Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות עדכנית לכך.

ראיתי שבשבוע הקרוב הולכים להערך ירידי מכירות של חברות הליסינג לכבוד סוכות (ראיתי של ליס4יו ושל אלדן, אשמח לשמוע על עוד אם ידוע לכם), רציתי לדעת האם מניסיונכם הירידים הללו אכן משתלמים? המוירים יורדים באופן משמעותי? מקבלים תוספות רציניות?

איך זה בכלל מתנהל טכית? הם מביאים אלפי רכבים ליריד או שהכל נעשה בע״פ מול המסך לקראת פגישה במגרשים שלהן?

בנוסף, הייתי שמח לקבל דעתכם בנוגע לקניה מהחברות הללו. ידוע שהן נותנות לרוב אחריות ויישור קו (מה שלעולם לא אקבל ממוכר פרטי) אך התדמית שלהם לא טובה בלשון המעטה. האם מישהו רכש אוטו יד שניה מאחת החברות הללו ויכול לתאר את התרשמותו מהתהליך?

תודה רבה

פורסם (נערך)

היריד משתלם לחברות. הרכבים במחשב. המחירים כרגיל ,רק תביא כרטיס אשראי.

ברוב המקרים הרכבים דיי שחוקים, האחריות חלולה אבל יש פה ושם רכבים טובים . זה שוק טורקי לטוב ולרע. כבדהו וחשדהו בדיוק כמו בקנייה מאדם זר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם הכל מתנהל במחשב אז על מה אני אמור לשלם להם לפני שבדקתי את הרכב במכון בדיקה? האחריות שהחברות הללו נותנות לא רצינית?

בנוסף הייתי שמח לשמוע על ההבדל בין לקנות רכב יד שניה מהיבואניות (UMI וכד׳) לחברות הליסינג (אלדן, אלבר וכד׳) והאם יש עדיפות ביניהן.

באופן כללי מומלץ לקנות מאדם פרטי או מהחברות האלה?

פורסם

כמו בדירות: על תיווך משלמים עמלה אבל חוסכים בריצות וכאב ראש. כל אחד והשיקולים שלו. לדעתי הרכבים האיכותיים עדיין בידיים פרטיות.

פורסם

כמה גרועה יכולה להיות עסקה אחרי שעשית בדיקה במכון שבחרת והיא יצאה תקינה באופן יחסי (ללא תאונות או בעיות מובהקות במנוע ובגיר) והחברה נותנת לך אחריות על מנוע וגיר?

ממה בכל זאת כדאי להזהר ועל מה לשים דגש?

פורסם

לקנות מUMI/כלמוביל/טופ טרייד זה מעולה.

יש המון רכבים שחוזרים בטריד לחברה מלקוחות שמחליפים רכב כל 3 שנים והם במצב חדש ומטופלים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זה לא משהו מבוסס מדי לטעמי, פשוט חברות שידועות כטובות יותר. רכב מליסינג לדעתי הוא מקור לטעויות רבות , זה לא אומר שאי אפשר להביא משם רכב טוב אבל צריך גם מזל והבנה ולבדוק הכל טוב טוב

פורסם

חברת הליסינג מחפשות למקסם רווחים - רובן מטפלות במוסכים בבעלותן או שלהן, שמה הן חוסכות על החלפים והחלקים(שמן מאיכות נמוכה, מסננים תחליפיים וכו') עכשיו רכב חדש יסע, אך הבלאי עליו יגדל ומי שישלם את הבלאי של הטיפול הרשלני הוא לרוב מי שיקנה את הרכב לאחר חברת הליסינג.

בנוסף, יש הרבה נהגי ליסינג שנוהגים "לא הכי בעדינות" ומתייחסים לרכב כ"רכב שירות" שלא שלהם ומרשים לעצמם להזיק לרכב ולנהוג עליו בחוסר עדינות כי "זה ליסינג\השכרה מה אכפת לי?! לא שלי!".

מול זאת רכבים שמגיעים לטרייד של היבואן זה רכבים שלרוב טופלו אצל היבואן, בזמן וללא תאונות רציניות - כמובן, מכיוון שמדובר בנהג פרטי שהוא רכוש של הקונה יש סיכוי טוב יותר שהוא ידאג לרכבו יותר מאשר משתמש ברכב ליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה, איך בכל זאת היית ממליץ להתנהל מול חברת ליסינג ברכישה של רכב יד 2?

על מה כדאי להתעקש ומה סביר לקבל מהם (אחריות, מרחב זמן לביטול עסקה וכד׳) ? האם יש דברים ספציפיים שכדאי לשים את הדגש לגביהם כשאני בוחן קניה מחברת ליסינג?

פורסם

היסטוריית טיפולים קודם כל, לוודא שהטיפולים בוצעו במוסך מורשה יבואן! ולא מוסך רגיל של משרד התחבורה(מוסך בית של חברות הליסינג).

יש חברות שלרוב(לא תמיד לכן חשוב לוודא) מטפלות במורשה יבואן וידועות ככאלה(אלדן,ליס4יו,פריים-ליס ואופרייט אני מכיר) ויש כאלו שלרוב לא מטפלות במורשה יבואן אלא רק במוסכים שלהן(אלבר,הרץ,אוויס,שלמה סיקטס חוץ מאופל ממה שאני מכיר).

אין טעם לבדוק נהג יחיד - גם התחייבות לנהג יחיד היא לא אומרת כלום בחברת הליסינג(אף אחד לא יתן לך התחייבות כתובה).

כמובן לקחת לבדיקה במכון בדיקה שרחוק מהמגרש ליסינג מטעמך ולא להסתמך על הבדיקה המפוברקת המוצגת לך ע"י חברת הליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי במוצ"ש ביריד של גני התערוכה.

היו שם קרסו ואוויס.

אוויס- מחירים הזויים ומופרכים, לא ברור לי מי קונה שם.

אחרי משא ומתן עיקש על מספר רכבים מול מנהל המכירות הארצי על רכבי השכרה הגענו ל17 אחוז מהמחירון הרשמי (יענו מעל המחירון של הרכב הספציפי)

מסתבר שפראיירים לא מתים, רק באים לקנות עוד רכבים.

הם גם נותנים אחריות על מנוע וגיר בלבד.

קרסו- נציגים סופר מקצועיים, מחירים יותר סבירים (לא זולים מאוד, אבל סבירים לעומת חברות הליסינג שחיות בסרט) ויש לא מעט רכבים טובים.

כמו כן האחריות יותר מקיפה ואפשר להגיע גם לשנתיים אחריות.

לצערי לא מצאנו את סוגי הרכבים אשר אנחנו מחפשים אבל בהחלט שווה לקפוץ ולראות האם יש רכב שמעניין אותך.

פורסם

אני בשוק. אני בטוח שהבחור לידך קנה שתי מכוניות בזמן שאתה שקלת הצעות.

טוב אולי מכוניות זה לא הצד החזק שם אבל מזנוני המזון זה כבר קלאסה אחרת.

• תוכן חדש...