Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשיש גישה בלתי מוגבלת למידע, יש גם הגזמות, כמעט באותה מידה.

בהערכה זהירה, קבוצת VAG מוכרת מיד שנה בערך 700,000 מכוניות שמצויידות בשילוש הקדוש.

נראה לך שאם זה היה נורא כל כך היו ממשיכים לקנות אותן ?!

ועוד היו חוזרים פעם אחר פעם ?

כמובן, כל מידע צריך לקחת בערבון מוגבל, כלומר ללמוד את הנושא לעומק, ושקול את העניין. אבל עובדה שהמערכת המדוברת לא אמינה, פשוט השם של המותג כל כך חזק, ההבנה של רוב האנשים מוגבלת, וכפי שכתב רועי5, הוא קיבל אותה בליסינג, אז מה אכפת לו?

בפינלנד, יש מספר סוכנים מורשים, אשר לא מקבלים בטרייד אין רכבי ואג עם DSG ומנוע TSI. הסיכון ליפול איתם כל כך גבוה, שההפסד עולה על הרווח. מה גם שכבר ראינו אינספור פעמים שרשורים בהם יש לאדם בעיה עם הגיר, אז הוא טוען רכב משומש, מה לעשות, קורה. לא בטוח לכפות משהו על מישהו, פשוט מציין עובדות בשטח. מה גם שאולי נקודת המבט שלנו שונה, אני התרגלתי שהרכבים שלי נוסעים באמינות מוחלטת (תקלות בלאי לא משביתות) גם אחרי 250-300 אלף ק"מ.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי עוזי

שמי אביב ואני בעלים שלצ אותו אותו עם אותו שנת יצור ( 2015) אלפה מיטו אונזה תלתן ירוק 32k קילומטרים בלבד

אני חווה את אותה בעיה בדויק

לאחר מספר ימים שהאותו עמד ללא תנועה - הוא מניע אך לא נכנס להילוך

ברצוני לדעת איך נפתרה הבעייה שלך והאם סמלת לקחו אחריות

תודה מראש

פורסם

אביב תקרא את השרשור הוא כבר דיווח איך זה ״נפתר״. בקיצור הם נתנו לו 50% השתתפות והוא שילם מחיר די שערורייתי של 5700 שכוללים למיטב זכרוני עוד דברים מסביב למצמד שהיה צריך להחליף.

אני אספר לכם איך זה נגמר. היהת פניה ליצרן באיטליה. חוץ מתקשורת ברמה ידידותית, הוא הבהיר לי שחד משעית מדובר בהחלטה של היבואן, חברת סמל"ת. לאחר בדיקה במוסך הובהר שהמצמד הכפול שחוק לחלוטין! ויש צורך להחליפו. במחווה של רצון טוב מה שקרוי, מאחר ואין הרכיב כלול באחריות היבואן, הסכימו בסמל"ת להשתתף ב 50% מעלות התיקון הכוללת , כ 11,400 ש"ח, כלומר, אני נאלצתי לשלם כ 5,700 ש"ח מכיסני על לא עוול בכפי, רק מכיוון שרציתי ליהנות מרכב יוקרה איטלקי בעל ביצועים יוצאי דופן ועל כל שילמתי ביוקר, שלא לדבר על כחודש וחצי של טרטורים. אני חייב לציין שנציג היבואן היה ידידותי ותומך ואף נענה לבקשתי לספק רכב חלופי , אם כי זה היה מעט מדי ומאוחר מדי, כחודש לאחר תחילת התקלה ולו לא הייתי מבקש, ככל הנראה שגם לא הייתי מקבל. הדוווח שהועבר ליצרן על ידי היבואן היה שאין תקלת יצרן. אם ככה, מתוך שתי אפשרויות שהיו בנושא שהן: א.תקלת יצרן. ב.בלאי כתוצאה מנהיגת הנהג, אני יצאתי האשם, אליבא דאלפא רומיאו. מה עשיתי על מנת להרוס מצמד כפול בגיר מסוג TCT אחרי כל כך מעט קילומטרים של נהיגה תמימה? לאלוהים ולכמה חוכמולוגים שניסו למצוא דרכים לתאר איך "לא" לנהוג בגיר כפול מצמד מהסוג הזה, הפתרונים. האם אני מרוצה? לא. אני לא אוהב להגדיר יריקה בפרצוף בתור גשם. תודה לכולם על התמיכה.

• תוכן חדש...