Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלובינסקי טרייד.

הראו לי פה הרבה בדיקות של רכבים. הרבה מהן לא טובות. זו בדיקה ממש ממש טובה, לכן אני מאמין שזה אמין מאוד, כי רוב הבדיקות דווקא לא מדהימות..

אז סיטרואן c4, שנת 2013, עומד על 136 אלף קמ, בגאז ענק, יד שניה, יד ראשונה ליסינג. 25 אלף שח מחיר סופי, בדיקה מדהימה.

מקבלה על הרכב הכנה, השבחה ושנתיים אחריות על הרבה מכלולים.

דעתכם?

פורסם

בסה"כ מדובר ברכב אמין ומוכר ע"י המוסכים כך שלא תהייה בעיית תחזוקה

הקילומטרז' מעט גבוה

בכל מקרה לא להאמין לבדיקת הטרייד אין אלא לקחת לבדיקה משלך במכון או מוסך שאת/ה סומך/ת עליו

נ.ב בדוק היטב את עניין הגיר אם עבר טיפול או לא, זאת נק' התורפה של הרכב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מבלי להתייחס לרכב עצמו. זה מאוד תמים מצידך לחשוב שאם הבדיקה טובה מאוד אז היא אמינה..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמובן שאקח לבדיקה משלי, אבל רכב עם בדיקה טובה, במקום שהרב לע הרבה בדיקות רעות, זה אינדיקציה טובה. כי המקום אמין, אחרת לא היו הרבה בדיקות רעות. וזה התחלה טןבה. כמובן שאקח לבדיקה משלי..

פורסם

האחריות במקרה הזה מאד מאד משמעותית.

אם היא כוללת את כל המכלולים המשמעותיים והרכב נראה שמור וכמובן בכפוף לבדיקה, הייתי שוקל לחיוב.

• תוכן חדש...