Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר התקשרנו לסוכנות רנו ומשם שלחו אותנו למתקין המורשה מטעם החברה שהוא "רב בריח- רדיו מארס" שם אמרו שהרמקולים שהם מתקינים שם לא רמקולים מקוריים של רנו , הם עולים 700 שקל (והם לא של חברה יודעה) וגם הם לא ממש מתאימים לאוטו אבל יש כל מיני טריקים להכניס לשם רמקולים , כך אמר לי בטלפון המתקין. שאלתי אם אני יכול לבוא עם הרמקולים שלי הם אמרו שכן ושהם יתקינו אותם, לא קיבלתי עלות התקנה כי לדבריו המתקין צריך לבחון את הרכב והרמקול.

הגענו למסקנה שהמתקין די חאפר לאחר שנאמר לנו "יש הרבה טריקים לדחוף את הרמקול" והעובדה שמוכרים רמקולים לא מקוריים שגם אותם מקמבנים בתוך הדלת... בנוסף לכך המתקין כל פעם עשה פרסומת לאחד מהמוצרים שהם מוכרים... ממש כמו שמתקשרים להזמין מוצר אחד ומתחיל לבלבל לך את המוח לגבי מוצר לא קשור בכלל... לדוגמא שאלתי אותו איפה הם נמצאים הוא עונה לי שיש להם דיבורית שמתאימה ל8 דגמים של מכשירים סלולריים :loco::shock::screwy:

T h e C a t

פורסם

רמקולי מקורי = רמקול גרוע ביותר. לא מוכרים אותם בכלל ככל הידוע לי. המסקנות שהגעת אליהן שגויות, לכל רמקול יש עומק שונה ולכן באמת הוא צריך לראות אותם ורק אחר כך הוא יוכל לתת לך הצעה.

פורסם

ידוע לי שלכל רמקול יש עומק שונה שיש ליינים מיוחדים של רמקולים "רדודים" אבל המתקין בעצמו אמר שהרמקולים שהם מוכרים גם לא ממש מתאימים ובשביל להכניס אותם צריך לעשות טריקים...

מחפש רעיונות נוספים והצעות למתקינים איכותיים באיזור ראשון....

הפחד של חבר שלי הוא ממתקין לא מנוסה שיעשה רק נזק... היות והוא לא ממש מבין בתחום הוא מפחד להפקיד את האוטו בידי מתקין חאפר, במיוחד אוטו חדש...

מישהו כתב שהוא הצליח להתקין קומפוננט ...

T h e C a t

פורסם

המתקינים של רדיו מארס רחוקים מלהיות חובבנים.

אולי דיברת עם איש מכירות חובבן...

אתה לא מדבר על התקנת מע' בקרה ושיגור של טילים ניידת.

סה"כ רמקול.

תיגש אליהם ותראה מה הם מציעים.

תאהב - תתקין, לא תאהב-אל תתקין. כסף לא יקחו ממך.

פורסם

רק לידע כללי הרמקולים המקוריים בדלתות של הלנטיס גם היו עם כיפה שמכסה..

חשבתי אם לעשות כיפה דומה גם עכשיו. אני כנראה יעשה יחד עם ההתאמה ל6.5

:wink:

• תוכן חדש...