Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הלקוח הממוצע לא מעניינות שילושי אותיות, הוא קנה רכב אוטומטי. האם יש איזשהו יבואן המחריג אחריות לטורק בגיר פלנטרי? לתפיסת עולמי טורק זה החלק המקביל למצמדים בגיר רובוטי. ולכן כל החרגה של נצמדים בגיר רובוטי הינה שלא במקומה. ולמי שתהה דלק מוטורס לא החריגו את המצמדים בפוקוסים מהיום הראשון של שיווק הרכב. מצער אותי לשמוע על התנערות היבואן במקרה המתואר, אך אינני חושב שזה ישפיע על מכירות המותג.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מעניין לאן נעלמו כל חובבי האיטלקיות?

מה דעתכם על השירות שקיבל הלקוח?

מה דעתכם על ההשתקה המתוארת בסגנון הקגב בקבוצת המועדון של אלפה רומיאו בפייסבוק? או שאולי ניקרא לה קבוצת קים ג׳ונג אלפה.

אולי תנצלו את הכח הרב שלכם ותפנו ליבואן כדי שימתיק מעט את הגלולה המרה?

גם אז זה לא ישנה הרבה את הרושם, בלי עזרה מגורמים מקושרים לא תקבל שירות מסמל״ת כנראה.

התגובה הראשונה של היבואן כבר הייתה מבחינתי נוראית. אתם טענתם שזה תקין ויהיה בסדר.

ממש תקין...

אם יטענו שזה המחיר של החלפת מצמדים ברכבים האלה זה אומר דבר אחד, אסור להתקרב לרכבים האלה בשום מקרה.

נותר רק להביט על השרשור של הפורד, שרשורים אחרים על מאזדה 3 כדי לראות מהי לקיחת אחריות אמיתית ולא 50% בכאילו על מצמדים שכשלו בק״מ מגוחך (פחות מ30k קמ למי ששכח).

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרקש, פתחת שמפניה הבוקר? הסתפקת בכוס יין אדום?

על מה אתה כל כך שמח? ממה אתה כל כך מתלהב? במה אתה כל כך מקנא כל הזמן? אסור להתקרב לרכבים האלו? אז אל תתקרב. אני מבטיח לך שאנחנו, הפאנבויז, נשרוד את המכה.

...

קראת את ההתכתבות בין פותח השרשור לבין הנציג של מועדון אלפא שענה לו בקבוצה בפייסבוק? כי אני כן. תיאוריות קונספירציה לא היו שם. ניסיון לעזור מצידו של אדם שלא חייב לפותח השרשור או אף אחד אחר כלום - דווקא כן.

כן, יש גם פאנבויז. וכן, אישית הייתי שמח לקרוא הבוקר שהיבואן החליט לספוג את כל עלות התיקון, למרות שהוא לא חייב, למרות שמדובר במשהו שלא מכוסה באחריות. אבל תסתכל על הצד החיובי של הדברים: זה נתן לך המון חומר חדש למרמור וכעס.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

שמחה? שמפניה?

נסיון להעביר את מפח הנפש של הגישה שלכם ושל האמון בטיפול היבואן לשמחה לאיד שלי?

סליחה זה לא הילך לכם. היבואן נכשל בטיפול בלקוח מהרגע הראשון עד הרגע האחרון.

צורת החשיבה שלכם הוכחה כמוטעית ולא נכונה. האמון שלכם הוכח כשגוי לחלוטין. אני צדקתי. כן לא רציתי לרשום אמרתי לכם. ממש לא נראה לי יאה, בטח שפותח השרשור כל כך סובל, ולכן אני לא נכנס לפינות האלה.

כן אני שמח על כך שאולי תתפכחו מעט מהערצה העיוורת הזאת. ממש לא שמח כי פותח השרשור הפסיד המון כסף וזמן.

מהמסקנות גם המסקנה שלי שאסור להתקרב לרכבים האלה נכונה. סליחה אבל רכב ששווה במחירון כיד 2 לפעמים 50K שקלים ומחזיק את הגיר הזה הוא פשוט פצצה מתקתקת, מעל 11K שקלים להחלפת מצמדים ע"פ היבואן? פשוט לא מתקבל על הדעת, פותח השרשור אתה בטוח שלא הוחלפו עוד דברים וזו לא טעות?

אולי תכתוב תגובה קצת יותר עניינית. במקום לרמוז בחצי משפט על כך שהיית שמח לקרוא שזה כוסה באחריות תגיד מה אתה חושב על הטיפול שהוא קיבל. אשמח גם אם שאר חובבי האיטלקיות ישתפו אותנו במקום להשמיץ אותי כי בזה אתם טובים.

פורסם

פרקש, כתבתי לך כבר: אז אל תתקרב לרכבים. באמת.

״הגישה שלכם״... הגישה שלי היא שאתה כועס אפילו יותר מפותח השרשור, כי ״

אם שילוש האותיות TCT היה מוחלף בDSG היה פה כבר מבול תגובות והיבואן היה נצלב.״. כמובן, הטענה הפשוטה שלא מדובר כאו בבעיה כרונית ומוכרת, ולכן הסיפור שונה פשוט לא מתקבלת אצלך. הרי אתה ״אחד שמבין״, וכל אלוהים - יודע - כמה מבעלי המכוניות עם tct פשוט שותקים ומושתקים על ידי ה״קגב״.

תגובה עניינית? התגובה העניינית היא שנהרס לו רכיב שלא מכוסה באחריות; לא ידוע לאף אחד, חוץ ממנו (וממך - המתרחק ממכוניות איטלקיות) על מגפה ובעיות ברכבים האלו. בטח לא כמו ברמה של ואג. בהתאם, היבואן לא חייב לו שום דבר. כלום. בהתאם, זו גם הייתה תגובת היצרן.

אני לא יודע מה השיקולים של מקבל ההחלטות לתת לו השתתפות של 50%. כמובן, גם אני הייתי מתעצבן מאוד במצב כזה (ואני נותן את ההנחה הלא ברורה בעליל לפותח השרשור שהוא לא אשם בנזק). אבל זה לא אומר שמישהו חייב לי משהו.

ולא משמיצים אותך. מגיבים לך בדיוק באותה הגישה בה אתה מגיב בעצמך. בחרת להגיב בשרשור הזה בשתי מטרות: 1) להצביע (שוב) למה חובבי איטלקיות מעצבנים אותך; 2) להסביר למה לא תקנה רכב כזה או אחר. אז עניתי לך: אל תהייה חבר שלנו ואל תקנה. באמת.

וכמובן, לפני שאתה ופותח השרשור רצים לכתוב עוד תיאוריות קונספירציה - ההמלצה שלי היא רק שלי. אולי במשפחת לוי משתוקקים שתקנה מהם. אין לי מושג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תסלח לי, אבל תרשה לי לתקן אותך בעניין ההתכתבות בקבוצת אלפא רומיאו בפייסבוק אמש. אתה קצת מתבלבל. אני אמנם שלחתי לפני כחודש פוסט לקבוצה אולם פוסט זה, הדומה לפוסט הפותח של השרשור הזה כאן בפורום זה, לא פורסם מעולם. לטענתו של מנהל קבוצת הפייסבוק, הוא לא פרסם את הפוסט מאחר והעבירו לטיפולה של קבוצת סמל"ת.

מה הקשר?

אני יכול ליצור קשר ישירות לקבוצת סמל"ת בעצמי וכך אכן עשיתי. הפרסום בקבוצת הפייסבוק נועד להשיג את אותה מטרה שניסיתי להשיג כאן בדיוק והיא- קבלת תגובה מבעלי נסיוןלמקרה שלי ותו לא. כשללחתי את הפוסט לפייסבוק, יצא איתי מנהל הקבוצה קשר ושאל שאלות באשר לענייני כהליך מקדים לפרסום הפוסט. הוא לא טען שלא יפרסם כלל, אלא טען שרק רוצה להבין את מהות הפוסט, כאילו שהוא נכתב בהוטנטוטית..

היה ברור לי מהרגע הראשון שהפוסט ההוא לא יפורסם, כפי שאכן קרה. לגבי ההתכתבות שהתרחשה אמש, ושעילה אתה אומר שהיה נסיון לעזור לי, אתה חי בטעות ומעוות את המציאות. אני לא פרסמתי שום פוסט אמש. מי שפרסם היה אדם אחר ששאל לגבי גיר ה TCT ואני הגבתי לפוסט זה בהציגי את המקרה שלי. זה הכל.

על רקע התגובה שלי לשאלה, התפתח דיון (לא ויכוח) ביני לבין מנהל קבוצת הפייסבוק באשר לנושא אחריות על גירים מהסוג הזה, טיבו של הגיר, שאלות ותשובות לגבי אופן השימוש בגירים אלו וכיו"ב. אני לא ביקשתי את עזרתו של איש במסגרת תגובתי לשאלתו של אדם אחר אלא רק הבעתי את דעתי על הגיר הנדון והמצמד הכפול המכונה TCT, זה הכל.

מכאן ועד להצגת העניין כאילו מישהו ניסה לעזור לי, המרחק הוא כמרחק מזרח ומערב. נהפוך הוא, תגובותיו של מנהל הקבוצה הפכו להיות אגרסיביות מתגובה לתגובה עד שלבסוף התבקשתי לעזוב את הקבוצה במנוחה. (בסגנון עממי, באמא'שך אנחנו כאן חולי אלפא 15 שנה, מה אתה בא לחרב לנו את האופוריה.). נכון שלא נזרקתי משם ולא נמחקו הודעותי אבל לאור ההתרחשות החלטתי שזה יהיה בזבוז של זמן מצדי להמשיך להתנגח עם קהל מכור שאין לו עניין בסיפור שלי כלל ועיקר, יתרה מזו, אין לי עניין כלל להשתייך לקבוצה שכזו.

זו האמת לאמיתה לגבי האירועים שהתרחשו אמש בקבוצת הפייסבוק של מועדון אלפא רומיאו בישראל וכל נסיון להציג תמונה אחרת הוא סילוף ומצג שווא שככל הנראה, יש אינטרס בצידו.

פורסם (נערך)

יבגניפ סלח לי אבל אני מתעלם מחלק גדול מהתגובה שלך שנגע אליי אישית, למרות שהוא ההגדרה לדמגוגיה בגרוש ויש לי מה להגיד על זה.

אני אנסה למקד את צומת הלב כדי לא לגרום לשרשור להסגר חס וחלילה, כי אולי זו המטרה עכשיו, אחרי שהקונספציה סביב סמל"ת הוכחה כמוטעית.

לגופו של עניין:

1. לא היה פה שום 50% השתתפות. סלח לי אבל יבואן שמתמחר חלק במחיר מופרך ועל התמחור הזה נותן הנחה של 50% זו בדיחה על חשבונו של פותח השרשור. אם אתה לא רואה את זה זו בעיה אחרת.

2. מנסיון לגרום לאווירה בשרשור של היבואן יטפל במקרה בסופו של דבר (לא בהכרח על ידך), לחזרה לטענה של אף אחד לא חייב לפותח השרשור שום דבר ושיגיד תודה על "ההנחה" המרחק רב.

האם זה נסיון לרדת מהעץ? כן יבגניפ יאמר לזכותך שלא זכור לי שבמהלך השרשור טיפסת על עץ כזה גבוה, אבל היו כמה שכן והם גם דאגו לנגח אותי עם פטיש כי אמרתי שהגישה של היבואן לא נראית לי, ושהם מתייחסים אליה ביתר סלחנות.

לגבי קבוצת אלפה רומיאו בישראל פותח השרשור הגיב לך ממקור ראשון, למה באמת לא לפרסם את המקרה שלו ולהשתיק את העניין? אשמח לתגובתך.

פורסם
פרקש, כתבתי לך כבר: אז אל תתקרב לרכבים. באמת.

״הגישה שלכם״... הגישה שלי היא שאתה כועס אפילו יותר מפותח השרשור, כי ״

אם שילוש האותיות TCT היה מוחלף בDSG היה פה כבר מבול תגובות והיבואן היה נצלב.״. כמובן, הטענה הפשוטה שלא מדובר כאו בבעיה כרונית ומוכרת, ולכן הסיפור שונה פשוט לא מתקבלת אצלך. הרי אתה ״אחד שמבין״, וכל אלוהים - יודע - כמה מבעלי המכוניות עם tct פשוט שותקים ומושתקים על ידי ה״קגב״.

תגובה עניינית? התגובה העניינית היא שנהרס לו רכיב שלא מכוסה באחריות; לא ידוע לאף אחד, חוץ ממנו (וממך - המתרחק ממכוניות איטלקיות) על מגפה ובעיות ברכבים האלו. בטח לא כמו ברמה של ואג. בהתאם, היבואן לא חייב לו שום דבר. כלום. בהתאם, זו גם הייתה תגובת היצרן.

אני לא יודע מה השיקולים של מקבל ההחלטות לתת לו השתתפות של 50%. כמובן, גם אני הייתי מתעצבן מאוד במצב כזה (ואני נותן את ההנחה הלא ברורה בעליל לפותח השרשור שהוא לא אשם בנזק). אבל זה לא אומר שמישהו חייב לי משהו.

ולא משמיצים אותך. מגיבים לך בדיוק באותה הגישה בה אתה מגיב בעצמך. בחרת להגיב בשרשור הזה בשתי מטרות: 1) להצביע (שוב) למה חובבי איטלקיות מעצבנים אותך; 2) להסביר למה לא תקנה רכב כזה או אחר. אז עניתי לך: אל תהייה חבר שלנו ואל תקנה. באמת.

וכמובן, לפני שאתה ופותח השרשור רצים לכתוב עוד תיאוריות קונספירציה - ההמלצה שלי היא רק שלי. אולי במשפחת לוי משתוקקים שתקנה מהם. אין לי מושג.

אתה צודק בכמה נקודות.

1.על פי הידוע בציבור, לא ידוע על בעיה כרונית כפי שקרה בגיר אחר שהוזכר כאן, אבל צריך לזכור שכמות רכבי האלפא הנמכרת בישראל לא מדגדגת לזו הנמכרת מצד צ'מפיון או פורד וזה כל ההבדל.

2.לדעתי כן קרו מקרים דומים לשלי ר שהיבואן סיגל לעצמו מנהג של מתן השתתפות של 50% על מנת להשתיק את הנפגעים ובכך השיג סוג של שקט תעשייתי.

3.נכון הוא שהרכיב אינו מכוסה באחריות והיבואן, לכאורה אינו חייב לי דבר. א ב ל , כדאי ליבואן לחשב צעדיו להמשך הדרך. גם חובב האלפא הנלהב ביותר לא יתלהב לשלם יותר מעשרת אלפים שקל על תיקום רכיב, ג ם שאינו באחריות אחרי 28 אלף ק"מ של נהיגה. יש סיכוי רב שהנהג ההדיוט לא ירכוש רכב כלשהו, לא רק של אלפא רומיאו שרכיב זה אינו מכוסה בכתב האחריות ושיש סיכוי שילך לעזאזל אחרי פחות משלושים אלף ק"מ.

זה הכל.

פורסם
זו האמת לאמיתה לגבי האירועים שהתרחשו אמש בקבוצת הפייסבוק של מועדון אלפא רומיאו בישראל וכל נסיון להציג תמונה אחרת הוא סילוף ומצג שווא שככל הנראה, יש אינטרס בצידו.

עוזי היקר,

אמת לאמיתה או לא, הפורום הוא לא מקום לפיתוח תיאוריות קונספירציה על קשר כזה או אחר בין יבואנים למועדונים לקוחות. קיים או לא קיים, לא רלוונטי ולא מעניין. המועדון הוא לא נציג היבואן ואין לך שום ממשק מולו בניסיון לקבל השתתפות בהוצאות התיקון.

אתה רוצה לזרוק רפש על המועדון? תעשה את זה באופן פרטי פנים מול פנים או אצלך בסלון/מקלחת.

הודעה הבאה באופי דומה, או בנושא המועדון (של אלפא או של כל יצרן אחר) תימחק.

בינתיים, תהנה מהעובדה שאתה לא מקבל מהנהלת המועדון מכתב לפני תביעת דיבה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עוזי היקר,

אמת לאמיתה או לא, הפורום הוא לא מקום לפיתוח תיאוריות קונספירציה על קשר כזה או אחר בין יבואנים למועדונים לקוחות. קיים או לא קיים, לא רלוונטי ולא מעניין. המועדון הוא לא נציג היבואן ואין לך שום ממשק מולו בניסיון לקבל השתתפות בהוצאות התיקון.

אתה רוצה לזרוק רפש על המועדון? תעשה את זה באופן פרטי פנים מול פנים או אצלך בסלון/מקלחת.

הודעה הבאה באופי דומה, או בנושא המועדון (של אלפא או של כל יצרן אחר) תימחק.

בינתיים, תהנה מהעובדה שאתה לא מקבל מהנהלת המועדון מכתב לפני תביעת דיבה.

על מה אתה מדבר?

לא פותחה בשום מקום תיאוריית קונספירציה, אין לי מושג מאין לקחת את הרעיון הזה. כפי שציינתי, היתה חלופת הודעות. סיפרתי את הידוע לי מנסיוני וממה שקראתי ברשת, דברים שלא אני כתבתי, אלא אחרים. איפה הקונספירציה?

רפש? נו טוב. לא כתבתי שום דבר הגובל בהטלת רפש, כפי שציינתי ואני חוזר ואומר, כתבתי את העובדות של המקרה שלי, כפי הבנתי ממה שקרה לי עם רכבי הפרטי ואל העליתי שום השערות או רעיונות אחרים שמתוכם ניתן להבין שאני מטיל רפש. נכון הוא שקורא התגובות שלי יכול היה להתרשם שאני אינני מרוצה. וכי מי במקומי היה מרוצה?

השתפות בהוצאות התיקון? הדבר נעשה ישירות מול היבואן, לא נעשה שום נסיון בשום מקום אחר להתנהל מול היבואן, לא דרך פורומים כאלה ואחרים ולא דרך קבוצת הפייסבוק שאותה כלל אני לא רואה כדף הרשמי של היבואן, אלא קבוצה פרטית של אנשים האוהבים אלפא. סבבה.

לגבי מכתבי דיבה, ברור לך שכשמישהו כותב את העובדות כפי שהיו לגבי מקרה מסויים והוא יכול להוכיח "אמת דיברתי", אין מקום לתביעת דיבה מה עוד שבשום מקום לא דיברתי סרה במותג, או ברכב עצמו ולא נקטתי לשון שהיא בבחינת לשון הרע, אתה יכול להיות בטוח בזה.

פורסם
לא יודע מה הם מקבלים מהיבואן אבל בקבוצת פייסבוק שם כתבתי על הנושא התברר לי שככל הנראה משלמים שם למנהלי הקבוצה על ניהול יחס"צ למותג אלפא.

עוזי, זה רפש. זה גם שקר. מכיוון שזאת עמותה, זה גם מאד קל להוכיח. עדיין רוצה לשחק ב"אמת דיברתי"?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה אגיד, אין מילה אחרת, פשוט נוכלות של סמל"ת!

נוכלות ותו לא!!!

אני ללא היסוס הייתי מגיש תלונה למפקח וגם לוקח אותם לבית משפט.

אתה יכול בבקשה לפרסם כאן את החשבונית שנראה איך קלאצים עולים 11 אלף ש"ח או שפתאום אולי גם משאבות קלאצ וסולונויידים זה גם "לא באחריות"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוזי, זה רפש. זה גם שקר. מכיוון שזאת עמותה, זה גם מאד קל להוכיח. עדיין רוצה לשחק ב"אמת דיברתי"?

עכשיו אני מבין שהאש הוסטה למקום אחר שאין קשר בינו לבין העניין עליו מתדיינים כאן. יש דבר כזה הקרוי לשון סגי נהור, בעברית ציניות או סרקזם. כשאתה מנסה לקבל עזרה ומבין שלא רק שלא מעוניינים לעזור לך, אלא בדיוק ההיפך מזה, אתה מבין את המסר כפי שהבנתיו והבנתיו מצויין. הלכתי משם לבלי שוב. כל אחד, כולל הפריק הכי קיצוני של מותג כלשהו היה מנסה להגן על עצמו כמיטב יכולתו לו היה נקלע למצבי, לו אתה רומן, היית חווה את מה שאני חוויתי, אני בכלל לא בטוח שהיית נהנה מהמצב או הולך למקומות שאין להם שום שייכות לעניין עצמו. סביר להניח שהיית נוהג כמוני ואולי אף ביתר אגרסיביות. זה קל ללגלג על אחרים וזה קל לזרוק להם מילים וזה קל לאיים עליהם בתביעות דיבה. לעזור להם? נו. מה שבטוח, כנראה שזה קשה לשים את עצמך במקומם.

פורסם

עוזי, הפתרון לעלבון שלך הוא לא בהעלבת אנשים אחרים על גבי האינטרנט. זה גם לא צידוק. לכן, אני יותר מאשמח אם תבחר להתנצל בפני האנשים האלה כמו שידעת להכפישם, בין אם עברת חוויה רעה או לא, הם לא הכתובת להוצאת העצבים שלך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יבואן שיורה לעצמו ברגל, איבד לקוח ותיק,עלויות לא הגיוניות לתיקון ועושים טובה של "השתתפות 50%", וואלה קטע של לקיחת אחריות דלק מוטורס הרבה מקדימה לפני כולם, מנסיון של המאזדה שלי מבציר 2010 שקיבלה שירותים וטיפולים כאלה ואחרים על חשבון רצון טוב לא פעם ולא פעמיים והכל היה על חשבון היבואן.

באמת התנהלות לקוייה מאוד לדעתי שעוד בהתחלה דובר שהרכב נוסע עם הילוכים זוגיים(קלאצ' חיי) פתאום הלך מכטרוניק? ואז מה?מכטרוניק וגם קלאצ'ים?

כמה שאני לא אוהב התנהלות של צ'מפיון(אומנם אני לקוח שלהם גם, אך הרכב ידני אז בלי עין הרע אני לא אצתרך לגשדר על כמה התיבה אינה אמינה) המחירים שלהם הרבה פחות הזויים..

בכל אופן כמו שבגירה אמר, תעלה לכאן חשבונית שלפיה הם חישבו את כל העלויות, וסתם בשבילך לך למוסך מתמכה איטלקיות(לא מורשה יבואן) ותבקש מהם הצעת מחיר, לפי דעתי תקבל הצעה נמוכה יותר מה50% הנחה.

• תוכן חדש...