Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו בפיג׳ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי פיג׳ו 107 רובוטית, שבת 2013, עם 76,000 ק''מ.

בקרוב תוחלף בה תושבת מנוע, ותתוקן 'הזעה' בציריה.

אני רוצה ברכב הזה לבצע תיקונים בסיסיים בעצמי. מעוניין להתחיל משמן, פילטר שמן ופילטר אוויר.

בשיטוט קטן פה הבנתי שהשמן שמתאים לי הוא 5w30 סינטטי בתקן ACEA C2.

מהחברות הבאות, איזה שמן הוא המומלץ ביותר? MUTOL , EUROL , CHAMPION , OWS?

אני מבין שהמוטול והיורול מומלצים יותר, אך ראיתי מחירים טובים על השמנים השניים ומעניין אותי לדעת למה.

בנוגע לפילטר שמן - האם חליפי של MANN יעשה עבודה דומה? או שעדיף כבר לקנות מקורי וזהו?

אשמח גם להמלצה לבוקים/ג׳קים.

מעדיף לרכוש בחנות מהארץ כי אין לי סבלנות לחכות למוצרים מחו''ל. אני גר בב''ש ועד ראשון נמצא ברמת גן לכן אין לי בעיה להגיע לכל המקומות שעל הציר הזה.

בינתיים ראיתי מוצרים ומחירים בJUST MOTOR שעשה רושם חיובי עלי.

אשמח לעזרתכם, שבת שלום

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

יש לך מדריך לטיפול ב-107:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?636945

ממליץ לעבור ברחובות אצל אבי לקניית החלפים, ומשם להמשיך ל-ל.כ ברמלה לקניית כלי עבודה, ג'ק ובוקים.

מבין השמנים שציינת - כמובן שתיקח מוטול, היום המחירים שלו זולים מאוד וכבר אין מה לחשוב פעמיים.

Stay Dirty

פורסם

במידה ומדובר על תושבת מנוע תחתונה יש לי אחת חדשה.

אם תיהיה מעוניין היא שלך תמורת 80 שח.

רכב מגניב וקל לטיפול. תתחדש.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

תודה לכם על התגובות המועילות.

אסף, את ההחלטה לטפל בעצמי קיבלתי בדיוק בעקבות הפוסט ששיתפת פה.

תגובה לגבי פילטר השמן?

פורסם

קח את הכי זול שיש, אך יחד עם זאת מקורי או חליפי איכותי.

אם במקרה הזה זה MANN, אז MANN.

טיפ: את פילטר השמן - בגלל שזה מנוע של טויוטה, ניתן לפתוח ולסגור עם הכלי של טויוטה שמתאים להמון רכבים נוספים, בעיקר יפנים.

http://www.ebay.com/itm/65mm-14-Flute-1-2-Square-Drive-End-Matel-Cap-Oil-Filter-Wrench-Tool-For-Toyota-/252865614520?hash=item3adff712b8:g:GlwAAOSwa~BYQOSW

Stay Dirty

פורסם
איך הגעת למסקנה שצריך להחליף תושבת?

חווים רעידות בסרק ברכב הזה, כך או אחרת...

לקחתי אותו לבדיקה לפני שקניתי - נמצא שם גם תושבת מנוע קרועה וגם הזעה מהציריה.

אני מכיר את הרכב מקרוב, עבדתי כאחראי מגרש השכרה באחת החברות הגדולות בארץ אז אני מכיר את כל הפלוסים והמינוסים שמגיעים יחד עם הרכב הזה.

פורסם (נערך)

אז הוחלף ברכב שמן (שמתי מוטול 5w30), פילטר שמן מקורי של טויוטה (זול בכ-20 שקלים מהמקביל של פז׳ו) ופילטר אוויר (חליפי סיני).

העבודה עצמה דיי קלה, יוטיוב מוצף בסרטונים טובים ומפורטים וגם הפוסט שמסתובב פה בפורום תרם לא מעט.

תודה לחבר'ה שעזרו.

כל הציוד כולל החלפים נקנו באבי חלפים ברחובות (זוג בוקים, משפכים, אגן שמן, שמן, פילטרים, ראצ׳ט, מפתח פילטר).

שוב, מודה לכם על העזרה.

c89d70b56450381ebd73a6992e86b260.jpgc118a79d53136b81b3113b1f0027e74f.jpg8485dbe60bdb46c689f3a1d3385d9524.jpg

עריכה אחרונה על ידי Yuval Sabag
  • תוכן חדש...