Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לברר האם קיים ג'יפון שמסוגל להכיל שלושה ילדים קטנים - אחד בסל קל, שני בכיסא בטיחות ושלישי בבוסטר.

תודה :)

פורסם

אכן רק מיניוואן עם 3 כסאות נפרדים במושב האחורי, כל שאר הרכבים מכל הסוגים והמינים (מלבד רכבים מסחריים) לא יתאימו, או שיתאימו בצורה הרבה פחות טובה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

חדש? משומש? ייתכן שיהיה כדאי לשקול החלפת הכסאות בוסטרים לצרים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי טוסון (2010). 3 ילדים נכנסים בכיף, בדיוק בהרכב הכיסאות שציין פות"ש.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

מה התקציב? הסנטה פה בודאי, אקספלורר ודאי בודאי. מבלי שמדדתי, אולי אפילו הפורסטר. אבל צודקים אלה שלפני you cant beat את המושבים הנפרדים בסיטרואן או את המרחב של רנו גרנד סניק.

אין ברירה, תצטרך למדוד ולהשוות לנתונים של הרכבים במפרט. ולפני שתחליט סופית קח את המושבים (ואולי הילדים) לסוכנות ותראה בעין.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

אז אני בדקתי סורנטו (שאני מאמין שדומה שתי טיפות לסנטה פה) והבאתי את כל הכסאות :הוא באמת נראה רחב אבל סידור שלושת הכסאות גילה שתפס החגורה האמצעי בעייתי: הבוסטר האמצעי יושב על התפס של עצמו ולא מאפשר לילד לחגור את עצמו.

חבל. הייתי מופתע אז הלכתי לבדוק גם פאג׳רו ארוך. ממש לא ג׳יפון אבל עם אותה בעיה של הסורנטו. כנראה הנחת העבודה היתה שבמושב האמצעי בספסל תמיד תשב דוגמנית צרת מותניים או משהו כזה.

הפתרון היה בסוף: סיטרואן.

אני מאמין שאם הילדים יגדלו ויצאו מהבוסטר אז הכל יכנס יופי בכולם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קשקאי מתחילת העשור אולי קצת יותר, יש מקום בכיף ל 3 בוסטרים מאחורה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...