Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני כבר בסיבוב שני עם אוויס, לגבי ההחזרה ממש אין מה לחשוש, היו לי 2 מכות חניה משמעותיות ולקחו ממני 1,200 ש"ח.

במחיר העסקה הם זולים מכל המתחריםמשתלם מאוד למי שרוצה ראש שקט, בכל תקופה יש להם רכב אחר שהוא יותר זול מאחרים, בהתאם לעסקאות שהם עושים.

תנסה דגם של שברולט איתם בד"כ זול יותר.

עכשיו היתה לי איתם תקרית פחות נעימה, מצבר שהלך שנתיים אחרי שעלה לכביש מבחינת היצרן אבל רק שנה וחצי מאז שקיבלתי אותו, מה שהשאיר אותי קירח מכאן ומכאן.

אתה יודע מה התקנון שלהם במידה ועוזבים עסקה באמצע? אם זה אפשרי בכלל?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה משתנה בין החברות והכל רשום בחוזה .

הקנס בדרך כלל זה תשלום על ס"כ של כמה חודשים בודדים נוספים, מעבר לחודשי שימוש בפועל. כמובן, גם המקדמה לא חוזרת ( גם לא חלקית ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קנס לא נעים, משהו כמו 20 א' ש"ח והמקדמה כמובן.

לפני העסקה צריך לקחת בחשבון את נושא הק"מ שלא תהיה חריגה.

יונדאי I20

פורסם
קנס לא נעים, משהו כמו 20 א' ש"ח והמקדמה כמובן.

לפני העסקה צריך לקחת בחשבון את נושא הק"מ שלא תהיה חריגה.

אמרו לי באוויס עכשיו 12 אחוז מהשווי של הרכב ביום ההחזרה זה הקנס

ואת המקדמה מקבלים בחזרה יחסי לפי הסכןם שהרכב היה אצלך

נניח היה שנה. מקבלים שתי שליש מהמקדמה ומשלמים את ה12 אחוז

דווקא יחסית פייר..

איך המאזדה 2 בזריזות?? לעומת רכבים 1600 סטנדרטים

ואיך הצריכת דלק ?? אני שוקל אותה ברצינות

• תוכן חדש...