Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנה לטסט

avi1122111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיבה שלא יעבור חלק.

בדוק שכל הנורות ברכב עובדות, וודא שצמיגים תקינים, ולך לטסט. מירב הסיכויים שתעבור חלק, ואם לא, יגידו לך מה אתה צריך לתקן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לך מה לחשוש.

העברתי מכוניות עשרות טסטים, הזקנה שבהן בת 12. עד היום חוץ מאיזו לוחית זיהוי גבולית כל פסילה היתה עניינית. מנורת בלם שרופה ועד גרמושקה קרועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לרוב עושה טיפול שנתי לפני הטסט וכך אין הפתעות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דרך אגב, פות"ש, אני מבין אות. הסיטואציה של טסט היא לא נעימה: עמידה ממושכת בתור, אם לא מוקדם בבוקר אז בשמש הקופחת, כאשר מסביבך אנשים שבודקים כל מיני דברים שאינך מבין בהם, והגרוע ביותר - יש להם מוניטין שלילי של מי שמחפש להוציא ממך כסף. בוא תסתכל על זה מנקודת מבט אחרת: זה מצבך גם כאשר אתה ניגש לרופא. אבל יש הבדל גדול. בטסט מכסימום יגידו לך להחליף נורה ב-10 ש"ח, לוחיות זיהוי ב-100 ש"ח או כיוון פרונט בכמה מאות. לא משהו מסוכן. בקופת חולים עלולים לשלוח אותך לניתוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
מה כדאי לעשות כדי שלא יכשילו אותי על זיהום אוויר?

הבדיקה בדיזל שונה מאשר בבנזין; מודדים פליטת חלקיקים במשך שלושה מחזורי האצה בהם הבוחן לוחץ עד הקו האדום למשך כמה שניות. אני אישית לא סובל את הבדיקה הזו, לא בגלל חשש מכשלון אלא מחשש שייגרם נזק לרכב. בכל אופן, בהינתן שמדובר ברכב מ-2013, במידה והוא תקין אין שום סיבה שלא תעבור את הבדיקה. בכל מקרה דאג להגיע לבדיקה עם מנוע חם (הפעם לא בגלל הממיר הקטליטי אלא בגלל הטורבו), וכן כבה מזגן, אורות וצרכני הספק נוספים כדי לא להעמיס על המנוע.

לגבי הרשימה האלמנטרית של דברים לבדוק לבד (אורות וכו'), שים דגש על בדיקת כל התאורה האחורית כולל צירופים, יש בעיה די נפוצה וקלה מאוד לתיקון שנגרמת מהארקה לקויה. אם יש אצלך את הבעיה אני מניח שתשים לב.

כדאי גם לנקות קצת את לוחיות הרישוי. מקטין את ההסתברות שתתבקש לשלם "מס פרנסה".

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

כדאי גם לנקות קצת את לוחיות הרישוי. מקטין את ההסתברות שתתבקש לשלם "מס פרנסה".

הלוחיות בנות פחות מחמש שנים ולכן הן באחריות - אסור לגבות כסף על החלפתן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם פסלו לך את לוחית הרישוי וחלפו פחות מחמש שנים מתאריך הייצור המוטבע עליה, על מכון הרישוי להחליף את הלוחית ללא תשלום, והוא מזדכה מול היצרן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...