Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw סדרה 1

elcomp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לרכוש את הרכב שנת 2012-2013.

יש בעיות מיוחדות?"מחלות" שצריך לבדוק?

אני יודע שהיו מנועים בעייתים עד איזה שנה?

אני מכוון לדגם ה"חלש" כי גם ככה אני אשים תוכנה.

ביטוח?טסט?משהו חריג?

תודה לעונים!

פורסם

יש לי כזו מ2012 ולמרות שמדובר ב"אותו מנוע", זה לא באמת אותו מנוע כי מדובר בייצור מאוחר של BMW בניגוד למנועים הבעייתיים מייצור של PSA (שהיו בשימוש גם בגרסאות מוקדמות של מיני). לי לא היו שום בעיות טיימינג במנוע, לאף אחד אחר שאני מכיר לא היו בעיות כאלה וגם בשיטוט די נרחב בפורומים בחו"ל לא ראיתי שיש בעיות עם המנועים האלה של BMW.

הביטוח תלוי מאוד בבן אדם (המקיף שלי די זול) והיא מעולם לא עשתה לי בעיות בטסטים האבל היחיד הוא שמדובר במותג יקר ולכן החלפים יקרים ואם אתה מטפל בה במוסכים המורשים אז אתה צריך כיסים מאוד עמוקים (והמאוד נאמר בלשון המעטה). המצב במוסכים אחרים כנראה שפוי יותר אבל אתה צריך לעשות את שיעורי הבית שלך.

פורסם

אם הרכב לא באחריות אני לא רואה שום סיבה לטפל במוסכים מורשיםץלא חסר מוסכים טובים שעושים עבודה אפילו יותר טובה מהמורשים בפחות כסף.גם בעידן האינטרנט אני מזמין את רוב החלקים שלי מחו"ל.ב2012 היתה מתיחת פנים?

פורסם
אתה מתכוון שלפיז'ו יש את אותו מנוע כמו בבמוו כי זה מנוע של במוו בסופו של יום.

בשנים 12' 13' זה אכן המנוע הזה.

לפחות לפי ויקיפדיה, לא:

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_engine

Prince is the codename for a family of automobile straight-4 engines developed by PSA Peugeot Citroën and used by BMW.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הפוך גוטה. בעייתי בדיוק כמו כל מנוע THP 156 (פרינס) מהשנים הללו.

והם בהחלט עם הרבה בעיות יחסית למנועי טורבו אחרים בשוק.

אז נכון, ב 2012 שיפרו את קיט התזמון ( ככה גם בפיג'ו) וב BMW מכוונים את התוכנה ל 200 כ"ס אבל זה בדיוק אותו מנוע.

דרך אגב במנוע הזה בהחלט אפשר לטפל במוסך פיג'ו . אותם חלקים רק מק"טים שונים. מחיר החלקים למנוע זהה פחות או יותר.

עדיין המנוע רגיש:משאבת דלק מזריקה שכושלת מוקדם, משאבת מים מפלסטיק חלשה, בית פילטר שמן מפלסטיק שדולף , אטמי גומי שצריך להחליף , טרמוסטט שכושל סביב 100K , מכסה שסתומים עם בעיות , הצברות פיח במעברים ,תוכנת ניהול מנוע מאד רגישה ואולי שכחתי כמה דברים. הרבה עברו את זה גם ב BMW . פשוט שם היצרן לקח עליו אחריות ועשה טיפולי מנע יזומים. בכל זאת פרמיום... אז הלקוח לא "הרגיש" את רוב הכשלים. עדיין זה מנוע שדורש טיפול מסור ויש סיכוי שבזמן האחריות החליפו במוסך ביוזמתם לא מעט חלקים בעייתיים. זה נותן עוד איזה 100K קמ של שקט.

אין בעיה לקנות, המוסכניק יאהב אותך ואתה תאהב את הסמל מקדימה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...