Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 2015, במורשה קיבלתי הצעה פסיכית שכוללת מצתים שהם אומרים שב2015 זה חובה וכשאלתי מוסכים אחרים אומרים שרק ב60 אלף מחליפים מצתים. מישהו יודע מה ההוראות יצרן ומה צריך להחליף בתכלס? תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אני גם שמעתי שיש הוראה חדשה להחליף מצתים כל 30 אלף במקום ב 60 אלף.

כששאלת מוסכים אחרים, איזה מוסכים אלו היו, גם מורשים?

ממליץ לך לברר מחירים ומה צריך להחליף בטיפול גם במוסכים מורשים אחרים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

בינתיים כל מוסך מורשה אומר לי להחליף פלאגים, איזה באסה שאני במסגרת אחריות והם חוגגים על זה

פורסם

לי יש פולו 1.2 TSI שנת 2010, אצלי פלאגים צריך להחליף כל 60,000.

נראה לי מוזר שזה ישתנה לטווח קצר יותר. טיפלתי בזמנו במוסך מורשה יבואן שנקרא ח.ח. יפו (אולי נקרא ח.ח. יפו מוטורס, לא ממש זוכר) בדרום תל אביב והם הרגישו לי אמינים..אולי שווה לעשות חיפוש ולהרים להם טלפון לבירור, ממליץ גם לשאול על פשר השינוי ולעדכן אותנו :)

פורסם

לצערי,ולצערך,זה נכון,באמת ירדה הוראה להחליף מצתים ב 30.

ובאמת החלפתי,והמצתים היו פשוט גמורים.

למה זה קורה ? אין לי תשובה ,אולי זה ה TSI ?

ב 30 הרכב שלי כבר התחיל לשתות דלק,הרעש היה יותר מוגבר,לאחר הטיפול הכל חזר לקדמותו,,,לפי דעתי זה בגלל שהמונע עובד בעומסים גבוהים,בכל זאת טורבו ומנוע קטן.

ממה שאני מתרשם : אנחנו מקבלים פה חבילה של טכנולוגיה "מתקדמת" אבל במחיר גבוה,יותר בלאי למנוע,הגיר פשוט נפלא כשהוא תקין,,,אבל זה הכל לזמנים קצרים.

הטכנולוגיה הזאת צריכה תחזוקה שוטפת.

פורסם

בזמנו אני החלפתי פלאגים באיחור של 10,000 ק"מ בגלל איזשהי טעות, ב70K במקום ב60K..הכל היה בסדר וגם הפלאגים שהוצאנו לא היו גמורים מידי.

עדיין תמוה בעיני השינוי, כמעט תמיד המרווחים של החלפת פלאגים מתארכים. מבאס אבל אין מה לעשות ואתה חייב לפעול לפי מפרט היבואן בתקופת אחריות.

הפלאגים המקוריים של פולקסווגן מיוצרים ע"י NGK, אולי שווה לבקש מהמוסך הצעה גם לפלאגים "תואמים מקורי" ולחסוך קצת על אותו המוצר בדיוק.

פורסם

אני גם החלפתי פלאגים ב45 לאור ההוראה החדשה של היצרן ולא חיכיתי עד 60... לא חושב שהם היו במצב רע בסך הכל..מעט תמוהה

פורסם
בזמנו אני החלפתי פלאגים באיחור של 10,000 ק"מ בגלל איזשהי טעות, ב70K במקום ב60K..הכל היה בסדר וגם הפלאגים שהוצאנו לא היו גמורים מידי.

עדיין תמוה בעיני השינוי, כמעט תמיד המרווחים של החלפת פלאגים מתארכים. מבאס אבל אין מה לעשות ואתה חייב לפעול לפי מפרט היבואן בתקופת אחריות.

הפלאגים המקוריים של פולקסווגן מיוצרים ע"י NGK, אולי שווה לבקש מהמוסך הצעה גם לפלאגים "תואמים מקורי" ולחסוך קצת על אותו המוצר בדיוק.

אותו הדבר אפשר להגיד גם על צמיגים, משאבת מים וכו'. הרעיון הכללי הוא לא לחכות לרגע האחרון.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אמת, טיפול מונע בזמן הנכון הוא הדרך הטובה ביותר לדאוג לרכב.

בכל מקרה אצלי זה העלה תהיות בנוגע לחלק מהמלצות היצרן, למרות שאני כמובן הולך לפי ההמלצה וזה מקרה חד פעמי שאי אפשר להסיק ממנו על השאר.

• תוכן חדש...