Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחנה בניצב לחומה קטנה בחניה בבית וצריך להיצמד אליה בשביל לאפשר לשכן שלי לצאת.

יש משהו שאתם ממליצים לי להתקין על החומה בכדי למנוע שפשופים או פגישה לא נעימה איתה?

צמיג ישן אולי?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תנסה למצוא ספוגים גדולים בצורת גליל שתוכל לתלות מהחומה ולהיצמד אליהם.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

תודה, אבל על איזה ספוגים בדיוק אתה מדבר? מאיפה להשיג אותם?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

הום סנטר או בחנויות לחומרי יצירה. אתה יכול לקחת ספוג מלבני, להפוך אותו לגליל ולמלא אותו בפצפצים או משהו כזה כדי שלא ישנה צורה כשאתה נצמד עם הרכב. או לחילופין, שים כמה ספוגים מלבניים כאלה על הקיר בנק' שאתה עלול לגעת בהן עם הרכב.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

וכשיחליף רכב, המרחק ישתנה.

יש בננות כאלה מספוג כמו שכבר המליצו לך, חפש בחנויות מקס סטוק למיניהן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי, הזמנתי כמה כאלה. שאלה אולי קצת טיפשית... עם מה לחבר אותם לקיר? דיבלים?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תלוי בקיר, אבל אם זה קיר בטון הייתי ממליץ על ברגי ג׳מבו. לקדוח ישר לבטון בלי דיבלים ובלי הכנות. תדאג רק לקדוח לאט שלא יקרע את הספוג

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

אתה יכול לחבר את כל הספוגים לחתיכת מוט/קרש בעזרת דבק/אזיקונים/מסמרים ואת הקרש בדיבלים

או לקנות בוסו ( החצי עיגול לשיווי משקל) של חדרי הכושר ולמקם אותו באזור הפגוש ואם אתה ממש בעניין תחבר אליו צפצפה כמו של הצעצועים, יהיה מצחיק[emoji1]

עריכה אחרונה על ידי EliorBanay
פורסם

תקנה "אוזניים" כאלו גדולות כמו שתופסים צנרות של מרזבים או חשמל או ביוב וכו... לקיר

את האוזניים תשים באיזור שהרכב לא יכול לנגוע, או תצפה אותן בבד

פורסם
תלוי בקיר, אבל אם זה קיר בטון הייתי ממליץ על ברגי ג׳מבו. לקדוח ישר לבטון בלי דיבלים ובלי הכנות. תדאג רק לקדוח לאט שלא יקרע את הספוג

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה רבה אני אבדוק את זה.

אתה יכול לחבר את כל הספוגים לחתיכת מוט/קרש בעזרת דבק/אזיקונים/מסמרים ואת הקרש בדיבלים

או לקנות בוסו ( החצי עיגול לשיווי משקל) של חדרי הכושר ולמקם אותו באזור הפגוש ואם אתה ממש בעניין תחבר אליו צפצפה כמו של הצעצועים, יהיה מצחיק[emoji1]

רעיון טוב וחזק הקטע עם הצפצפה!

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

למה לא דבק סיליקון? למה כל הקדיחות האלה? אם כבר קדיחות, הייתי עושה כמו בספינות - חבר מוט עץ אנכי מעל הרכב ותלה 3 - 4 - 5 כאלה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...