Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר חדש לרנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות, רנו החלה למכור בצרפת את הטנדר החדש שלה, ALASKAN. טוב, כמקובל בענף הטנדרים (והרכב בכלל), זה בעצם ניסאן נבארה בתחפושת.

כזכור לי, הנבארה היה מאז ומעולם מאד יקר בישראל, ולכן גם לא מאד נפוץ. מה דעתכם? האם רנו צפויה להיות אטרקטיבית בארץ עם הדגם הזה? ובכלל, שום טנדר אירופאי מעולם לא הצליח כאן, ביחס ליפנים, ובמיוחד היילקס ויגו ודי-מקס.

maxresdefault.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

זו שאלה של תמחיר, על זה יקום ויפול. הרי יש כבר פיאט פולבק שזה טרייטון יותר מאובזר - אבל לא מספיק זול כדי להעביר מהמותג מיצובישי למותג פיאט כנראה

Sent from my Pixel using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ראיתי אותו בתערוכה בפרנקפורט, תא הנוסעים מאוד "ניסאני" עם הרבה חלקי פנים של ניסאן, מנוע DCI עם 190 כ"ס לפי הכיתוב שהיה על הרכב. מרגיש הרבה יותר איכותי מדימקס למשל, מאוד מאובזר, השאלה איך יתפס בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עיצוב מאוד "דאצ'יה-אי".

סה"כ נראה טוב, הניסאן נחשב לטנדר מאוד אהוב בעולם.

אם בארץ יש לו מקום? תלוי במחיר, אבל אני בספק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השאלה אם בכלל יטרחו להביא לפה אותו, בניגוד למקרה של מיצובישי ופיאט שזה שני יבואנים שונים , כאן זה אותו יבואן.

מצד שני אין להם בעיה להתחרות בעצמם עם אותו מגוון דגמים , אז אולי כן יביאו, תלוי מה גודל השוק של הכלים האלו.

מעניין אם כלמוביל יביאו את המרצדס X קלאס , אחיהם לפלטפורמה.

פורסם

יהיה מאוד מעניין לשמוע מ"מבינים" למה ה X קלאס של מרצדס זה פרמיום בזמן שהאלסקאן זה "אוטו פח".

mercedes-benz-x-class-010-ewio.jpg?width=1024

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחד גרמני איכותי והשני צורפתי מתקלקל. מה לא ברור?

אגב, בנבארות היו המון תקלות, וחלקן הגיעו לבתי משפט, שם נטען ל "שימוש חריג" ברכב. מובן שלא היה שימוש חריג אלא סתם שימוש כמו בכל טנדר 4X4 באותה התקופה - היילקס, האנטר או דימקס.

אין לי מידע איך הנבארות החדשות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה רק אני? או שהתצורה הזו הופכת ללא רלוונטית בארצנו?

שנות ה90 ואפילו בעשור הראשון של ה-2000, הכבשים היו מפוצצים בטנדרים פתוחים. בשנים האחרונות כל פעם שאני רואה אחד חדש, הוא מושך את תשומת ליבי כמו רכב ספורט אקזוטי שרואים פעם ב...

נראה לי שאנשים או צריכים סילברדו ודומיו או ברלינגו ודומיו.

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה אבי קנה היילקס חדשה ולא סילבראדו חדשה היה האורך המוגזם.

אם הטנדרונים היפניים מתומחרים באותו מחיר כמו המפלצות האמריקאיות הסופר מאובזרות וחזקות, איזו סיבה יש ליפנים להמשיך לשלוט? עיוות מס מונע את המשך התחרות היפנית. עם זאת, לפחות פה בצפון עדיין הטנדרונים היפנים נפוצים ביותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה לא רק אתה; בעבר טנדרים "קלים" היו מקלט מס משתלם, כיום המצב הפוך ולא משתלם להחזיק כזה כשאפשר לקנות סילברדו ושות׳.

אני משער שכיום החלק הארי של מכירות הטנדרים ה"קלים" שעוד קיים, מגיע מגופים מוסדיים שכנראה קצת פחות עושים חשבון כלכלי נטו.

חזיר דיזל

פורסם

קורן,

מקלטי מס הוא כינוי של נערי האוצר שרואים בכל עצמאי, נהנתן שבא לחיות על חשבון המדינה.

טנדר דבל קבינה הוא רחוק מאוד ממשהוא מענג/מהנה לנהיגה למי שלא צריך אותו.

המצב שבעל מקצוע כל שהוא חייב רכב למחייתו (בוא נגיד שרברב או חשמלאי או גנן) אבל לא יכול לקנות שום רכב שמוכר אלא אם הוא משאית דבל קבינה, הוא העושק האמיתי.

פורסם

בגירה, בתור עצמאי קטן, אני מסכים לחלוטין עם מה שכתבת בשלוש הפסקאות.

הכינוי "מקלט מס" מתייחס לכך, שלהבנתי, בתקופה ההיא הרבה אנשים קנו טנדרים מבלי שהיה להם צורך אמיתי, רק משום הטבת המס.

בכל מקרה אני מסכים שהמצב הנוכחי, שבו השיטה מכריחה אדם לקנות מפלצת עצומה במקום טנדר יפני קומפקטי ויעיל, היא עיוות נוראי.

חזיר דיזל

פורסם

קורן,

גם המצב המעוות עם הטנדרים היפנים נוצר רק בגלל ששללו את ההכרה מהטנדרונים סטייל קנגו/ברלינגו/דובלו.

• תוכן חדש...