Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש רכב שבע מקומות בתקציב בסדר גדול של 80,000 ש"ח.

כיום יש לי רנו גרנד סניק שנת 2007 שבשימושי כבר שלוש שנים ומאוד נהניתי ממנה (היות אי אלו תקלות מעצבנות אבל לא דברים דרמטיים).

ביד 2 מפורסמת גרנד סניק 2014 דיזל מליסינג עם 76,000 ק"מ, מחיר סגירה 80,000 ש"ח.

השאלה אם להמשיך להיות ייחודי (במידת מה) ולרכוש, שוב, גרנד סניק, או להיות הגיוני (לכאורה) ולחפש טויוטה ורסו, עם קילומטראז' יותר גבוה וככה"נ שנתון מוקדם יותר?

אציין כי כיום אני נוסע 10,000 ק"מ בשנה רובם המוחלט בתוך העיר.

חשוב לי מאוד (לאו דווקא בסדר הזה): מזגן טוב; אמינות; מרווח ונוחות; חיסכון; ירידת ערך.

אני מודה שנטיית ליבי לרנו, כאשר למיטב הבנתי הדגם הספציפי אמין ומה גם שיש לי סימפטיה לדיזל, אולם השכל אומר להיות הגיוני וללכת על טויוטה כמו כל עם ישראל. (ואולי בכלל לחפש גרנד פיקאסו דיזל?)

דעתכם המלומדת?

פורסם

כל האופציות סבירות בהחלט - לא תיפול עם אף אחד מהאפשרויות (לדעתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע אם הטויוטה יציג יותר אמינות מהגרנד סניק דיזל(למרות הלוגו המנצנץ מאמינות), בטח אם מדובר ברכב בוגר יותר ועם יותר נסועה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

הסניק כזכור לי עם אותו המנוע וגיר שיש בפלאונס, יחידה כוח די אמינה, לא נראה שיש ממה לחשוש.

הורסו כרגיל תשמור טוב יותר על ערכה, ואמינה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לאור תקלות הגיר בטויוטה ורסו שגולשים פה העידו עליהן בזמן האחרון - והעלות הלא ממש זולה של התיקון הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קושר לו כתרים.

קישור לשרשורים שרשור1 שרשור2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ביד 2 מפורסמת גרנד סניק 2014 דיזל מליסינג עם 76,000 ק"מ, מחיר סגירה 80,000 ש"ח.

כשאני חיפשתי גרנד סניק משומשת, המחירים של דוגמאות טובות עם קילומטראז' נמוך היו גבוהים מאוד, כך שעל פניו רכב בן 3-4 עם מעט מאוד קילומטרים נשמע כמו עסקה מצוינת במחיר הזה, אבל שווה לבדוק שהקילומטראז' מתועד, שלא היו לה תאונות, ושהיא טופלה כמו שצריך במוסך מורשה רנו (הדיזל מטופל כל 20K ק"מ או שנה, המוקדם מביניהם).

פורסם

אחי עכשיו מחפש לרכוש ורסו בטווח המחירים הנ"ל.

אוכל לספר לך מהנסיון שרכשתי בנסיון לעזור לו.

בטווח מחיר הזה ניתן לרכוש שנתונים 2012 (צורה ישנה) - 2013 (צורה חדשה)

הרכבים הטובים נחטפים שעות בודדות(!) מאז פרסומם ביד 2.

ירידת הערך בשנים האחרונות היא כ- 10K לשנה (לא כולל שנה ראושנה שאז הצלילה חדה יותר).

קשה מאוד להשיג אקזמלפרים טובים - הטובים נחטפים מיד במחיר מחירון +.

לגבי התרשמות כללית מהורסו, תוכל לקרוא את מה שכתבתי עליו כאן בפורום מנסיון אישי (היה לי 2013 וכעת 2016).

נ.ב. אם אתם מכירים מישהו שמוכר תפנו אותו בבקשה אלי :wink:

פורסם

אחרי 150 אלף קילומטרים לא הייתי בונה על אמינות של כל גיר אוטומטי, בטח לא על גיר רובוטי כמו של גרנד סניק שזהה לפוקוס 2012-2016, גם אם ברנו יש פחות צרות.

ואת זה אני רושם כדי לאזן שרשורים על בעיות גיר של טויוטה ורסו ( שלפחות אחד מהם זה רכב יד 3 אחרי ליסינג ועם 220 אלף קילומטרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הקשר וק"מ לזה שה שלא רק אצל חבר פורום אחד זה קרה אלא 2 (רק שאצל אחד גילו בזמן האחריות אצל השני לא.

כל יבואן שלא מוכן לקחת אחריות על רכיבים שאמורים להיות אמינים גם אחריי גמר האחריות רכבים שמטופלים אצלו וללכת לקראת הלקוח כנראה לא באמת מאמין עד הסוף המוצר שלו

ראה איך טיפלו בגירי ניסן בקרסו לעומת הוורסו של חבר הפורום ושניהם טופלו במוסכי החברה.

פורסם

אתה יודע, שני רכבים זאת לא סטטיסטיקה מייצגת, מה שרושמים בפורום זאת לא סטטיסטיקה מייצגת, ולכל יצרן יש אחוז מסויים של רכבים עם פגם. לדעתי, הרכב בשרשור השני ( לא זה עם 220 אלף קילומטרים ומקוריות ליסינג ), עוד בתקופת האחריות היה צריך לעבור החלפה /שיפוץ גיר רציף. אבל במקום זה, ברגע שהרגישו שמשהו לא תקין, משכו את הרכב ואת הבעלים מעבר לתקופת האחריות . היבואן גם לדעתי התנהג רע מאוד במקרה הזה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי מקבל את זה ,אבל אני באופן אישי כששואלים אותי על איזה רכב לקנות מייעץ נגד מיקרה וג'וק "אוטומט" וגם וורסו נכנסה לרשימה.

מסכים שגיר רובוטי דו או חד לא ישרוד רוב הסיכויים 220K ק"מ עם נהג מן השורה שמתייחס אליו כמו על אוטומט פשוט.

אבל כם לקנות וורסו מחוץ לאחריות נהיה סוג של סיכון.

פורסם (נערך)

כל רכב משומש זה סיכון ליפול על רכב לימון, מוזנח, כזה שעבר התעללות.

וורסו נמכרים בקצב של 1200 יחידות, כל שנה ובאופן קבוע. גרנד סניק בקושי נמכר בשנה שעברה ובכלל לא נמכר השנה. למרות שמדובר ברכב יותר נוח, יותר מרווח והרבה יותר חסכוני בגרסת דיזל, אנשים לא קנו רנו. ככה שיש סיכוי הרבה יותר גדול להיתקל בוורסו פגומה מאשר בגרנד סניק. אותי מתסכל רק דבר אחד - אנחנו כאן מוגבלים מבחינת גרסאות דגמים. ורסו יש רק מדגם אחד, כאשר באירופה אפשר לרכוש טויוטה ורסו דיזל ידני, שזה מיניוואן הכי חסכוני שיש, עם מנוע דיזל ב.מ.וו פשוט נהדר. גם רנו נמכרים עם גיר רגיל בהרבה מדינות.

אם קנו כאן כמות יפה של דאצ'יה לוג'י ( יש רק ידנית ), מה? לא יהיו לקוחות למיניוואן יותר איכותי, בטיחותי,חסכוני ועם גיר ידני?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

מסכים 100%. דוגמה נוספת, הפיאט 500living מיניואן עם מראה מאוד מיוחד ויפה. נמכר רק בגרסת דיזל חלשה רובוטית עם 85 כ"ס ו 16.6 שניות ל 100 קמ"ש. למה שאנשים יקנו מיניואן להסעת 7 נוסעים שלא זז?! באירופה נמכרת גרסה מוצלחת של 1.6 טורבו דיזל ידנית עם 120 כ"ס אבל סמל"ת התעקשו שלא לנסות אפילו להביא אותה. חבל כי אם היתה נמכרת במחיר דומה לרובוטית, כלומר כ 140 א' ש"ח, אני בטוח שהיתה נמכרת

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...