי סיסמא ונכנסתי ליוטיוב לראות מה הולך שם - עד כה נצברו בערך 15k צפיות לפרק, 150k טוטאל. בפריסה על 6 שנים זה סד״ג 3k בשנה, זה לא בדיוק פלופ אבל לא משהו להתגאות בו במיוחד בהינתן כמות ההשקעה. אני כן מספר לעצמי שהקארמה הטובה שבניתי דאז + שיעורים שלמדתי סייעו לי להרים את העסק שלי כיום שבסה״כ עובד לא רע ומאפשר לי רמת חיים לא רעה בכלל, אז בדיעבד אני לא מתחרט על זה אלא בעיקר מתבאס על השגיאות האופרטיביות שהובילו לתסכולים מיותרים.

השיחה היתה משעשעת כי אני עדיין קצת ממורמר כשאני מדבר על זה בגלל מבנה האישיות הפגום שלי (בינתיים למדתי שיש לי פרצה ב״פיירוול הרגשי״ כשאני נותן ערך עודף גבוה בחינם ובתמורה מקבל זלזול, אעפ״י שמבחינה רציונלית נטו זה לא אמור להזיז לי, אני יותר מגודר היום אבל עדיין יש מקום לשיפור), ומנגד השיחה באה לי לגמרי בטוב כי עם כמות הידע והנטוורק שצברתי בינתיים ישנה סבירות שגרסא2.0 תוכל להיות מוצלחת יותר מבחינת ניהול משאבים ובניית סקייל. 

החלטתי לפרגן כמה שעות ולנסות לעשות לזה בוטסטראפ, אז ייתכן שיהיה מעניין. בכ״א הסיטואציה עצמה כ״כ תלושה שהרגשתי צורך לשתף.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

• תוכן חדש...