Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כותרת באתר ynet: הגופיות... הופרשו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאתר ynet

קראתי את כותרת הכתבה ולא הבנתי מה הכוונה, בהופרשו.

האם כמו בהפרשת חלה?

הפרידו את הגופיות מגופו של קובי?

או שאולי הכוונה הייתה נפרשו?

נמתחו, כמו שפורשים פותחים מפרש בספינה.

עושים הגהה לכתבות?

או שאולי העברית שלי לוקה בחסר.

פורסם

כניראה שזה משחק מילים לא מוצלח במיוחד, את הגופיות מעלים לתיקרה אחרי שהשחקן פרש, אז כאילו כעת גם הגופיות שלו יצאו (הוצאו) לפרישה

יום טוב גם לך

• אחראי פורום
פורסם

חלילה שאני בא להגן על טמקא הרדוד והמטופש, אבל זה מושג שמשתמשים בו שנים גם באנגלית - retired jerseys.

לא רק שתולים אותן בתקרת האולם, הן גם יוצאות משימוש - כלומר אי אפשר לבחור את אותו מספר שוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה...

אם כך היה אפשר לכתוב בעברית שהגופיות פרשו ולא להתשמש בהטייה של הופרשו שנראת (בעיניי) מוזרה.

(או לכתוב הגופיות יצאו לפנסייה)

פורסם

איך הן פרשו?

יש להן דעה משל עצמן?

בגלל שבני אנוש החליטו להפריש אותן, ההטיה המקובלת היא הופרשו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גם לדעתי הכותרת בסדר, קמתי ב5 בבוקר לראות את הטקס והמשחק. היה מגניב. לא מגיע לו 2 מספרים בראפטרס אבל אני בדעת מיעוט בקטע הזה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• אחראי פורום
פורסם

תהיתי מה יעשו עם העניין ששיחק עם שני מספרים, גם לדעתי לא מגיע לו (ולאף שחקן, תבחרו את המסורתית או הוותיקה יותר).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גם חובות מסופקים, כאלו שהסיכוי לגבות אותם נמוך מופרשים מהמניין. השימוש בביטוי להפריש במקרה הזה נכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...