Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לא מתחמם טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שהמנוע היה מתחמם מעל הרצוי, בדקו את הטרמוסטט, ובדקו את המחשב שמפקד על הונטות. מצאו שהמחשב נשרף ולכן הוחלף בחדש.

עכשיו יש בעיה אחרת, בעמידה המנוע מתחמם כמו שצריך (90 מעלות), בנסיעה החום צונח ל-0 מעלות (תלוי במזג אויר). מה הבעיה עכשיו? יכול להיות שפשוט הוציאו את הטרמוסטט? אני מניח שגם בעמידה המנוע לא היה מתחמם אם לא היה טרמוסטט, או שאני טועה.

פיג'ו 106 1600

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעמידה האוטו מתחמם מעולה, רק שנוסעים מעל 60 ככה החום יורד תוך 10 דקות נסיעה, שמתי לב שזה תלוי במזג אויר, בבוקר החום צנח ל 0, אחרי צהריים שהיה חם יותר החום לא צנח ל 0 אלא עמד קצת על יותר חם.

היוניט של השעון חום זה לא המחשב שהחליפו לי?

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה לא חי בסיביר או במקום קר אחר אין סיכוי שהטמפ' של המנוע כשהוא עובד תהיה 0 בשום שלב!

(גם שם, בסמוך לאחר התנעה הטמפ' תהיה גבוהה מהותית)

אבל, יתכן ו 0 על הסקאלה שלך אינו 0 אמיתי אלה סימול לתחילת הסקאלה.

בכל אופן, עושה רושם שאתה נוסע בלי טרמוסטט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא, לפני שמניעים כשמניעים המחוג בתחתית הסקאלה מתחת לכל הקוים שיש עליה! עם הזמן שהוא מתחמם הוא עולה לאט ושאני אמרתי 0 התכוונתי שהוא עמד על הקו הראשון. בכל מקרה ראיתי עכשיו שגם שיחקו עם הסנסור שמדווח על החום בבית טרמוסטט.

in the face

with a chair

פורסם

טוב אז אחרי שהמנוע היה מתחמם מעל הרצוי, בדקו את הטרמוסטט, ובדקו את המחשב שמפקד על הונטות. מצאו שהמחשב נשרף ולכן הוחלף בחדש.

עכשיו יש בעיה אחרת, בעמידה המנוע מתחמם כמו שצריך (90 מעלות), בנסיעה החום צונח ל-0 מעלות (תלוי במזג אויר). מה הבעיה עכשיו? יכול להיות שפשוט הוציאו את הטרמוסטט? אני מניח שגם בעמידה המנוע לא היה מתחמם אם לא היה טרמוסטט, או שאני טועה.

פיג'ו 106 1600

המנוע מתחמם בעמידה גם אם לא קיים טרמוסטט , אם הוא תקוע על מצב פתוח/לא קיים הטמפרטורה "תצנח" משמעותית בנסיעות בכביש פתוח.

GOT סחוג?

פורסם

ומה גורם לטרמוסטט להיפתח? יש איזה חלק שפותח אותו או שהוא נפתח מעצמו בשיטה מסויימת לפי חום המים?

in the face

with a chair

פורסם

אני לא יודע איך זה בפג'ו, אבל אני יכול להעיד שבפיאט הוא נפתח מעצמו.

הרעיון (הבסיסי) הוא שכל חומר מתרחב ומתכווץ בקצב שונה בטמפרטורות שונות.

אז עושים מעין סנדביץ' של שתי מתכות או יותר כך שהמים החמים יגרמו למתכות אלה "להתעוות" לצורה אחת בטמפ' מסויימות, וחזרה לצורה המקורית בטמפ' אחרות.

(יש עוד טכניקה שאני מכיר שמתכות משנות את רמת ה"קפיציות"שלהן בטמפ' שונות.)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ברגע שהמים מתחממים נוצר לחץ במנוע - ואותו לחץ פותח את הטרמוסטט - שהמנוע חם קצת אז הלחץ הוא קטן לכן הטרמוסטט נפתח קצת וכו'

בכל רכב יש טרמוסטט עם קפיץ אחר בעל התנגדות שונה שפותח את התרמוסטט בלחץ אחר .

JDM :twisted:

פורסם

ברגע שהמים מתחממים נוצר לחץ במנוע - ואותו לחץ פותח את הטרמוסטט - שהמנוע חם קצת אז הלחץ הוא קטן לכן הטרמוסטט נפתח קצת וכו'

בכל רכב יש טרמוסטט עם קפיץ אחר בעל התנגדות שונה שפותח את התרמוסטט בלחץ אחר .

אתה אמיתי ?

ומה אומר המספר שמוטבע על התרמוסטט? לחץ באטמוספרות??

ואיך בודקים אם הוא תקין? עושים פוווווו?

פורסם

שלום.

הוציעו את הטרמוסטט לך ותרכיב חדש והכול יהיה בסדר...

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...