Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה..כאשר קניתי את הרכב הוא היה חדש מהמפעל ואחרי חודש מישהו שרט לי את הדלת עם מפתח ...עשיתי טעות ולא קראתי את הפורום כאן וכמו ילד טוב שילמתי למישהו שיצבע לי את הדלת ...העבודה לא הייתה משהו הוא גם הגדיל את שטח הצביעה( מעבר לשריטה) וגם יש הבדלי גוון.

עם הזמן צברתי שיפשופים שונים (בעיקר בפגושים-רואים את הפלסטיק השחור) ורציתי לבצע תיקונים. ממה שהבנתי וקראתי כאן אפשר לקנות צבע ( לפי קוד צבע הרכב) לקה וצבע יסוד

האם תוכלו להפנות אותי למוכר אמין בארץ או לאתר שניתן לקנות ממנו בחול במחירים שפויים?

ואני אשאל עוד שאלה למביני עניין בצבע- יש לי איזור ברכב שיש לו מעיין כתם לבן זה נראה שזה מתחת ללקה כלומר צבע הרכב אדום אבל זה נראה שיש איזור עם לבן ...בדקתי את זה וזה לא שריטה או שיפשוך כי יש לקה תקינה כמו כן הרכב לא נצבע שם ...מה זה יכול להיות??

מודה לעזרה שלם כולם

תודה

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לענות לך בוודאות זה לגבי קניית הצבע טופ קולור בתל אביב יעשו לך צבע לפי קוד צבע של הרכב.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

טופ קולור באמת נהדרים.

לגבי הצבע הלבן תעלה תמונה ותקבל תשובה מדויקת..

מניסיון עם רכב אדום של החברה, צריבה של הלשלשת של היונים שהתייבשה על הרכב עשתה כתם מסוג כזה שאתה מתאר ופוליש מקומי פתר את העניין.

• אחראי פורום
פורסם

רק שתהיה מוכן שגם בתיקון שתעשה יהיו הבדלי גוון וגימור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...