Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לאיביזה חדשה מהיבואן :

סיאט איביזה 2017 דגם סטייל מנוע 1.0

איתורן סייב ללא קודן

חיישני חניה,מצלמת רוורס

חישוקי מגנזוים 15 אינצ

משענת יד

במחיר של 85500 כולל אגרה.

האם העסקה משתלמת? מפני שמתחלף דגם אבל אמרו שיקח הרבה זמן עד שיגיע לישראל.

מצג שני אני צריך רכב...

האם יש רכב שמשתלם יותר במחיר הזה ראיתי את פיגו 208 לא התחברתי ,רנו קליאו לא אהבתי .

יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע...

הרכב אמור לשמש שני נהגים שינסעו בעיקר לעבודה בתוך העיר.

בשורה האם כדי לקנות תאיביזה שבוע הבאה ?

פורסם

האיביזה נותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף מבחינת איבזור ויחידת כוח.

החסרון הוא שבאמת יגיע דגם חדש תוך פחות משנה.

פורסם

אני מאוד אוהב את האיביזה,תמורת המחיר הזה היא מציעה הרבה.

העניין שבאמצ לקראת סוך השנה תצא איביזה חדשה אך לא ידוע מה יהיה מחירה. לכן יש פה סיכון.אבל אם אתב צריך את הרכב עכשיו אני חושב דהיא אופציה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מישהוא שמע משהוא לגבי תאריך ההגעה של האיביזה החדשה?

ברבעון האחרון של השנה. ככה"נ בנובמבר היא כבר תהיה כאן. דעתי היא שתלך על העסקה כיוון שהאיביזה החדשה תהיה יותר יקרה.

פורסם

עוד שאלה לגבי החישוקים האם להשאיר את חישוקי הפלדה המקוריים של הרכב עם הטסות מפלסטיק?

או להוסיף את חישוקי הסגסוגת שמותקנים בארץ,האם הם יורידו את איכות הנסיעה?

זה גם הזוי שאין אפשרות להוסיף עוד כמה שקלים ולקחת חישוקים מגנזוים מקוריים...(רק התקנה מקומית משמה חישוקים סינים)

פורסם

אני הוספתי בזמנו, לא יצא לי לנסוע ברכב עם הג'אנט פלדה המקורי אבל אין רעידות וכאלה, גם לא במהירויות גבוהות אז כנראה שהכל בסדר.

לדעתי במחיר שקיבלת יש עוד קצת מקום לתמרון, נסה להתמקח על עלויות האבזור בהתקנה מקומית. בדוק אם הביטוח שלך מחייב איתורן, אם לא תחסוך גם התקנה וגם עלות חודשית. לגבי המצלמה - המסך קטן וגם הרכב, כל ההתעסקויות עם המערכת פותחות פתח לצרות ולדעתי אפשר להסתדר בקלות בלי המצלמה.

פורסם

החבילות צבע למינהן מגדילות את הגלגל מ185 על גאנט 15 ל215 על גאנט 16 בד"כ, זה פוגם באיכות הנסיעה ובצריכת הדלק, במקרה הזה עדיף 185, לי ספציפית יש 185 עם אחד מהגאנטים שמוצעים בסוכנות - אין בעיה של רעידות וכו'

כמו שיוליאן אמר יש מרווח תמרון - לי הסוכן נתן את הגאנטים כ"פינוק" ללא עלות נוספת

פורסם

אין סיבה שהמגנזיום שמותקן בארץ יוריד מאיכות הנסיעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדוע?

פורסם

ראיתי הרבה מקרים של ג'נטים סינים מתפרקים ונשברים תחת לחץ

כמובן שאני בטוח שיש ג'נטים סינים מעולים - אך בהעדר מידע על הג'נטים הספציפיים הייתי מעדיף להוסיף קצת בשביל הבטיחות שלי.

פורסם
לא כדאי לך לקנות חכה לדגם החדש, ושתרצה למכור יהיה לא משתלם שיש דגם חדש באותו שנתון כמו שלך.

יש פרטים על הדגם החדש? כמה יעלה או מה פירוט שלו?

לי הציעו כמו הבחור שפתח את הנושא רק ב82K

• תוכן חדש...