Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התנהלות בזיונית של צמפיון והמוסך.אני ממליץ לך לתקשר רק עם צמפיון ולדרוש מוסך אחר שיבצע את האבחנה והטיפול שכן ברור שהמוסך הנוכחי חסר את הידע המקצועי. תדרוש רכב חלופי לתקופה בה הרכב שלך יהיה במוסך וכמובן תתעד כל התקשרות שלך מולם. אשכרה מוסכי שמן-פילטר שמן ב800 ש''ח בלי טיפת ידע ורצון מעבר

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פו"ש, אני מוריד בפניך את הכובע על הסבלנות.

זה השלב שבו אני רואה שתי אופציות:

1. גיוס עו"ד ותביעה משפטית.

2. מו"מ עם צ'מפיון על החלפת הרכב בחדש תמורת תוספת מחיר מסובסדת מאוד.

העדפתי היא לסיים את הסיפור בדרך השנייה, אבל מהיכרותי את צ'מפיון ומסיפורי הפורום עליהם - אני מעריך שלא יהיה מנוס מתביעה משפטית.

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסות.

לשואלים - ברכב לא מותקן מובילאיי ולא מערכת בהתקנה מקומית (בדגם הנ״ל המולטימדיה מקורית מהיצרן).

ההתקנות המקומיות היו חיישני רוורס ואיתוראן.

נכון לעכשיו פתחתי בתהליך בסיוע של עו״ד מול צ׳מפיון. אעדכן בהתפתחויות.

פורסם
מדהים אותי שעברת את הקיץ הישראלי בלי מזגן וצמפיון בעולם משלהם , הזוי פשוט הזוי .

זה ממש לא הזוי, מי שהזוי זה היבואן.

הייתי מצפה מיבואן רציני שיפעיל מערכת בקרה על תלונות חוזרות של לקוח ועל כניסות לשירות בתדירות רבה.

זה אפילו לא קשה כי בעידן המחשב כל כניסה נרשמת במחשב, צריך רק להריץ חיפוש ולמצוא את חסרי המזל שלא מצליחים לזכות לשירות ראוי במוסכי הרשת.

באלה צריכים לטפל מכונאים מומחים וגם לצ'פר אותם באיזו מתנה קטנה - זה היה עושה פלאים.

יבואן פח.

פורסם

מצויין שעירבת עו"ד, אני יכול להבין את המוסך - הוא מנסה לטפל במסגרת הכלים שיש לו (והם לא רבים, כי המוסך כנראה לא מספיק מקצועי ולא מספיק טוב במה שהוא עושה), מי שאשם במצב הוא היבואן שאמור היה כבר לזהות בעיה ולדאוג לך בתור לקוח - הם לא עושים את זה ולדעתי הם צריכים לתת על כך את הדין.

לגיטימי להיכנס למוסך פעמיים - שלוש בגלל תקלה מסובכת. אתה לעומת זאת עברת קיץ שלם עם תקלה חוזרת במזגן - זה לא לגיטימי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשחושבים על זה, הרי צ'מפיון קוראים פה. ובכל זאת שמים X/ על זה. מצחיק. או עצוב. תחליט לבד. אני, מתוך בושה, הייתי נותן רכב חלופי עד שהייתי פותר את זה. אבל מה אני מבין, אני - בן אדם פשוט אני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בנוסף למה שכבר נכתב לך, מה שכתבת לא מדוייק. מתיאור ההתנהלות מולם, עולה שהם כן מעוניינים למצוא פתרון, אבל מאחר וזה לא מיידי וגוזל מזמנך, אתה מבואס.

תן להם לעשות מה שהם מבינים, בתקווה שהבעיה תיפתר מהר. בנוסף, בסיום התהליך, בקש מהם (משירות הלקוחות) בנימוס לפצות אותך על תקלה ברכב חדש, על חוסר הנעימות שכרוכה בכך, ועל הזמן שלקח להם לפתור אותה. טיפול או שניים חינם, הם פיצוי הולם (לדעתי).

יש זמן סביר לפתרון תקלה.

להזמין לקוח 4-5 פעמים למוסך בכדי לתקן את אותה התקלה זה ממש לא סביר.

מעבר לכך מדובר ברכב חדש לחלוטין,לא ברור לי כיצד יש קצרים ברכב חדש,זה לא שמעתי או קראתי או נתקלתי שנים רבות.

פורסם

למען האמת שמעתי מחבר שלי שרכב איביזה FR 2016 כי קרתה לו אותה תקלה...

במוסך טוענים כי " היה עומס על הפיוזים" וסידרו לו את זה ( לביינתים).

חייב לציין שבתחילה בכלל לא רצו לקבל אותו למוסך בגלל עומס, עד שהגיע למנהל מוסך וזה נתן לו שירות כמו בן אדם.

מקווה מאוד עבורך כי התקלה אכן תסתדר ומישהו אצל היבואן ייקח אחריות, לי יש איביזה סטייל 2016 ומאוד לא הייתי רוצה להתקל בתקלה כזו אצלי...

פורסם
ללכת לרון במצב הזה זו עצה גרועה מאוד לדעתי. למה אתה חושב שרון יצליח לפתור את הבעיה? לצ'מפיון יש את הגיבוי של היצרן וגישה בלתי מוגבלת לחלפים . מלבד זאת הרכב באחריות. ברגע שמישהו שלא מוסמך מבחינתם ייגע ברכב, זו תהיה עילה להתנער מפות"ש והם יקפצו עליה בשמחה.

מה שצריך לעשות כרגע לדעתי זה להתייעץ עם עו"ד.

רון מצד אחד וצ'מפיון מצד שני, נתנו לנו לאורך השנים אין ספור הוכחות מדוע רון יצליח לפתור את הבעיה, למרות היתרונות שמנית לטובת צ'מפיון.

יש לו את הדבר הזה בראש, שנקרא "מח", והוא גם מרבה להשתמש בו...

באמת שאין צורך להאריך בדוגמאות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למען הסר ספק גם אני טיפלתי מספר פעמים במוסך רון, יצאתי מרוצה

ואכן מדובר במוסך מקצועי, אבל לא צריך לעשות ממנו אורים ותומים.

גם ברשת צ'מפיון יש מוסכים טובים יותר וטובים פחות, כנראה שפות"ש נפל על הטוב פחות...

לי היה ניסיון מצוין בפליקס לדוגמה.

לרכב באחריות אין מה לחפש במוסך מחוץ לרשת, שום טוב לא יצמח מכך.

בכל אופן להבנתי פות"ש כבר פנה לעו"ד וטוב שכך.

פורסם

סיפור קשה ועצוב.

אבל, אם הרכב באחריות, למה לא דרשת רכב חליפי עד שהם יפתרו את התקלה?

דבר נוסף, אם נדלקת לך תקלה בלוח השעונים, אפשר להתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה ולראות את רשימת התקלות. בהתאם לזה יהיה יותר קל לחפש פתרון לבעה בפורום בארץ ובחו"ל.

יש ספרות טכנית זמינה של היצרן, שם כתובים השלבים של דיאגנוסטיקה לתקלות. ייתכן שיש גם שלבים לדיאגנוסטיה של התקלות ברכב שלך.

יכול להיות שכלשהם שלבים בדיאגנוסטיקה לא בוצעו כמו שצריך (לפי ניסיון בדרך כלל מדובר על שלבים הראשונים והכי קלים שהם ברורים מאליו, אז כאשר הם ממשיכים באבחון התקלה הם יוצאים מהנחה שהשלב בוצע והכל נמצא תקין), במקום להתחיל מהקל אל הכבד, ולעשות את השלבים האלמנטריים, עברו ישר להחלפה של מכלולים שלא עזרה.

אני מכיר כמה דוגמאות שבמוסכים אצל יבואן כלשהו לא בוצעו שלבים אלמנטריים, החליפו מכלולים יקרים מאוד ולא פתרו את התקלה. בסוף התקלה נמצאה בשלב הכי אלמנטרי.

יתרה מזאת, באותו מקרה התקלה נוצרה בגלל רשלנות בטיפולים שגרתיים שגרמו נזק.

היפוטטתית, נניח שבאחד הטיפולים היה צריך להגיע למכלול כלשהו, במקום להוריד בדרך מכלול אחר בצורה נכונה השתמשו במברג, פתחו חוטים כלשהם שנוגעים אחד בשני וכתוצאה מזה התקלה חוזרת לסירוגין כאשר נוגעים בדברים מסביב או בגלל וויברצייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...