Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה חדשה (2017)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הרכב הנ"ל. המחיר שלו כעת די אטקרטיבי, בסביבות ה-88 אלף ש"ח על הכביש, ומבחינת גודל הוא עונה בדיוק על צרכי המשפחה. האם יש משהו אטרקטיבי יותר ברמת המחיר הזו ובקטגוריה הזו?

תודה רבה מראש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

רמת גימור ENJOY (ללא חישוקים קלים וללא חלון גג פנורמי). אבל כן יש את ה-OPEL EYE, מצלמת רוורס מקורית וחיישנים מקוריים.

פורסם

אם זה מעניין - תחפש ביד 2 - תוכל לרכוש רכב מזכייה של מפעל הפיס באיזור 70 אלף. חדש לחלוטין.

מדובר באופל קורסה אנגוי-פיקס. רמת גימור מעט נמוכה יותר, אבל אתה חוסך כאן כ-20 אלף. או יותר. תלוי בלחץ של המוכר והיכולות מו״מ שלך.

פורסם

למה דווקא הקורסה? בגרסה שמיובאת לארץ, מדובר במכונית מאד בינונית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ביד 2 מבקשים 70,000 ולדעתי נוכח מצב השוק גם בפחות מזה תוכל להוציא רכב חדש מהסוכנות (המכוניות מהגרלה), עסקה מצויינת לרכב שרחוק מלהצטיין (מנוע עצל וחלש, בידוד רעש לוקה בחסר ונסיעה נוקשה, הוא רכב טוב מאד בקריטריונים של העשור הקודם).

אם במכוניות עם שוק בינוני מינוס עסקינן, אני חושב ש-C3 מנצחת בגדול ועדיפה על הקורסה בכל פרמטר ויש 5 שנות אחריות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ביד 2 מבקשים 70,000 ולדעתי נוכח מצב השוק גם בפחות מזה תוכל להוציא רכב חדש מהסוכנות

אתה מתכוון לכך שאפשר להוציא חדש מהסוכנות בפחות מהמחיר המבוקש כרגע (88K)?

פורסם

אני מתכוון לכך שהרכבים מהגרלה שנמכרים ביד 2 ב-70000 ואולי בפחות, חלקם עדיין נמצא בסוכנות.. עדיין לא נמסרו לאיש..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...