Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2006 ידנית.

היום התחילה לי בעיה מוזרה ברכב, כאשר אני מכניס הילוך רביעי ולוחץ על הגז יש רעש כאילו אני ממריא מהמנוע. ברגע שאני מוריד את הגז ועדיין נשאר בהילוך רביעי אין רעש, אלא רק כאשר אני מאיץ.

כמו מה זה נשמע? טיימינג? משהו אחר? תודה רבה לעוזרים

פורסם

תעלה סלד בניוטרל תראה אם אותו רעש מופיע בטווחי סלד כלשהם. אם זה קורה אך ורק בהילוך רביעי אז יש סיכוי שמדובר בבעיה בגיר באותו הילוך (במיסב).

פורסם

*תיקון*

הרעש מגיע רק כאשר אני על הילוך רביעי ונוסע בין 75-90 קמש, אחרי זה הרעש נעלם. בהילוך חמישי לא שומעים את הרעש

פורסם

גג"ש של הילוך רביעי שבור או שחוק כנראה.

יש לפרק בורג ריקון, אם ימצא שבבים רצינים אז האבחנה לעיל נכונה.

בכל מקרה, תיאור הבעיה מצביע רק על זה.

התיקן הוא החלפת גיר מפירוק.

מציע בדיקה לאשר את העניין אצל בעל מקצוע.

פורסם
גג"ש של הילוך רביעי שבור או שחוק כנראה.

יש לפרק בורג ריקון, אם ימצא שבבים רצינים אז האבחנה לעיל נכונה.

בכל מקרה, ץיאור הבעיה מצביע רק על זה.

התיקן הוא החלפת גיר מפירוק.

מציע בדיקה לאשר את העניין אצל בעל מקצוע.

יודע להעריך סדר גודל של עלויות תיקון? תודה רבה

פורסם

חפש גיר מפירוק יש כאלה כמו גרעינים בעלויות של לא יותר מ 1000 שח. לגבי ההרכבה שלו זה כבר לא בעיה או שתיגש למישהו שיעשה לך את העבודה או שתבצע בעצמך ההורדה של הגיר בפונטו היא פשוטה ולא מצריכה פירוקים מאסיביים כמו הורדה של גשר וכדומה. אם תרמה ציוד מתאים לביצוע העבודה כמו גקים למיניהם, מנוף לתפיסה של הגיר ושאר הירקות אתה מוזמן לבוא לקחת ממני וגם אוכל לפרט לך את התהליך עצמו.

• תוכן חדש...