Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים רדיאטור אקסנט 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אקסנט 00׳ ידני 1300

המים ברכב מתרוקנים. ממלא עד הפקק, בא לבדוק אחרי נסיעה - וצריך למלא מחדש.

בדיקת קומפרסיה תקינה.

הוחלף מכסה רדיאטור.

הוחלף פלאנג׳.

הוחלף תרמוסטט.

הוחלף הצינור העבה שהולך לתוך המנוע.

בוצעה בדיקת לחץ.

לא נראית נזילה לעין.

במשך 17 שנה האוטו נוסע רק על מים ירוקים.

מעולם לא בוצע ראש מנוע.

המזגן מקרר בעיקר רק בנסיעה מהירה.

יש כיוון לבעיה?

פורסם
האם נעשה בדיקת לחץ הפוך למנוע? האם הבדיקת לחץ שנעשתה לרדיאטור נעשתה באמצעות שעון לחץ יעודי?

אין לי מושג.

הבוקר הגעתי לרכב, אין לי מים בכלל.

מבט לרדיאטור, כולו מוצף מים (מצרף תמונה).

המוסך עשה אתמול בדיקת לחץ. מאיפה לעזאזל הם מסתכלים שהם מפספסים את זה?

משמעות של התמונה היא להחליף רדיאטור, נכון?IMG_1803.jpgIMG_1799.jpgIMG_1801.JPG

פורסם

יש לך מדריך להחלפת רדיאטור באקסנט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582521

אבל תוודא קודם שאכן הנזילה מהרדיאטור עצמו, תנסה לזהות סדק בדוד הפלסטיק או נזילה מהתפר בין הפלסטיק למתכת. (או סתם חור ברדיאטור)

Stay Dirty

פורסם
יש לך מדריך להחלפת רדיאטור באקסנט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582521

אבל תוודא קודם שאכן הנזילה מהרדיאטור עצמו, תנסה לזהות סדק בדוד הפלסטיק או נזילה מהתפר בין הפלסטיק למתכת. (או סתם חור ברדיאטור)

איפה יכולה להיות הנזילה אם לא ברדיאטור? כבר החליפו לי חצי מערכת קרור, והאיבוד הוא בכמויות עצומות.

הגיוני שהמוסך פספס נזילה בגודל כזה בבדיקת לחץ, וקבע שהבעיה היא ביחידת חימום, בפלאנג׳, בתרמוסטט, בצינור, בפקק רדיאטור - ועדיין הכל דולף?

פורסם

אם המוסך החליף כל מה שלא צריך בשיטת מצליח אל תהיה מופתע שלא זיהו נזילה! על פניו ניראה שהבעיה היא ברדיאטור. דבר ראשון תחליף מוסך. הנזילה באמת נראית מהרדיאטור אך למען הסר ספק תבדוק זאת שוב שהרדיאטור מלא ומונע ואם תרצה גם יש לי סט מקצועי לבדיקת לחץ במערכת הקירור אץה מוזמן לבוא להישתמש בה. אם ייתברר שזה אכן רדיאטור אז רדיאטור כזה חדש אוכל להשיג לך אם תרצה סביב ה 500 שח אפילו פחות.

פורסם

תקשיב מים סתם ככה לא נעלמים מעצמם חיייבת להיות נזילה תניע תרכב תעשה סיבוב 2 דק תחנה פתח מכסה מנוע ותבדוק הייכן יש רטיבות וסימנים של מים ירוקים

פורסם

בדיוק לפני 4 שנים החלפתי את הרדיאטור באקסנט 96 שלי, נראה שגם זמנך הגיע.

לא אמור לעלות יותר מדי כסף, כמו שאמרו סביב ה400 שקל אם זכור לי נכון לרדיאטור חדש.

פורסם

לרכב שלי בסמלון הוחלף רדיאטור לפני כמעט שנה (קניתי חדש מיבואן חלקים מהקופסא בעלות של 400 ש"ח).

פםותח הנושא,אם תספר מהיכן אעתה נוכל להפנות אותך למקצוען.

אם אתה מהמרכז,יש לך את אבי פרטס- יש ברשותו מלאי חלפים חדשים במחירים נוחים לעומת מכון רדיאטורים/מוסך יבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רדיאטור הוחלף לפני יומיים. נכון לכתיבת שורות אלו, מפלס המים במנוע שומר על גובה תקין. נראה שהשקט חזר למחוזותינו. אעדכן פה אם יהיו התפתחויות (מקווה שלא)

תודה!

• תוכן חדש...