Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שמהשאבה נכנסת לפעולה אחרי סוויטצ

בכול אופן אני מתעכב מביקור במוסך עכב חוסר זמן.

יש עוד סימנים מעידים על משאבת דלק לא תקינה?

יש מצב שמדובר בכוהל שהתחמם בשמש או איזה חיישן באזור שהחום לא עושה לו טוב?

בנתיים אני מחנה בצל. הבעיה נעלמה אך בטוח שלא נפתרה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל יפה בדיאגרמות ושירטוטים אבל מבחינתי השטח והמציאות מכתיבים את מה שקורה באמת. שוב...אם אני זוכר נכון בלאנטיסים המשאבה ניכנסת עם סיבוב הסטרטר ולא לפניו. בכל מיקרה זאת תקלה שבכמה דקות של פעולות נכונות כמו בדיקת לחץ דלק ובדיקת ניצוץ יהיה כיוון מדוייק לבעיה ולפיתרון.

פורסם (נערך)
הכל יפה בדיאגרמות ושירטוטים אבל מבחינתי השטח והמציאות מכתיבים את מה שקורה באמת. שוב...אם אני זוכר נכון בלאנטיסים המשאבה ניכנסת עם סיבוב הסטרטר ולא לפניו. בכל מיקרה זאת תקלה שבכמה דקות של פעולות נכונות כמו בדיקת לחץ דלק ובדיקת ניצוץ יהיה כיוון מדוייק לבעיה ולפיתרון.

אתה זוכר לא נכון

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

אכן, בלאנטיס המשאבה נכנסת לפעולה לאחר פתיחת הסוויץ.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כרגע הבעיה עדיין לא נפתרה..

(כי לא יצא לי לגשת למוסך, ענייני "חוסר זמן")

בכול אופן אי אפשר להתניע לאחר שהרכב עומד כמה שעות טובות בשמש..לא משנה אם זה בבוקר או בצהריים

במידה ואני חונה במקום מוצל/חצי מוצל(נניח ליד עץ) הבעיה נעלמת..נשמע מוזר אבל "מה לעשות"..

מה יכול לשבש התנעה של אוטו כזה לאחר שעמד בשמש..יש סטארטר בהנעה "מגמגם" ונכבה לאחר 2 שניות, בצל זה לא קורה!

ולמי פתרונות?

פורסם

כדי למצוא את הפיתרון המדוייק ביותר אתה צריך בזמן שהבעיה קורית לבדוק שמתקבל ניצוץ בפלאגים ולבדוק זרימת דלק לכיוון חליל המזרקים...אני מבין שלמרות שרשמתי זאת כבר בפעם הראשונה עדיין לא בדקת. אז איך אתה רוצה שנעזור לך אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך ולשמוע לעצות?

פורסם

אני חושד באחד מהכויילים(סליל הצתה)

מכיוון שאיתם "התעסקו"בפעמים הקודמים..הם רגישים לחום וקור..וגם בחורף עושים בעיות..

חוץ מזה שמזג האוויר חם מאוד ומדליקים מזגן+מדחס יש ירידות כאלו של הטורים..בעיה שאובחנה בכהל לא תקין..החליפו כהל אך עדיין הבעיה צצה לה פה ושם

פורסם

במיקרה שהטורים שיחקו לפי התיאור שלך בפעמים הקודמות לא היה צורך כלל לגעת בסלילים אלא רק לבצע ניקוי יסודי למצערת שזו המחלה של הלאנטיסים ולא פלא שהחלפה שלהם לא פתרה את בעיית הסלד לחלוטין וסתם החליפו לך כאילו על הדרך וחבל על הכסף ששילמת. התופעה שאתה מתאר בשירשור לא קשורה לסלילים אז תזהר שלא יירכבו עליך שוב גם הפעם.

פורסם

מי אמר לך שזה לא פתר את הבעיה..?

פשוט יכול להיות שהסלילי הצתה כ"כ רגישים..ו"נדפקים" מהר

או שלא החליפו את הנכון מביו ה 2

פורסם

אתה בעצמך רשמת שהבעיה הייתה עדיין צצה פה ושם. או שבעיה קיימת או שלא. התופעה שאתה מתאר שוב שהחוסר הנעה מגיע על מצב שהרכב עמד בשמש לא ממש מאפיין סליל אבל אתה מוזמן לזרוק כספך על סלילים ולשתף אותנו אם הבעיה ניפתרה. ולבדוק זאת זה מאוד מאוד קל...פשוט בודקים קיימות של ניצוץ בעת נסיון הנעה. ואשמח לקבל את הסלילים הישנים יש לי כמה לאנטיסים שיישמחו לקבל אותם.

פורסם

הייי ...האם ברכב יש מערכת אזעקה בדוק בתא המנוע באזור הקיר אש בצד שמאל ,האם יוצאים ממנה שני חוטים שהולכים לכיון בית פיוזים בתא המנוע?

פורסם

שוב אזכיר

לפעמים סטארט בלי התנעה

לפעמים לאחר כמ נסיונות חוזרים יש התנעה וכיבוי לאחר 3 שניות

ואם מתעקשים אז לפעמים הוא מסכים להניע

כל זה קורה בזמן שהרכב עומד בשמש בחום הרבה זמן

במידה וחנה בצל או הגיע שעת ערב הוא שוב מתקרר ומניע בלי בעיה

• תוכן חדש...