Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין בשני הרכבים הללו

יש לי הצעה למיציבושי אוטומטית ב 83,000,כולל מולטימדיה, פילטר טכו

וכעת הפגו במבצע

ניתן לקבל אותה ב 92000 כולל מצלמת רוורס וקודנית.

מה כדאי לדעתכם

ה מיציבושי לא נראתה לי כזאת נוראית ויותר גדולה

המזגן של הפג'ו עד שקירר , אמרו לי שעמד הרבה בשמש.

תודה

פורסם

המיצובישי (לא מיציבושי) נופלת ברוב התחומים מה208 , כשהיתרונות הספורים שלה זה בעיקר התא מטען והמולטימדיה של כלמוביל. לפחות מהספייס סטאר שחולקת עם האטראז מכלולים גם המזגן שלה לא מקפיא.

ה208 יותר איכותית מבפנים, מושבים ונוחות עדיפים בהרבה, יותר כוח ומנוע שקט יותר ולא סובלת מהזוויות גלגול המורגשות באטראז'.

פורסם

ה- 208 הינו אחד מרכבי הסופר מיני המוצלחים שיש כיום בעולם הרכב.

האטראז' הינו רכב שמיועד בעיקרו עבור מדינות מתפתחות.

המזגן של פיג'ו לא מהחזקים שיש אבל בהחלט מספיק לרכב בגודל כזה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אני גם בעד ה208, הייתי בודק גם את הc3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האטרז' היא ב10,000 שקל ואפילו יותר פחות מה208 - הגודל והאבזור שיוצא מהאוזניים נועד לפצות בדיוק על זה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה יכול לחסוך ולרכוש את האיביזה שנמכרת ב83 ובמבצע האחרון ב80 אלף, אולי בגלל שהדגם עוד מאט מוחלף ניתן לרכוש אותה ב80 אלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיצובישי ארטראז' זה לא אוטו שקונים. זה אוטו שמקבלים לצערך אם אתה איש קבע, למשל.

זה אוטו נחות שמרגיש כמו עלה נידף עם מנוע חלש, עיצוב מזעזע שפונה לציי רכב. אין מה להשוות אותו לרכב כמו ה 208 שפונה לשוק הפרטי ואיכותית בהרבה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לאטראז' יש רק חסרונות בהשוואה ל208, היתרון היחיד עבורך הוא חסכון של 9,000 שקלים.

במידה ואלו המועמדות שלך, ואין לך בעיה להוסיף 9,000 שקלים, לך על הפיג'ו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

208 עם 4 סימני קריאה,משמעותית איכותי יותר מהאטראג שזה אכן רכב שמקבלים ומשתדלים לחיות עם זה.

מה גם שלאור תפוצתו הככ נרחבת בליסינג הצבאי,ירידת ערך שלו תהיה מטאורית בעת המכירה.

במידה והפער במחיר בינהם משמעותי בשבילך הייתי ממליץ לקחת אחת בת שנה

• תוכן חדש...