Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צולמתי או לא - רמזור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בראשון ועברתי בטעות באור אדום מלא (בעקרון הייתה לי בדיוק שיחת טלפון הסתכלתי על הצג של הדיבורית לחצתי SEND, הרמתי את הראש וראיתי שמאוחר מידי כדי לבלום אז החלטתי להאיץ) כלומר האור התחלף לאדום כשהרכב שלי היה משהו כמו 30 מטר לפני קו העצירה.

עכשיו השאלה שלי אם המצלמה הזאת פעילה כי זה היה אור יום ולא ראיתי שום פלאש.

ואם כן מה הקנס והאם יש שלילה?

מיקום המצלמה הוא בראשל"צ ר"ח הרצל פינת הרב הרצוג - זה הרמזור לפני הרמזור שבו פונים לאזור התעשייה הישן.

מצלמה.jpg

פורסם

מהזווית של התמונה קשה לדעת, אבל יש מצב העץ שם מסתיר למצלמה...

ואם אתה רוצה להיות בטוח תלך לשם באור יום ותבדוק את המצלמה, כלומר אם זה ריק או לא.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
מהזווית של התמונה קשה לדעת, אבל יש מצב העץ שם מסתיר למצלמה...

ואם אתה רוצה להיות בטוח תלך לשם באור יום ותבדוק את המצלמה, כלומר אם זה ריק או לא.

אין סיכוי להגיע לגובה שלה והעץ לא מסתיר.

פורסם

איך בדיוק אני יכול לבדוק אם המצלמה ריקה באור יום? :roll:

וSPL - אני מניח שפשוט נשאר לך לחכות לראות אם יגיע דו"ח..

הרי בין אם יגיע ובין אם לא - לא תוכל לעשות כלום עוד שהוא מגיע אז למה סתם להלחץ? תרגע - מקסימום עוד כמה חודשים תגיע מעטפה בדואר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המשכתה לינסוע כשהיתחלף לאדום והייתה 30 מטר מהצומת ?

על איזה מהירות הייתה ?

בטח כ- 70 עד 80 קמ"ש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היום נסעתי בראשון ועברתי בטעות באור אדום מלא (בעקרון הייתה לי בדיוק שיחת טלפון הסתכלתי על הצג של הדיבורית לחצתי SEND, הרמתי את הראש וראיתי שמאוחר מידי כדי לבלום אז החלטתי להאיץ) כלומר האור התחלף לאדום כשהרכב שלי היה משהו כמו 30 מטר לפני קו העצירה.

עכשיו השאלה שלי אם המצלמה הזאת פעילה כי זה היה אור יום ולא ראיתי שום פלאש.

ואם כן מה הקנס והאם יש שלילה?

מיקום המצלמה הוא בראשל"צ ר"ח הרצל פינת הרב הרצוג - זה הרמזור לפני הרמזור שבו פונים לאזור התעשייה הישן.

ואם זה היה ילד שעובר במעבר חציה ?... גם היית מאיץ?... עדיף לנסות לעצור גם אם אתה עוצר טיפה אחרי הקו...

הרמזור לא היבהב לפני שהתחלף לכתום ואז אדום?

פורסם
ואם זה היה ילד שעובר במעבר חציה ?... גם היית מאיץ?... עדיף לנסות לעצור גם אם אתה עוצר טיפה אחרי הקו...

הרמזור לא היבהב לפני שהתחלף לכתום ואז אדום?

זה לא משנה אם הוא הבהב, הבןאדם היה עסוק עם הפלאפון... :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...