Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האונו שלי התחילה לגמגם ולהיחנק בנסיעה. במיוחד כשלוחצים על דוושת התאוצה.

הרמתי את מכסה המנוע, ושמעתי את רעש יניקת האוויר הידוע לשמצה. הורדתי את הקרבורטור, וראיתי שהתושבת שלו קרועה.

החלפתי אותה לאחרת (חלופית, 95 ש"ח כולל מע"מ - בדרך הייתי צריך לפרק את הסעפות, להחליף שם אטמים ושאר שישו ושמחו) והמצב השתפר קצת, אבל אחרי שבוע הבעיה חזרה על עצמה.

מכיוון שכבר החלפתי תושבת לא ידעתי מה זה יכול להיות - אז פניתי לצביקה (מהפורום) המושיע והגואל.

הגעתי אליו, הוא פתח את מכסה המנוע ואמר מיד שיש יניקת אוויר, הוריד את הקרבורטור, וראינו שהתושבת פשוט התפוררה לה שם (קרעים בהרבה מקומות, התפוררות ויובש - בתושבת חדשה).

הוא ניקה, שיפץ וכיוון את הקרבורטור כדי שאני אוכל להגיע הבייתה, להחליף את התושבת (אני אוהב לפרק דברים לבד).

חזרתי הבייתה, פירקתי את התושבת, והלכתי איתה לסוחר חלפים, שאפילו לא נראה מופתע לגבי מצבה. אחרי דין ודברים היא הוחלפה למקורית (שעולה 240 ש"ח). הרכבתי אותה, ומייד האוטו הגיב יותר טוב.

חזרתי אל צביקה, והוא כיוון את הקרבורטור לעבודה סדירה ותקינה.

התוצאות:

1. צריכת דלק ירדה מ: 1 ל-7 ק"מ בעיר, ל: 1 ל-10 (הייתי חייב לבדוק את זה :wink: )

2. המנוע מגיב מהר וחלק.

3. המנוע הפסיק לרעוד.

המסקנות:

1. חלפים מקוריים יותר איכותיים כנראה.

2. אין תחליף למומחה, ובמקרה הזה כל התשואות מגיעות לצביקה על טיפול אדיב, מסור, איכותי, הגון, ואפילו במחיר שפוי (פחות מכל ההצעות האחרות שקיבלתי באזור המרכז).

תודה! תודה! תודה!

(השלב הבא, החלפת תושבות מנוע שהספיקו להתייבש)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
2. אין תחליף למומחה, ובמקרה הזה כל התשואות מגיעות לצביקה על טיפול אדיב, מסור, איכותי, הגון, ואפילו במחיר שפוי (פחות מכל ההצעות האחרות שקיבלתי באזור המרכז).

תודה! תודה! תודה!

מסכים עם כל מילה!

1965 MGB

פורסם
האונו שלי התחילה לגמגם ולהיחנק בנסיעה. במיוחד כשלוחצים על דוושת התאוצה.

הרמתי את מכסה המנוע, ושמעתי את רעש יניקת האוויר הידוע לשמצה. הורדתי את הקרבורטור, וראיתי שהתושבת שלו קרועה.

החלפתי אותה לאחרת (חלופית, 95 ש"ח כולל מע"מ - בדרך הייתי צריך לפרק את הסעפות, להחליף שם אטמים ושאר שישו ושמחו) והמצב השתפר קצת, אבל אחרי שבוע הבעיה חזרה על עצמה.

מכיוון שכבר החלפתי תושבת לא ידעתי מה זה יכול להיות - אז פניתי לצביקה (מהפורום) המושיע והגואל.

הגעתי אליו, הוא פתח את מכסה המנוע ואמר מיד שיש יניקת אוויר, הוריד את הקרבורטור, וראינו שהתושבת פשוט התפוררה לה שם (קרעים בהרבה מקומות, התפוררות ויובש - בתושבת חדשה).

הוא ניקה, שיפץ וכיוון את הקרבורטור כדי שאני אוכל להגיע הבייתה, להחליף את התושבת (אני אוהב לפרק דברים לבד).

חזרתי הבייתה, פירקתי את התושבת, והלכתי איתה לסוחר חלפים, שאפילו לא נראה מופתע לגבי מצבה. אחרי דין ודברים היא הוחלפה למקורית (שעולה 240 ש"ח). הרכבתי אותה, ומייד האוטו הגיב יותר טוב.

חזרתי אל צביקה, והוא כיוון את הקרבורטור לעבודה סדירה ותקינה.

התוצאות:

1. צריכת דלק ירדה מ: 1 ל-7 ק"מ בעיר, ל: 1 ל-10 (הייתי חייב לבדוק את זה :wink: )

2. המנוע מגיב מהר וחלק.

3. המנוע הפסיק לרעוד.

המסקנות:

1. חלפים מקוריים יותר איכותיים כנראה.

תודה! תודה! תודה!

(השלב הבא, החלפת תושבות מנוע שהספיקו להתייבש)

לאיזה צביקה אתה מתכוון?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאיזה צביקה אתה מתכוון?

לאדון צביקה קרבורטורים :wink:

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...