Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום עשיתי בדיקת קנייה לרכב בקומפיוטסט

ובנושא תיבת הילוכים היה רשום לי

תיבה אוטומטית= תקן/בדוק מערכת הפעלה

הרכב הוא יונדאי i10

שנת 2014 עשה 56k ק"מ

עשה טיפולים 15 ו 35 אלף במוסך מורשה

אולי זה קשור לזה שהרכב לא עשה טיפול 55?

אשמח לעזרה

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי lidorsr
פורסם

אולי דילגו על טיפול 45, אולי עשו את הטיפול במוסך פרטי ( אין קבלה על טיפול כזה למוכר? ).

בכל מקרה, לא הייתי נותן משמעות למשפט הכללי הזה שנרשם לגבי הגיר. בבדיקה לא באמת בדקו את הגיר וגם לא רשמו שפעילותו לא תקינה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה רכב שעושה טיפול ראשון 15

ואח"כ כל 20 אלף

אני בדקתי ביונדאי לפי מספר רכב והאוטו עבר את הטיפולים האלה

פורסם
שלום עשיתי בדיקת קנייה לרכב בקומפיוטסט

ובנושא תיבת הילוכים היה רשום לי

תיבה אוטומטית= תקן/בדוק מערכת הפעלה

תודה לעונים

זה מה שכתוב ? מע' הפעלה ? בקומפיוטסט מתחברים למחשב הרכב בבדיקה לפני קניה ?

אם כן, אולי צריך עדכון גרסה כלשהי ?

פורסם

יתכן שזה כסת"ח ויתכן,שאם פעולת התיבה אינה חלקה לחלוטין (האם נסעת על הרכב והרגשת משהו),יש לבדוק בספר הרכב האם יש צורך בהחלפה חלקית של שמן הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איפה אתם רואים בעיה?

אפילו לא רשמו "נקישות במעבר בין ההילוכים "

רשמו לבדוק /לתקן ( כי הם לא ממש בדקו, רק מה שהבוחן הרגיש בנסיעת מבחן ). לא רוצים לקחת סיכון שהגיר יתקלקל ויבואו למכון בטענות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה מה שכתוב ? מע' הפעלה ? בקומפיוטסט מתחברים למחשב הרכב בבדיקה לפני קניה ?

אם כן, אולי צריך עדכון גרסה כלשהי ?

הנה:

aviary-image-1505294748116.jpeg

האם כדאי לגשת למוסך לבדיקה לראות אם יש תקלה בגיר?

אני אישית לא הרגשתי משהו מיוחד בגיר. יש קצת רעידות במצב עמידה עם מזגן דלוק אבל חוץ מזה לא מרגיש משהו מיוחד

פורסם

האמת, אין לי מושג, פשוט לא נתקלתי בהערה כזו בטופס בדיקת רכב. שאלות שהיית צריך לשאול כשישבת עם הבוחן אחרי הבדיקה. כמו שכתב ולאד, סיכוי גבוה שזה סוג של כסת"ח קבוע של מכוני בדיקה. מקסימום תתחבר לסורק תקלות באיזה מוסך ותבדוק, שלא תקבל פתאום מסך כחול, שיודיע לך שמערכת ההפעלה שהתקנת לא חוקית.

הנה:

[ATTACH=CONFIG]493924[/ATTACH]

האם כדאי לגשת למוסך לבדיקה לראות אם יש תקלה בגיר?

אני אישית לא הרגשתי משהו מיוחד בגיר. יש קצת רעידות במצב עמידה עם מזגן דלוק אבל חוץ מזה לא מרגיש משהו מיוחד

• תוכן חדש...