Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח שיש עוד חברות ליסינג עם מסלול דומה.

תבדוק בפריים ליס לגבי 208/c3 או ב"ליס פור יו " לגבי קליאו.

גם כאן יש את 208/ קליאו במסלול ליסינג פרטי ובפחות מ 1200₪ :

http://www.opl.co.il/ליסינג_פרטי/מחירון_ליסינג_פרטי

על הרנו נסעתי, פחות אוהב

את ה208 לא מכיר, איך האמינות בדגם ?

ולגבי המאזדה 3 האצבק עם מנוע 2,0 נשמע שהיא עונה על צרכיי,חוץ מדבר אחד איך צריכת הדלק שלה ?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

208 רכב נחמד מאוד. תבדוק, חלק אוהבים יותר, חלק פחות.

האמינות טובה והאחריות מכסה את כל תקופת ההחכרה.

לגבי מאזדה 3, זה רכב יותר יקר וגם פחות חסכוני. אם כבר אתה פוזל לרכבים אחרים ומוכן לשלם קצת יותר כל חודש, 2008 יכול להיות מעניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
208 רכב נחמד מאוד. תבדוק, חלק אוהבים יותר, חלק פחות.

האמינות טובה והאחריות מכסה את כל תקופת ההחכרה.

לגבי מאזדה 3, זה רכב יותר יקר וגם פחות חסכוני. אם כבר אתה פוזל לרכבים אחרים ומוכן לשלם קצת יותר כל חודש, 2008 יכול להיות מעניין.

המחירים באופרייט יוצאים יקרים בכמה מאות שקלים מאוויס

מכיוון שבאוויס בתוספת של 300 שקלים מהמחיר מקבלים חבילת טיפולים+ביטוח+ביטוח נהג צעיר

ואופרייט מדובר בכפול מהסכום,

בליס פור יו המחירים גם כן אותו דבר בערך

אבדוק בשלמה סיקסט

המחירים אטרקטיביים באמת רק למכוניות הקטנות כדוגמת i10 ופיקנטו וכו

פורסם

אם כל מה שרשמת, אחרי בדיקה מעמיקה, זה נכון, ואין באוויס אפשרות לרכב מעניין אחר, עם 3 שנות אחריות, שאתה רוצה לבלות בו 3 שנים, אז אולי באמת שווה לקחת סיכון ולעשות עסקה עם אוויס על איביזה. אם בחברה אחרת כל חודש צריך לשלם 200₪ יותר, אחרי 3 שנים במצטבר זה כמו לשפץ DSG.

אבל כל הדבר הזה הוא שוק ואפשר לקבל תנאים יותר טובים כאשר יושבים מול הנציג.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם כל מה שרשמת, אחרי בדיקה מעמיקה, זה נכון, ואין באוויס אפשרות לרכב מעניין אחר, עם 3 שנות אחריות, שאתה רוצה לבלות בו 3 שנים, אז אולי באמת שווה לקחת סיכון ולעשות עסקה עם אוויס על איביזה. אם בחברה אחרת כל חודש צריך לשלם 200₪ יותר, אחרי 3 שנים במצטבר זה כמו לשפץ DSG.

אבל כל הדבר הזה הוא שוק ואפשר לקבל תנאים יותר טובים כאשר יושבים מול הנציג.

לא הצלחתי להבין אם המחיר כבר כולל את הטיפולים בסעיף 3

http://www.opl.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92_%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%9D_%D7%AA%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%94#car-5

או שצריך להוסיף בכמה מאות שקלים את ה''חבילת תפעולי פרטי'' כדי לקבל את הטיפולים והביטוח או שזה משהו אחר בכלל

אולי אתה תצליח להבין

פורסם (נערך)

צריך להוסיף למחיר הבסיס את מה שרשום בסעיף 3 ( ללחוץ על הריבועים ליד "חבילת תפעולי פרטי" ו "ביטוח לנהג חדש וצעיר ").

מה? באוויס 1200₪ לחודש זה כבר כולל הכל?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
צריך להוסיף למחיר הבסיס את מה שרשום בסעיף 3 ( ללחוץ על הריבועים ליד "חבילת תפעולי פרטי" ו "ביטוח לנהג חדש וצעיר ").

למה? באוויס 1200₪ לחודש זב כולל הכל?

לא. באוויס המחיר בסיס זהה כמעט

אבל התוספת לטיפולים+ביטוח+תוספת נהג חדש - 340 שקל

זאת אומרת שהמחיר בסיס באוויס יותר יקר אבל החבילת טיפולים יותר זולה

והפוך כאן.

זה בסופו של יום יוצא אותו מחיר

השאלה לאיזה חברה מוניטין שירות ואמינות טוב יותר, לא שמעתי יותר מידי על אופרייט

פורסם

סליחה שאני נדחף, אני מתעניין גם בליסינג תפעולי פרטי. מעדיף את כל סיפור הראש שקט בעת קנייה/מכירה/טיפולים/טסטים בנוסף לאי צורך של הוצאת סכום גדול של כסף (חוץ מהמקדמה).

מה שכן מלחיץ אותי והלחיצו אותי זה לגבי מה קורה שאתה מחזיר את הרכב הסוף 3 שנים? נגיד שריטות ופגיעות פח זה עליי? הם יביאו שמאי שלהם ויקחו למוסך שלהם ויש מצב שם אני אקבל בראש? אשמח לתשובה של מישהו שמכיר מקרוב ועבר את זה גם...

פורסם

שאתה מחזיר את הרכב מצופה שהוא יהיה במצב שהולם שימוש סביר לאחר 3 שנים.

כלומר - סימני פתיחת דלת קלים וכו׳ - אפשר

מכות, שריטות רציניות - אסור.

אם דפקת את הרכב או לחילופין השכן חרט לך על המכסה מנוע - אתה תצטרך לתקן לפני שתחזיר או לחילופין לשלם להם על עלות התיקון.

הם לא מחפשים על זכוכית מגדלת כל דבר קטן. אבל בהחלט מכות פח, נזק לפלסטיקים או שפשופים חיצוניים משמעותיים ילקחו בחשבון.

פורסם

אוקיי הגיוני, באופן כללי יש ממה להזהר איתם? כי אותי הלחיצו שהם ינסו לדפוק אותך בסוף אבל העסקה של תפעולי פרטי ממש קורצת לי.

תודה!

פורסם
שאתה מחזיר את הרכב מצופה שהוא יהיה במצב שהולם שימוש סביר לאחר 3 שנים.

כלומר - סימני פתיחת דלת קלים וכו׳ - אפשר

מכות, שריטות רציניות - אסור.

אם דפקת את הרכב או לחילופין השכן חרט לך על המכסה מנוע - אתה תצטרך לתקן לפני שתחזיר או לחילופין לשלם להם על עלות התיקון.

הם לא מחפשים על זכוכית מגדלת כל דבר קטן. אבל בהחלט מכות פח, נזק לפלסטיקים או שפשופים חיצוניים משמעותיים ילקחו בחשבון.

יצא לך להחזיר להם רכב? איך הייתה החוויה?

פורסם
חסרת משמעות.

החזרתי להם את הרכב.

מישהי עברה עליו וסימנה פגיעות משמעותיות (לא היו) וזהו.

לא חיפשו בזכוכית מגדלת?

וזה אותו דבר גם אם אני לא ממשיך איתם אחר כך

או שהם נחמדים ככה רק למי שממשיך לעוד עסקה ואת השאר לנצל עד תום לפני היציאה

פורסם

אתה מאוד היסטרי מהסיפור הזה.

זה כמו שאתה מחזיר רכב שכור.

אם אתה ממש חושש אתה יכול לפני ההחזרה להכניס את הרכב לפחח ולבצע כמה תיקונים נקודתיים אם יש.

פורסם

גם אני כבר בסיבוב שני עם אוויס, לגבי ההחזרה ממש אין מה לחשוש, היו לי 2 מכות חניה משמעותיות ולקחו ממני 1,200 ש"ח.

במחיר העסקה הם זולים מכל המתחריםמשתלם מאוד למי שרוצה ראש שקט, בכל תקופה יש להם רכב אחר שהוא יותר זול מאחרים, בהתאם לעסקאות שהם עושים.

תנסה דגם של שברולט איתם בד"כ זול יותר.

עכשיו היתה לי איתם תקרית פחות נעימה, מצבר שהלך שנתיים אחרי שעלה לכביש מבחינת היצרן אבל רק שנה וחצי מאז שקיבלתי אותו, מה שהשאיר אותי קירח מכאן ומכאן.

יונדאי I20

• תוכן חדש...