Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2 או 1.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע העליתי פה אשכול והתלבטתי אם לקנות איביזה או קשקאי,בסוף החלטתי על האיביזה בגלל עלויות החזקה.

החלטתי ללכת על איביזה והתקציב שלי הוא כ 60k אני מתלבט עכשיו בין am5 1.2 ל- syle 1.0 ,מי יכול לעזור לי להבין מה עדיף מבחינת אמינות תחזוקה והשילוב של הגיר עם המנוע...1.0 זה לא קטן מדי או בעייתי ?

אמרו לי שיש רעידות בעמידה בגלל שזה 3 שסתומים.

אם יש פה מישהו שיש לו רכב כזה או היה לו אשמח לעזרה תודה.

בנוסף האם יש אפשרות להשכיר את הרכב באיזושהי חברה?

פורסם

ה1.0, לא רק בגלל מנוע מעט חזק יותר אם כי לא בטוח שתרגיש, אבל מה שכן תרגיש זה את תוספת האיבזור המשמעותית של הסטייל וסלון משודרג בעל איכות חומרים עדיפה.

מנוע 1.0 לא קטן מידי, כוח זה הדבר האחרון שחסר באיביזה.

אכן יש רעידות אבל הם מאוד חלשות, מניח שאם לא היית יודע לא היית מרגיש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר של האיביזה הוא כפול מצמדים מתקדם יותר - ברוב הזמן לא מרגישים רעידות או דיילי כמו בגיר החד מצמדי שהיה פעם באסטרה.

בכל מקרה, תעשה נסיעת מבחן! האם הרעידות מפריעות או לא זה אינדווידואלי מאדם לאדם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הגיר של האיביזה הוא כפול מצמדים מתקדם יותר - ברוב הזמן לא מרגישים רעידות או דיילי כמו בגיר החד מצמדי שהיה פעם באסטרה.

בכל מקרה, תעשה נסיעת מבחן! האם הרעידות מפריעות או לא זה אינדווידואלי מאדם לאדם.

אתה יודע איפה אפשר להשכיר איביזה משנתון 2015-16 לכמה ימים?

פורסם

אני מכיר שלהרץ יש כמה איביזות כאלו כרכבי השכרה - אבל לא יודע אם אתה יכול להבטיח דגם בהשכרה, נסה להתקשר ישירות לסניף ולבדוק.

נסה לבדוק באוטו-דיל הטרייד הרשמי של היבואן, יש שמה מבחר איביזות כאלו מוצעות למכירה - תוכל לעשות נסיעת מבחן קצרה אצלהם ואולי להתרשם מהרכב.

פורסם

מצטרף לנוקנוק על התחושה של הגיר, הdsg חלק יותר ונעים יותר, מניח שכשתיסע על הגיר הזה לא תדע שהוא רובוטי בכלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי ה- 1.0 ליטר תהיה בחירה טובה יותר. המנוע חדש ומתקדם (אישית מאוד אוהב את הסאונד והתגובות, אבל זה מנסיעת מבחן). תיבת ההיכלוכים מאוד מהירה ומנסה להעלות הילוכים מהר בטורים נמוכים יחסית כדי לשמור על צריכת דלק. כוח לא חסר, אבל אין פה ביצועים במידה וזה מה שאתה מחפש. חוץ מזה נראה מעולה לדעתי גם בחוץ וגם בפנים.

פורסם

במקרה בבעלותי, גם איביזה AM5 1.2 וגם 1.0 STYLE, אני נהנה הרבה יותר מהסטייל והמנוע שלה. שלא לדבר על האיבזור. ממליץ עליה בחום מבין השתיים.

פורסם

אני רוצה לעדכן אותכם שהשכרתי את האיביזה 1.0 שנת 2017 style והרכב פשוט מטריף,האוטו חזק מאוד.

נסעתי בפקקים לאורך זמן ולא נרשם שום שינוי בהתנהגות הגיר כמו כן אין רעידות בכלל.

למעט השהייה קטנה בתחילת נסיעה שכמעט לא מורגשת הרכב מתאים לי מאוד.

פורסם

אכן, מי שנוסע בפעם הראשונה על מנוע טורבו למרות הנפח הקטן מאוד מופתע מהזריזות של הרכב בשילוב התיבה המהירה.

פורסם

בתור אחד שנהג בשני המנועים 1.0 איביזה fr ו1.2 בפאביה, ה1.2 יותר מהיר בפתיחה כיוון שה1.0 מסורס ע''י התיבה בתחילת נסיעה ומעלה הילוכים ממש מהר כדי לחסוך בדלק וזה ניכר באופן משמעותי בסחיבה בתחילת הנסיעה..

פורסם

גם במצב ספורט? אני זוכר שבאיביזה 1.2 שהייתה לי מצב s היה מייצר יציאה ללא הדיליי של המצב הd(שהיה מוחשי גם ב1.2),

בליסינג הייתי נוטה להאיץ ממהירות 0 במצב s ובהאטה להעביר למצב d(במצב s על ה1.2 האטה הייתה זריקה של כמעט כל הילוך שני).

חבר, אם נהנת מהרכב תמצא אחת שמורה ומזל טוב!.

פורסם
בתור אחד שנהג בשני המנועים 1.0 איביזה fr ו1.2 בפאביה, ה1.2 יותר מהיר בפתיחה כיוון שה1.0 מסורס ע''י התיבה בתחילת נסיעה ומעלה הילוכים ממש מהר כדי לחסוך בדלק וזה ניכר באופן משמעותי בסחיבה בתחילת הנסיעה..

מה שרשמת בדיוק גרם לי ללכת על הפאביה.. לפני שנתיים היתה לי התלבטות בין פאביה 1.2 לאיביזה 1.0

עשיתי מבחן נסיעה על שני הרכבים. שני הרכיבים זריזים מאוד, אבל מאוד עצבן אותי באיביזה העברת ההילוכים המהירה בתחילת הנסיעה..

• תוכן חדש...