Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעמון דלת "חכם"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעמון הדלת האלחוטי שלי התקלקל. אין תגובה ללחיצה על הלחצן, גם לאחר החלפת סוללה.

נתקתי במוצר הזה.

עד כמה מוצר כזה בטוח לשימוש, מבחינת אפשרות ניצולו לפריצת רשת ה-WiFi ובאמצעותה גם המחשבים\טלפונים שלי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפרוץ לרשת דרך זה יהיה קשה.

הבעייה עם כל המוצרים החכמים (האינטרנט של הדברים) שנורא קל לנתק אותם בקלות מהרשת בלי לדעת את הסיסמה שלה אפילו, ע"י שימוש בהתקן שעולה ברשת כמה דולרים או אפילו להשתמש בכל לפטופ, סתם דוגמה במה שאני משתמש ע"מ לנתק את הדוד החכם של השכנים שלי כשהם עושים רעש ב-2 בלילה כשאני מנסה לישון (עד כמה שראיתי, הם קראו כבר למספר טכנאי רשתות שמין הסתם לא עזרו, על מה שהם צריכים זה לכבות את המוסיקה ב-2 בלילה והמים החמים יחזרו):

הפריצה לא צריכה להטריד אותך, לא צריך לפרוץ לרשת בשביל להעיף ממנה התקנים ספציפיים.

פורסם (נערך)

קרוב לודאי שבסופו של דבר ארכוש פעמון אלחוטי סטנדרטי.

המוצר הזה עניין אותי בגלל גודל הבית והאפשרות לנטר את המתרחש ליד דלת הכניסה מהטלפון או המחשב.

לפחות מבחינת יחסי השכנים אצלי הם טובים מאד, רק חושש מהיום שבו השכנים יתחלפו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפרוץ לרשת דרך זה יהיה קשה.

הבעייה עם כל המוצרים החכמים (האינטרנט של הדברים) שנורא קל לנתק אותם בקלות מהרשת בלי לדעת את הסיסמה שלה אפילו, ע"י שימוש בהתקן שעולה ברשת כמה דולרים או אפילו להשתמש בכל לפטופ, סתם דוגמה במה שאני משתמש ע"מ לנתק את הדוד החכם של השכנים שלי כשהם עושים רעש ב-2 בלילה כשאני מנסה לישון (עד כמה שראיתי, הם קראו כבר למספר טכנאי רשתות שמין הסתם לא עזרו, על מה שהם צריכים זה לכבות את המוסיקה ב-2 בלילה והמים החמים יחזרו):

הפריצה לא צריכה להטריד אותך, לא צריך לפרוץ לרשת בשביל להעיף ממנה התקנים ספציפיים.

איפה צביפר???

תפסתי אטיופי!!!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האם יש אותו הדבר עם וידאו?

פעמון עם מצלמה שמחברים לדלת והיא משדרת את מה שקורה בחוץ למוניטור?

משהו לא יקר ופשוט.

פורסם

המכשיר שקישרתי כולל מצלמת וידיאו, אם כי לא ברור לי אם ניתן לקבל שידור רציף או רק קליפים של מספר שניות.

עלי וחבריו מוכרים כל מיני פעמוני דלת הכוללים שידור וידיאו.

עוד שאלה שעולה אצלי היא כמה זמן באמת מחזיקות הסוללות בין טעינות (עד כמה שהבנתי היחידה החיצונית פועלת על סוללות נטענות , הפנימית מחוברת לרשת החשמל), והאם מקבלים התראה על התרוקנות הסוללות מספיק מוקדם.

• תוכן חדש...