Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לרכב לתקופה של 3 שנים בלבד- לא מעוניין להתעסק במכירה וקניה ולא להשכיב כמה עשרות אלפי שקלים אצל היבואן

באוויס אקספרס מציעים ב1200 ש"ח בערך לחודש (נוח לי מאוד מבחינת החזרה) את האיביזה 1000 גרסת רפרנס

הדרישות שלי

1. רכב חסכוני בדלק

2. רכב שיהיה מהיר (0-100 )

3. רכב צעיר וקטן (נוסע לבד 90 אחוז מהזמן)

אוטומטי בלבד

האיביזה נראה שעונה על הדרישות אך דבר אחד מטריד אותי

הרכב לא יהיה שלי, אך כול תקלה היא עליי, בשנתיים הראשונות הרכב מכוסה באחריות יצרן

בשנה השלישית- לא

מפחד מתקלות בגיר שיגרמו לי לשלם המון על רכב שאפילו לא שלי.

איך האיביזה באמינות בשנים הקרובות? איך ה dsg ? והמנוע ה1000 החדש.

תודה לעוזרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שלא הבנת את עניין "הליסינג הפרטי" הרכב יהיה ועוד איך שלך, או יותר נכון של חברת המימון שלך. תחקור את הנושא לעומק טרם אתה עושה שטות שאתה לא מבין לסוף דעתה.

פורסם
אני חושב שלא הבנת את עניין "הליסינג הפרטי" הרכב יהיה ועוד איך שלך, או יותר נכון של חברת המימון שלך. תחקור את הנושא לעומק טרם אתה עושה שטות שאתה לא מבין לסוף דעתה.

כנראה לא קראתי לזה בשם הנכון

מדובר במסלול שבו אתה חוכר רכב חדש דרך מסלול אוויס אקספרס של חברת אוויס

אתה משלם מקדמה 7500 ש"ח פלוס 1200 ש"ח ל 36 חודשים

בזמן הזה אתה משלם את "ירידת הערך" כביכול ובסוף התקופה הרכב חוזר אליהם.

הרכב לא נרשם על שמך בתקופה הזאת ואתה לא קונה אותו- רק מחזיר בסוף התקופה

פורסם

אויס אקספרס זאת עסקה לא "שטותית" בכלל ומתאימה למי שמבין את העלויות הכלכליות שלה (מעט יותר יקר מלקנות אך נותן שקט נפשי ללא התעסקות בקניה, מכירה, מימון וכדומה), ברכבים שהאחריות שנתיים זה אכן מסוכן בגלל עניין האחריות בשנה השלישית, ללא אישור בכתב מאויס על עניין האחריות (ולא תקבל כנראה אישור) לא הייתי מעז לעשות כזאת עסקה.

פורסם

אתה מקבל לידיים שלך רכב חדש , בתום שלוש שנים כשתצטרך להחזיר אותו יגיע שמאי ועל כל שריטה , פגיעה או נזק כלשהו זניח ככל שהוא יהיה יתפור לך מאות עד אלפי שקלים של תיקונים.

פורסם

איך האיביזה באמינות בשנים הקרובות?

אני מניח שהתכוונת לשאול איך האיביזה באמינות בשנים האחרונות ולא הקרובות...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני מניח שהתכוונת לשאול איך האיביזה באמינות בשנים האחרונות ולא הקרובות...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

בדיוק. בשנים האחרונות,

איך נפתר נושא הגיר,המצמדים, וכו וכו

כי תיהיה לי שנה שלמה ללא כיסוי, על רכב שלא שלי אך אני אחראי עליו

בהנחה שאני מטפל לפי הספר, לאיזה סיכונים אני חשוף ברכב הזה

לגבי הסוף תקופה, הם עיגנו בחזה שהם מתייחסים רק לנזקים גדולים ולא לשריטות קטונות ונזקי חנייה

וגם במידה ויש נזק ריאלי, אני יכול להביא שמאי מטעמי ולתקן לבד ולא לפי המחירון שלהם

פורסם

חסרים רכבים עם 3 שנות אחריות בשביל המסלול הזה?

במקומך לא הייתי נכנס לעסקה שכוללת אחריות שלי על תקלות ברכב שלא שייך לי, למשך שנה שלמה. בטח לא לרכב עם DSG7.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חסרים רכבים עם 3 שנות אחריות בשביל המסלול הזה?

במקומך לא הייתי נכנס לעסקה שכוללת אחריות שלי על תקלות ברכב שלא שייך לי, למשך שנה שלמה. בטח לא לרכב עם DSG7.

שאר האופציות

זה i20,i10 פיקנטו ושברולט ספארק

כולם נופלים בכוח מנוע, הם ככ ככ חלשים.

הצעות נוספות שעליהם אני יכול לשאול באוויס ? זקוק לרכב שמתומחר עד 80k חדש

פורסם

אני בטוח שיש עוד חברות ליסינג עם מסלול דומה.

תבדוק בפריים ליס לגבי 208/c3 או ב"ליס פור יו " לגבי קליאו.

גם כאן יש את 208/ קליאו במסלול ליסינג פרטי ובפחות מ 1200₪ :

http://www.opl.co.il/ליסינג_פרטי/מחירון_ליסינג_פרטי

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רצון טוב זאת לא אחריות אוטומטית, והעניין נתון לחסדיו של היבואן .

לפעמים יוצא המיץ עד שמאשרים את התיקון על חשבון היבואן, לפעמים לא מוכנים לכסות את כל התיקון. אם הרכב בבעלות פרטית, עוד אפשר לקחת בחשבון שיהיו הוצאות, אבל עדיין זה שווה. כאן מחזירים את הרכב אחרי 3 שנים. למעשה זה רכב שכור.

היית מוכן לתקן לחברת ההשכרה את הרכב שלהם? או לנהל מלחמה בשביל "רצון טוב" לטובתם?

• תוכן חדש...